hey!

yamit1990

New member
hey!

what's up? so i'm in Germany and i must say-this country is much more nice and pretty than what i imagine. but i'm stiil sad..and i guess it's going to be like this for a period. anyway,we have a beautiful house and i love my room. but we need to buy a lot of things. right now i'm in some restaurant. and they have internet so i came here to write to you Guys.. BTW-everybody here is so sad because of the game [:-that was yesterday. and italy win 2-0![i was very happP thats it! now in need to go so Goodbye. yamit

matron

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה בגרמניה!!!

אני אקפוץ לבקר חח
לא להיות עצובה, את עוד תתאקלמי שמה. אני שמחה שגרמניה יותר נחמדה ויפה ממה שחשבת שהיא. אז שיהיה לך המון הצלחה וכיף שם בגרמניה.

matron

New member
כשאת מוסיפה תגובה להודעה hey

את צריכה להיכנס להודעה עצמה ולהגיב משם. וכשאת רוצה להגיב לתגובה מסוימת את נכנסת לאותה תגובה ומשם מגיבה (כמו התגובה הזו שאני עכשיו רושמת לך..)

ימית../images/Emo23.gif

שמחה לשמוע שיש לך טיפה גישה חיובית. למרות שכבר דיברנו בטלפון..:) המון המון בהצלחה!!

eynav br

New member
מישהו יכול לתרגם.???

בכל מקרה לפי התגובות ניראה לי שנחמד לך אז אני שמחה

תרגום לעינב..

נושא: היי תוכן: מה המצב? אז אני בגרמניה ואני חייבת להגיד- המדינה הזאת ממש יותר נחמדה ויפה ממש שדימיינתי. אבל אני עדיין עצובה.. ואני מנחשת שזה הולך להיות כמו זה לתקופה ארוכה.. בכל אופן, יש לנו בית יפה ואני אוהבת את החדש שלי. אבל אנחנו עדיין צריכים לקנות הרבה דברים. אני עכשיו נמצאת במסעדה ויש להם אינטרנט אז באתי לכאן כדי לכתוב בשבילכם. דרך אגב, כולם כאן עצובים בגלל המשחק.. זה היה אתמול. ואיטליה נצחה 2- אני הייתי שמחה. זהו. אני עכשיו צריכה ללכת אז להתראות. ימית.

למעלה