HI GIRLS........

ר ו מ י 5

New member
HI GIRLS........

אהלן אהלן אהלן, איזה קטע זה כשאין מחשב, אני כמו מקבצת נדבות עוברת מדי פעם למחשב אחר כדי לראות מה התרחש כאן בהעדרי... אז מה קורה? מה חדש? איך בבית? סתתתתםםםם, ספרו לי מה נתרחש במקומותניו בזמן שלא הייתי? אני מתחילה לראות כאן את השמות ה"קבועים" וזה מרגיש לי מוכר ונח, גם נעיייםםםם ויחד עם זה, מה קרה ל"לילה לבן"? היא נעלמה מהנוף? טוב, סתם רציתי לומר לכן שאני כאן, ואין לי נושא ברומו של עולם לדון בו, סתם בשביל הכייף, אז אם בא לכן לכייף, בקלילות , בואו נחגוג... היין עליי (אדום ואיכותי)

שלום

את יודעת לפעמים נתקלים במקרה באנשים זרים שמשום מה נותנים הרגשה מוכרת ומאוד נוחה.. ואז אנו הופכים אותם לקבועים... אז שלום לך שחזרת גם ממני

ר ו מ י 5

New member
איזה כייף שהגעת

היה כבר קר כאן, והתחלתי להרגיש ממש לבד... אז מה קורה? איך עובר לך הערב? ואיפה כולן היום? עברו ל"סקס לסבי?" טוב, לפחות את כאן! ספרי אם יש משהו מעניין...

האמת?

אחרי מה שהלך פה בלילות האחרונים נראה לי שהן פוחדות לפצות את פיהן, וכן חלקן עברו לסקס לסביות.. הערב עובר לי מהר מידיי זהו יומי האחרון בבית אחרי חודש וחצי מחלה (תאונה).. בעצלות וחוסר חשק לחזור מחר.. ולמה נעלמת לתקופה כמו שהבנתי? ככה הולכים?? בלי להשאיר עקבות ? משהו אולי רצינו לקפוץ לבקר?

ר ו מ י 5

New member
יו...אחרי שכתבתי לפני יומיים , שוב קרס המחשב.

וזו הסיבה שנעלמתי לכמה ימים, המחשב שלי היה "חולה" והלך לטיפול. איך את מרגישה? אני מקווה שזאת לא היתה תאונה רצינית וקיבלת חופשת מנוחה בלי לשלם מחיר יקר מדי על זה... אז שיהיה ערב, נעים ממש, ואולי ניפגש בפורום בלילה, או במקום אחר...ביי בינתיים (פרצוף צתחיק שלא מצליח לי להעתיק אותו...)

למעלה