hi everyone

digikids

New member
hi everyone

sliah se pathti shirshur hadash.\\ ani rak raziti lagid shalom le kulam ani kotev from Queens in NYC. das"h le kulam!!! iftach from NY. im misheu hevin ma she katavti...

ילד רע 16

New member
digikids! ../images/Emo24.gif מקווה שאתה נהנה,

ד"ש חזרה, והמשך חופשה מהנה.

ילד רע 16

New member
תרגום: [לעצלנים בלבד] ../images/Emo3.gif

sliah se pathti shirshur hadash.\\ ani rak raziti lagid shalom le kulam ani kotev from Queens in NYC. das"h le kulam!!! iftach from NY. im misheu hevin ma she katavti... סליחה שפתחתי שרשור חדש אני רק רציתי להגיד שלום לכולם אני כותב מניו-יורק (QUEENS?
רק אני לא הבנתי?) ד"ש לכולם יפתח מניו-יורק אם מישהו הבין מה שכתבתי

digikids

New member
אני אסביר הכל!

דבר ראשון עכשיו אני במחשב שיש בו עברית! התרגום של עדן נכון אבל עכשיו אסביר את עניין קווינס. בארצות הברית יש 50 וכמה מדינות. באחת המדינות - ניו יורק שמה (NY) יש עיר. לעיר קוראים ניו יורק העיר (NYC) והיא מחולקת לרובעים. שמות הרובעים - מנהטן, ברוקלין, ברונקס, הארלם וקווינס. אני מקווה שעכשיו הכל מובן! שוב ד"ש אני.

digikids

New member
ואני אוסיף!

נוהגים לציין את הרובע בו אתה נמצא, כי ניו יורק סיטי ענקית וחייבים לציין באיזה איזור אתה. כל מי שטס לניו יורק היה בקווינס, מכיוון ששדה התעופה קנדי (JFK) נמצא בקווינס. במפה קווינס מזרחית למנהטן צפונית לברוקלין ודרומית לברונקס. מוזמנים לבדוק בגוגל מאפ. יאללה ביי, אני.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח אם זה רובעים אז איך יש 5 איזורים?

רובע זה מהמילה רבע=ארבע
.

maymay77

New member
לא נכון../images/Emo31.gif

רובעים יכולים להיות המון, זה משהו שונה מרבעים. פריז למשל מחולקת לשישה עשר רובעים..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכן אני יודע, אבל זה פשוט נשמע מוזר

למה דווקא את השם 'רובע'?

ילד רע 16

New member
'רובע' זה מן שם ל'חלקה', 'שטח', 'חלק' מוגדר

ספציפי ומוכר בעל מאפיינים מאוד ברורים - אוכ', שטח, גודל, מאפיינים לא-פיזיים וכו'.. זה לא רבעים - שכל אחד מהם הוא רבע, אלא "רובעים". ארצות האסלאם מחולקות לרבעים, אלג'יריה למשל.

coole7

New member
לא

קווינס זה אחד מהאזורים של ניו יורק אני יודע כי אני גם הייתי באמריקה

למעלה