hey =]

lonely vampire

New member
hey =]

החלטתי שאני מפסיקה להתגנב לפורום בשושו ואומרת שלום לכולם.. אז היי קוראים לי מעיין בת 18 ( מסקר קטן ומהיר שעשיתי הבנתי שאני הכי זקנה הא? ) טוב סתם בשביל ההכרות הראשונית שלי איתכם הנה שאלון קצר ביותר.. שם: גיל: להקה אהובה: דיסק אהוב: שיר אהוב:

ממש לא הכי זקנה.

שם: הדס גיל: 15.10 להקה אהובה: דפש מוד. דיסק אהוב: כיח שיר אהוב: כיח.

היי=] -->> אני עונה!

שם: יוליה :) גיל: 14 להקה אהובה: אוונסנס דיסק אהוב: B-day של ביונסה נואלס! שיר אהוב: NAught girl של ביונסה!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

שםאיזבל: גיל:15.6 להקה אהובה:סינרגיה
דיסק אהוב:של סינרגיה ושל שרית שיר אהוב:זה ששומר עליי,אלפי זוגות עיניים,עד אלייך..

mafakit

New member
שאלום!../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif../images/Emo129.gif../images/Emo65.gif

שם:דרור גיל:14 להקה אהובה:Simple Plan דיסק אהוב:הדיסקים של SP ושל אבריל שיר אהוב:כל השירים של אבריל וSP

shaharrr53

New member
עונה.

שם:שחר גיל:13.5 להקה אהובה:רד הוט צ'ילי פפרס דיסק אהוב:SA שיר אהוב:Turn It Again

את לא הכי זקנה פה,בכלל לא../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

והיי,גיל 18 זה לא זקן P:. שם:לוטן גיל:12 להקה אהובה:מכ"ר,מיוז,דה יוזד דיסק אהוב:כרגע-בוליטס,אבסולושן,דה בירד אנד דה וורם שיר אהוב:ארלי סאנסטס,ניו בורן,הוספיטל

אממ נראה לי שאת הכי זקנה לא כולל המנהלת../images/Emo3.gif

שם: אור גיל: 16 וחצי להקה אהובה: MCR, אוונסנס, גוד שארלוט, דה אול אמריקן רג'קטס, ניקבלאק, סימפל פלאן וכ'ו.. דיסק אהוב: של כל מי שכתבתי למעלה שיר אהוב: כל השירים של כל מה שכתבתי למעלה ..

אהלן וסהלן!

שם:מירב גיל:14 להקה אהובה:שייגעצ דיסק אהוב:ניויורק רפיח, משקאות חריפים ולהפסיק לאכול עוגות. שיר אהוב:דיי לא יכולה :( ברוכה הבאה
ואת ממש לא הכי זקנה פה XD

די עם שאלות מוזיקה XD

הדברים האלה משתנים אצלי כל יום.. שם: יער גיל: 13 להקה אהובה: גרייטפול דד דיסק אהוב: דארק סייד אוף דה מון- פינק פלויד שיר אהוב: בוקס אוף ריין- גרייטפול דד מישהו מכיר היפופוטם?^^

fluppster

New member
ממש לא הכי זקנה!

אני בת 21 (היום - וחצי!). ונדמה לי שיש פה מדי פעם עוד כמה "קשישות", חוץ מכמובן דנטל המנהלת שהיא זקנת השבט.
קוראים לי חן, דרך אגב.... ולשאלות: להקה אהובה: קווין, בלאק אייד פיז דיסק אהוב: Alanis Morissette - Jagged Little Pill שיר אהוב: Anouk - Nobody's Wife ברוכה הבאה!

I L O V E MCR

New member
היי לךך:}../images/Emo129.gif

שם: רישמית כרגע נעה תתחילו להתרגל:} גיל: 13 להקה אהובה: מיי כימיקל רומנס
דיסק אהוב: 3 צ'ירס .... של מכ"ר שיר אהוב: My Chemical Romance-Cemetary Drive תהניי פה:p

sweet shir

New member
ברוכה הבאהD:

|הגדש|שם: שיר. גיל: 14 וחצי. להקה אהובה: מקפליי. דיסק אהוב: התלבטות קשה בין Room On The Third Floor ו- Wonderland. שניהם של מקפליי. שיר אהוב: המ. וואי, יש המון. דייייייייי אני לא יכולה! כבר יש לי יותר מ-20 שירים בראאאאאאאאש!! איזה שאלה מתקילה!! X__________X; טוב, בעיה שלכם חחחחחחחחחחחחחח שאלת, אז אני עונה בחפירה עצווווווווומה. דווקא!
Silence Is A Scary Sound - McFly She Fall Asleep - McFly Too Close For Comfort - McFly Welcome To My Life - Simple Plan Build God, Then We'll Talk - Panic! At The Disco Sugar, Were Going Down - Fall Out Boy Thnks fr th mmrs - Fall Out Boy Memory - Sugarcult Baby, It's Fact - Hellogoodbye
She Will Be Loved - Maroon 5 Iris - Goo Goo Dolls Far Away - Nickelback Almost, 1985 ו- High School Never Ends של Bowling For Soup. No, It Isn't - +44 Always - Blink 182 When The Stars Go Blue - Tyler Hilton and Bethany Joy Lenz Boyband, Eddie's Song ו- Murdered In The Mosh של Son Of Dork. Stop Crying Your Heart Out - Oasis Cancer, I Don't Love You ו-The End של My Chemical Romance Why, Everything I Knew, Who's David, 3AM של Busted. The Kill, Attack, A Beautiful Lie - 30 Seconds To Mars ועוד המון אבל כבר הספקתי לייאש את עצמי XDDDDD די זאת השאלה הכי מעצבנת בתולדות היקום. תראו מה גרמתם לי לעשות XDDDDDDDDDDDDDDD

דנטל

New member
מוזר שהתגנבת ולא שמת לב לגילאים שלנו

שם: דנה גיל: 34 להקה אהובה: פנתרה דיסק אהוב: האור מציון - סאבלימינל שיר אהוב: האדריכלים - סאבלימינל והצל ברוכה הבאה

נוגעע

New member
לא נראלי שאת הכי זקנה P:

שם: נוגה גיל: 14 להקה אהובה: יש כמה דיסק אהוב: כנ"ל שיר אהוב: כנ"ל ^^

lonely vampire

New member
הא אוקי אז כנראה פיספסתי כמה אנשים בדרך..

חחח נחמד לדעת ש-18 זה לא זקן.. חברות שלי דאגו להודיע לי רישמית ביומולדת שנהפכתי לקשישה חח אז זה די נדבק אלי XDD אה ושיר ( מקווה שאני לא מתבלבלת בבנאדם..) חחח חתיכת רשימת שירים הבאת.. אבל אהבתי
ותודה לכולם על ה"ברוכה הבאה"

sweet shir

New member
חחחחחחחח כה, זה שיר. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והקטע הוא שיש לי עוד שירים, אבל כבר נמאס לי XDD

למעלה