Hey

ofrikit

New member
יוווו אוופייייררררר

אני הכי מודה לך בעוללללם כול הזמן חיפשתי את Cheap Trick - I want you to want me ולא ידעתי מה השם...תודה תודה תודה

ofrikit

New member
אה שחכתי..

תודה תודה תודה תוד תודה ושוב ת-ו-ד-ה לכולם..!! אני משתדלת להוריד הכול :)

ofrikit

New member
אוקי...

אז הורדתי עד עכשיו את כול מה שרשמו לי ויש פה כמה (הרוב!!!) שירים מעוווולייייםםםם של להקת מעוללוות...ואני הכי מודה לכם בעולם!! הייתי צריכה לבקש מכם שירים ממזמן:) אז שוב המוווון תודות לכולם!!! (:)

Mooa-Numi

New member
הממ.

Dire Straits- Brothers in Arms Pink Floyd- Wish you were here Pink Floys- Is There anybody out there? [וThe wall בכלליות. שמישהו כבר יראה לי את הסרט...] Radiohead- Karma Police Radiohead- Anyone can play a guitar Nirvana- Lithium ישראלי- תפתחי 24. ואל תסגרי.

הבעיה עם 24...

זה שהם שמים רק מוזיקה מאוד מסויימת, ובדרך כלל גם מאוד "חדשה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה..). נגיד, אני אישית לא מצאתי שם בחיים שיר של, למשל, החלונות הגבוהים, או משו זקן כזה (...). וזה חבל, כי לדעתי רוב האיכות של המוזיקה הישראלית נובעת מהשירים של פעם. (מה זה הניסוח הזה?!?! נובעת?! מה קורה לי....) דרך אגב- איך לעזאזזזלללללללללל אני משנה את הניק שלי?!?!

Mooa-Numi

New member
כי תביני

24 הוקם ממקום מאוד מסויים. [צפת] המוזיקה בישראל מתה, כמעט לגמרי, הדיסקים לא נמכרים, האומנים הגדולים לא נשמעים. הכל הולך גרוע. 24 בא כדי להעיר את המוזיקה הישראלית, לקדם אותה. בחודש-חודשיים שהוא פועל הוא כבר הצליח להעלות בכמה אחוזים משמעותיים את המכירות, להביא אומנים ישראלים חדשים לפרסום, לקדם את המוזיקה בארץ. המטרה שלו לקדם, הוא לא ערוץ נוסטלגי, בעקרון. אבל אין הרבה חדש בארץ, אז הוא שם מידי פעם דברים ישנים, 10-15 שנה אחורה. לא יותר מזה. אולי אם החלונות הגבוהים יוציאו אוסף, או מישהו יעשה קאבר לשיר שלהם-אז תראי קליפ פה ושם. בינתיים, עד שהוא יהפוך לMtv גרסת אייל גולן, אפשר עוד להנות ממנו. אני אישית כן.

../images/Emo11.gif

טוב, אז זה ערוץ עם מטרה רווחית בלבד, ושום דבר חוץ מזה (כאילו שזאת לא המטרה של כל הערוצים...
), אבל זה פשוט חבל שבשביל לשמוע שירים ישנים אני צריכה שאיזה "אמן" וואנבי בריטני יחקה את הלהקות הגדולות (והדגולות
) של פעם. אבל אני לא באה בטענות כנגד 24, הוא אחלה גבר, באמת! פשוט יש עוד שירים שהייתי רוצה לשמוע, קצת שונים (לא לכולם יש את האופציה הנפלאה של להוריד מהאינטרנט
), ושמחתי ששמעתי שיש ערוץ מוזיקה ישראלית, ו~רק~ מוזיקה ישראלית, אף אחד לא אמר שום דבר על ~רק מוזיקה ישראלית חדשה של אמנים חדשים בפוטנציה~. זהו.

