Hey

PolZ

New member
Hey

אני כרגע בדרום אפריקה...כבר 3 שנים פה ואנחנו עוברים חזרה לארץ בפברואר...CRAP למה? כי אז...עוד בערץ שנתיים אנחנו עוברים לקנדה ואני נשארים שם! אבל זה מזה מעצבן כל הזמן לעבור...דייייייייייייייי

feeler

New member
העיקר - לנסות להנות איפה שאתה נמצא

כי אין לך ממש שליטה על המעברים האלה, נכון? אז תנסה "להפיק מזה את המירב" (סורי שאני מצטטת בלי רשות, לירון) ולצאת מזה עם חוויות... ספר עלייך עוד קצת - בן כמה אתה? איך קוראים לך? מה הסטייה הפרטית שלך?

kit k@t

New member
לא קצת מוקדם לסטייה עדיין?

עוד לא ראינו אפילו תמונה של עלם החמודות.... קאט

feeler

New member
עדיף סטייה קודם, לא? ככה נדע אם

אנחנו בכלל רוצים תמונה.... ולזאת שכתבה את ההודעה - סורי שחשבתי שאת בן....

וואו קשה לאללה..... ../images/Emo10.gif

אני מכירה אנשים כאלה, חברה שלי ליאור ועוד חברה שלי נועה מהבצפר, הן גרו באיזה 5 ארצות בחיים שלהם.... לא יודעת עם זה עוזר, אבל יש לזה צדדים טובים כאילו מכירים הרבה תרבויות ולומדים שפות חדשות ושטויות, אבל זה בטח סתם מעצבן לשמוע את זה.... בע. אני רק יכולה להגיד שהמעבר הקטן והמסכן שלי לאמריקה חיזק אותי מאוד... אז בטח תצאי מזה ממש ממש בנאדם חזק. ובסוף תגיעי לגיל שמונה עשרה ותעופי מהבית ותעשי מה שבראש שלך ויהיה פיצוץ
זה מה שמשמח אותי כשבאסה לי (המחשבה על גיל 18... חח) זהו אין לי עוד מה להגיד.. אבל לדעתי זה הופך אנשים לנורא מעניינים אם הם גרו בהרבה מקומות... וסתם... מקווה שעודדתי קצת. תרגישי טוב
לירון

PolZ

New member
כן...

אני מוציאה הרבה מהנסיעות אבל כרגע הכל מושלם ואני צריכה להתחיל שוב...ויש דברים שממש שברו אותי בישראל אבל סבתא וסבא שלי שם אז אני יכולה לבלות איתם קצת ולהגיד להם כל מה שאני צריכה לשפוך לפני שזה מאוחר מידי...

למעלה