hey!!!!

MadonnaFan

New member
בונד, מעין בונד במשימה חדשה...

לכבוד: מעין בונד ושותפיה לפורום שעה: עשר ועשרים משימה: קישורי פורום יותר בפירוט: תעזרו, בבקשה!!! *מתחננת* -ההודעה תשמיד את עצמה תוך עשר דקות- סוכנת מס´ 1- Liby K, נקראת למשימה- כל אתר טוב, באמת טוב על מדונה נא לרשום לי את הכתובת! סוכנת מס´ 2- היל´וש, נקראת למשימה- כל אתר טוב, באמת טוב על מדונה נא לרשום לי את הכתובת! סוכן מספר 3- ג´ל, נקרא למשימה- כל אתר טוב, באמת טוב על מדונה נא לרשום לי את הכתובת! סוכן מס´ 4- מלך הפופ, נקרא למשימה- כל אתר טוב, באמת טוב על מדונה נא לרשום לי את הכתובת! אנד סו און... [למספרים אין כל קשר להעדפה אישית!] [בלה!!!] *בום* (אם לא הבנתם, ההודעה השמידה את עצמה.) טוב, קאט דה בולשיט! אני שולחת את ההודעה! עכשיו! @מעין@ גרבילית 007

אגסית

New member
hey!!!!

מה נשמע כולם?!?!?!? יש לי שאלה: זה קשור לICQ: אפשר לשלוח תמונות וקבצים??? בכל אופן ת-ר-ש-מ-ו לי!!! מעין, כתבתי לך!!!! בכל אופן תזכורת:101466815

GEL

New member
האתרים שלי

WWW.MADONNARAMA.COM וכמו כן הפורומים של תפוז כמובן
והפורומים של DOTMUSIC.COM פורום שופע במידע עדכני......ולפעמים אני גולש גם באתר הרשמי של :MADONNAMUSIC.COM

MadonnaFan

New member
טאדאם דאם- תמיכה טכנית שלום...

אפשר לשלוח תמונות וקבצים- פשוט, אם את רוצה לשלוח למישהו, ברגע שאת מקליקה על השם שלו, במקום ללחות על "נסג´" תלחצי על "פייל". אוי, אני לעולם לא אגמל מהיבריש... @מעין@ איי לייק היבריש!

אתרים טובים

האתרים הכי טובים על מדונה שאני מכיר WWW.MADONNARAMA.COM WWW.absoluteMADONNA.COM

למעלה