Hi from sunny Miami

Hedy47

New member
Hi from sunny Miami

שלום חברים, אני כרגע נמצאת בפלורידה. אתמול נפגשתי עם חיה, מעריצה של מייק שאת סיפורה היא העלתה לפורום לפני כמה חודשים. כפי שאתם זוכרים אחרי שהכירה את מייק בארץ היא שמרה קשר עמו במשך שנתיו האחרונות. נפגשנו לארוחת צהרים, דברנו והעלינו זכרונות מרגשים והזמן חלף כחלום. בפעם הבאה שנפגש אנו נצתלם ונעלה את תמונתנו לפורום. חיה אמרה שיש הרבה ישראלים במיאמי שזוכרים את שיריו של מייק אבל לה היה קשר אישי איתו ולכן לא קל לה להזכר במה שהיה ואני, למרות שלא היה לי את הקשר שלה, השתתפתי ברגשותיה.

Alvai

New member
יפה יפה... הדי קצת יותר פרטים אפשר ?

שתפו אותנו במה שאפשר...תודה

Hedy47

New member
Shalom dear Mr. J

תחזור כמה דפים בפורום ותקרא את סיפורה של חיה, איך שהכירה את מייק באילת והתקשרה אליו מאוד ואחר התחתנה ונסעה לגרמניה וכשמייק הגיע לעירה היא טלפנה אליו והוא בא לבקר אותה ואת משפחתה. מאז שמרו בקשר טלפוני כמעט עד הסוף. קשה לה לספר את הפרטים כי כמו כולנו היא נושאת אשמה שלא עשתה יותר, או צלצלה לו לעיתים יותר קרובות, והרי מי ידע?

מיכל שמ

New member
הי הדי ,התגעגעגעגעגענו והרגשנו בחסרונך ....

כיף לשמוע שנפגשתן , חיה ואת , ונשמח לשמוע מה קורה איתה ואם היא תכנס שוב ותספר לנו אנקדוטות , זה יהיה על הכיפאק . כולנו זוכרים בהחלט את חיה ונראה לי שמה ש-J התכוון זה שתספרי לנו סיפורים מהמפגש שלכן,כמובן , מה שניתן לשתף. אז תמסרי לה ד"ש מכולנו ותזמיני אותה לחזור אלינו

Hedy47

New member
Hi Michali

חיה ספרה לי בערך את אותם הדברים שכתבה. את צודקת, אני אבקש אותה להכנס לפורום כי אני מעדיפה שהאנקדוטות יבואו ממנה. מצידי סיפרתי לה על פגישתנו החמה בארץ וכמה כף היה לבלות ערב ביחד עם צביקה ושאר המעריצים. וגם ספרתי לה על הפגישות הקצרות שלי עם מייק בשנות הששים ובשנת 1971 בשדה התעופה לוד (בן גוריון היום). היה אחר הצהרים נעים ומרגש והכול בזכותו של מייק.

למעלה