והרי המלצותיי:

Alkline Trio Private Eye Anti Flag Die For Your Government Drink Drank Punk Punk By The Book A New Kind Of Army וכל הדיסק שלהם - Underground Network A Tribe Called Quest Can I Kick It? Alanis Morisette Forgive Me Love American Hi-Fi Flavor Of The Week Beenie Man Who Am I? Romie Blink 182 Dammit Bob Marley Iron, Lion, Zion כל האלבום שלו - Lagend Box Car Racer There Is B2K feat. P.Diddy & Jadakiss Bump, Bump Bump (Remix) Beatles Let It Be Bionic Jive I Shot Lucifer Bone Thugs N Harmony Crossroads [גם הקליפ מומלץ בחוםםם] C&C Music Factory Things That Make You Go Hmm.. Cunninlynguists feat. Tonedeff 616 Rewind Dial Se7en (Dial Seven) Cali Evanessence Everybody's Fool Finch Stay With Me Without You Here Three Simple Words What It Is To Burn Fugees Stand By Me [קאבר] Killing Me Softly [גם כן קאבר] No Woman No Cry [עוד קאבר.. מומלץ בחום גם בגירסה המקורית של בוב מארלי] Ready Or Not Fu-Gee-La ויוצאי הפוג'יז: Wyclef Jean Wish You Were Here [קאבר לפינק פלויד, מומלץ גם בגירסתו המקורית] Lauryn Hill Doo Wop (That Thing) Too Good To Be True [קאבר לאלוויס פרסלי] Turn Your Lights Down Low (With Bob Marly) Gangstarr Full Clip Him Right Here In My Arms Home Grown Kiss Me, Diss Me House Of Pain Jump Around Interpol Obstacle 1 James Brown I Feel Good Play That Funky Music White Boy I'm A Soul Man John Frusciante Murderers John Rueben Divine Inspiration Kriss Kross Jump, Jump Le Tigre Deceptacon Nas If I Ruled The World (With Lauryn Hill) Naughty By Nature Hip Hop Hooray Nightwish She Is My Sin NoFx Bob Timmy The Turtle Happy Break Up Song ואת כל הדיסקים שלהם: Pump Up The Valume ו.. Punk In Drublic Operation Ivy Freeze Up אני לא חושבת שתאהבי את הסגנון שלהם אבל אם כן, תגידי לי Our Lady Peace Superman's Dead Automatic Flowers Pantera Walk Prodigy כל הדיסק שלהם - Fat Of The Land Placebo Special K The Bitter End Rage Against The Machine Microphone Fiend כל הדיסק שלהם - Rage Agains The Machine Ramons I Wanna Live The KKK Took My Baby Away Royce Da 5'9 Boom Rufio Like A Prayer [קאבר] וכל הדיסק שלהם - Perhaps I Suppose Sean Paul Like Glue Sizzla Black Woman And Child Babylon Ah Listen Praise Ye Jah So Solid Crew 21 Seconds [גם הקליפ מומלץ בחוםםם] They Don't Know Sum 41 Fat Lip Sam Brown You Better Stop Sevendust X-mas Day Simple Plan Addicted The Offspring את כל הדיסק Smash
The Movielife Kelly Wu Tang Clan C.R.E.A.M אריאל זילבר ואיך שלא [מומלץ בחום גם הקאבר שמוש בן-ארי עשה לשיר הזה. בחוםםם] רוצי שמוליק מסך עשן אני שוכב לי על הגב בדיעבד ג'ירפות רמי מואשם באחזקת סמים קלים דור בן-ארצי ראפ בעברית
[אל תחפשי את זה.. אני סתם משעשעת את עצמי
] הדג נחש אלוהים שלי שני הדיסקים שלהם: המכונה של הגרוב ו.. לזוז הבילויים אוטו זבל ניר פרידמן אוכלת מהצד תמצצי לי שבק ס' כל דבר שאת מוצאת שלהם
תומר יוסף הולך ישר

פנטילון

New member
איכס! יש ברשימה הזו פאנק!../images/Emo151.gif

ממליץ לך גם על החדש של RUFIO קוראים אותו 1985

למעלה