HI FROM IPFD

Nייט

New member
HI FROM IPFD

Shalom lekulam ani chadash po baforum ani Fire-Medic (ani be’emtza kurs EMT-D) ve mitnadev be IPFD (Island Park Fire Department) ze nimtz be Long Island N.Y. yesh etzlenu: Hook & Ladder,2 Pump trucks (echad hegia hashvua!), ambulance, Rescue-Truck, Dive Teem (truck & dinghy), and Army Truck

fireman

New member
welcome to our forum!

Im very glad to see that we got visitors from out of Israel. I`ll be very happy if you share some pictures with us, Pictures of the station and vehicles. Thanks Eran Eyal Forum Admin.

siven16

New member
i want to welcome u here!

Well my name is Sivan please tell us more and let us see pictures! DO u have teens in the IPNY like in Israel? Well welcome u durling and hope to hear from u soon... Sivan

kingshlomo

New member
brohim habaim !!!!

hi how are you? do u know someone from great-neak station (there is too) in in long island NY? i have there 4 causens and maybe i will be there in the summer

Nייט

New member
תודה על הקבלת פנים

דבר ריאשון אני רציתי להתנצל על זה שלא כתבתי בעברית (אני כתבתי מהאוניברסיטה ואין שם עברי אני אנסה להשים כמה תמונות. נ.ב. אני לא מכיר אנשים מהתחנה בGREAT-NEAK הם לא בBATTALION שלי.

Nייט

New member
חולצה

מה אתם אומרים על זה? זה הציור לחולצה של המחלקה שלי(אח שלי עיצב את זה) האמבולנס שלנו נראה כמו האמבולנס שבציור.

siven16

New member
בילבל אותי בכוונה עם אנגלית!!!!

אתה מנצל את זה שאני ב-5 יחידות אנגלית... אז יש לכם צופי-אש?

Nייט

New member
SIVEN17

לא זה לא היה בכוונה
אין לנו צופי אש כי אנחנו מקום קטן (יחסית...) אם את עדיין פה תכנסי לצ´אט אני אהיה שם לכמה דקות

Nייט

New member
תמונה נוספת

טוב אז כנראה שזה לא מקבל את התמונה... אז הנה תמונה אחרת שבוע שעבר היה שבוע מניעת שריפות אז הנה תמונה מאז בתמונה רואים את הRESCUE TRUCK אותנו עושים אימון הוצאת אנשים ממכונית

fireman

New member
נייט ידידי

אשמח אם תוכל להעלות תמונות של התחנה ושל שאר הרכבים שלכם, מעניין אותי לראות את הציוד לעבודה בגובה שלכם (סולמות הידראולים/מנופים) אחרי שתעלה אותם אבקש את רשותך להכניס את התמונות לגלריית התמונות של הפורום שלנו שבה מאות תמונות בנושא לגבי התמונה שלא הצלחת להעלות אנא הקפד על סיומת מתאימה של קובץ ועל גודל קובץ שלא יעלה על 250KB בהצלחה

Nייט

New member
טוב, סידרתי את התמונה של החולצה...

נו... אז מה אתם אומרים? לגבי תמונות... אנסה להשיג בקרוב.

למעלה