hi from London!

Nadav נדב

New member
hi from London!../images/Emo140.gif

this is Nadav and Efrat reporting from london! the show last night was AMAZING!!!! kylie's vocals were unbellieveble - and she danced alot!!! the stage was stunning - and the band & dancers were great!! the audience went crazy and it looks like kylie had alot of fun too! BEST KYLIE SHOW EVERRRRRRRRRRRR!!! pictures - coming soon

p i n g o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אנחנו ממש שמחים לשמוע מכם!! איך היו ההופעות? איך היה הקהל? ומה ראיתם מהמושבים שלכם?? לא יכולים לחכול לחוויות נוספות!

Nadav נדב

New member
אז שלוש אנשים, אני חזרתי לפני כשעה

משדה"ת
המופע היה יוצא מן הכלל. האנרגיות של קיילי, הביצועים הווקאליים (הפשוט מדהימים - היא נשמעה מושלם 100% מהזמן והיו חלקים שכל האצטדיון, פיזית, רעד מהקול העצום הזה שלה), הכוראוגרפיה (קיילי רקדה די הרבה, ואפילו מצוין, למען האמת), הבמה והסט המדהימים, הלהקה הנהדרת....אין.....פשוט שלמות. ולא יאמן כמה שהאישה הזאתי יפה
פשוט מדהימה ונראית בגילי חחח. הקהל היה נהדר, וכל מה שקיילי נתנה לו הוא השיב לה בחזרה.... אני אפרסם היום אחה"צ/ערב תמונות שלי מהמופע
(נ.ב. ההודעה מלונדון מלאה בפקשושים כי אפרת ואני מצאנו איזה בית קפה שמשכיר אינטרנט ב2 פאונד לשעה, והמקלדת היתה דפוקה! חצי שעה עד שהצלחנו להכנס LOL)

Nadav נדב

New member
GYU

*ד"א מצטער שהאיכות פה לא משהו, הייתי חייב לדחוס את התמונות כדי שאוכל לשלוח אותן כאן

למעלה