sliah se pathti shirshur hadash.\\ ani rak raziti lagid shalom le kulam ani kotev from Queens in NYC. das"h le kulam!!! iftach from NY. im misheu hevin ma she katavti...
sliah se pathti shirshur hadash.\\ ani rak raziti lagid shalom le kulam ani kotev from Queens in NYC. das"h le kulam!!! iftach from NY. im misheu hevin ma she katavti... סליחה שפתחתי שרשור חדש אני רק רציתי להגיד שלום לכולם אני כותב מניו-יורק (QUEENS?
רק אני לא הבנתי?) ד"ש לכולם יפתח מניו-יורק אם מישהו הבין מה שכתבתי
דבר ראשון עכשיו אני במחשב שיש בו עברית! התרגום של עדן נכון אבל עכשיו אסביר את עניין קווינס. בארצות הברית יש 50 וכמה מדינות. באחת המדינות - ניו יורק שמה (NY) יש עיר. לעיר קוראים ניו יורק העיר (NYC) והיא מחולקת לרובעים. שמות הרובעים - מנהטן, ברוקלין, ברונקס, הארלם וקווינס. אני מקווה שעכשיו הכל מובן! שוב ד"ש אני.
נוהגים לציין את הרובע בו אתה נמצא, כי ניו יורק סיטי ענקית וחייבים לציין באיזה איזור אתה. כל מי שטס לניו יורק היה בקווינס, מכיוון ששדה התעופה קנדי (JFK) נמצא בקווינס. במפה קווינס מזרחית למנהטן צפונית לברוקלין ודרומית לברונקס. מוזמנים לבדוק בגוגל מאפ. יאללה ביי, אני.
ספציפי ומוכר בעל מאפיינים מאוד ברורים - אוכ', שטח, גודל, מאפיינים לא-פיזיים וכו'.. זה לא רבעים - שכל אחד מהם הוא רבע, אלא "רובעים". ארצות האסלאם מחולקות לרבעים, אלג'יריה למשל.