Hey

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo45.gif יו רול בייבי. ../images/Emo88.gif

את כלת עולם, אין עלייך.

FRENZalY

New member
חחחחחח... לא נכון אתה שומע סקס

פיסטולס עלק?! חחחחחח.. הרגת אותי חחחח... אבל ראיתי יש שם גאטרמות' אז יצאת גבר. יש עוד דברים חוץ מזה הרוב פופאנק אמרקאי ממוסחר מגעיל כזה!

פנטילון

New member
לא מעניין

הגאטרמות' זה מה שאתה הורדת יא אומו וסקס פיסטולס על הזין שלי הורדתי ת'דיסק לפני כמה ימים והוא היה צולע מינוס והמילה רוב לא הייתה במקום כי זה יותר מיעוט.

FRENZalY

New member
ת'דביל לא חשוב רוב מה שאתה שומע

זה חרא. מבחינת עשיית המוזיקה.

פנטילון

New member
לדעתך.

אני לא אתחיל ויכוח על דיעות וטעם במוזיקה. חוץ מזה אתה לא חייב לדחוף בכל הודעה שלך העלבה למישהו.

FRENZalY

New member
הייתי אומר לך לסתום ת'פה אבל אין לי

כוח להכנס לעוד שירשור שבו את מפגינה את הטימטום שלך!

FRENZalY

New member
מצטער אם לקחת את זה בתור העלבה

מה שהתכוונתי להגיד שהאופן שבו המוזיקה נעשית ומוקלטת ומופצת הוא ממש גרוע. יענינ זה יכול להיות המוזיקה הכי טובה בעולם אבל הצורה שבה היא מאורגנת הוא ממש גרוע וזה עושה לי רע לשמוע את זה.

FRENZalY

New member
אתה שם לב שאני לא שומע יותר דיסקים

צרובים?! זה בגלל שאני פשוט לא יכול לשמוע יותר דברים שהם לא ב'איכות'. אין לי מושג למה. ושמעתי כמה דיסקים של five iron ווודו גלו סקולס מקוריים אצל לינה והאיכות יעני בתחתונים וזה מבאס זה הורס את כל המוזיקה.

פנטילון

New member
הגענו לאיכות...

תאמין לי שגם לי זה מפריע לשמוע דיסק באיכות נמוכה. אבל זה לא רק הדיסק עצמו משפיע, זה גם הציוד שאתה שומע בו. אתה חייב להסכים שאם אתה שומע משהו באוזניות של 15 שקל, או באוזניות של 200 שקל יהייה הבדל ברור. עכשיו לדיסקים המסויימים יצא לי לשמוע אחד של כל להקה שהורדתי באיכות גבוהה (192 KBPS) ובאיכות כזו אין הבדל בין מקורי לקובץ. כנראה ששמעת אותם במערכת לא משהו כי ההקלטות בסדר גמור.

FRENZalY

New member
מה הרמה של הכרטיס קול שלך?

יעני אני יכול לשמוע משהו באיכות ממש גרוע במחשב של אח שלי וזה ישמע בן זונה עדיין. והאוזניות לא כל כך משנות האמת.

פנטילון

New member
יש לי חרא כרטיס במחשב החדש

אבל בישן יש לי אחד איכותי... הבעיה היא שהיציאה שלו חלשה מאד אז חייבים מגבר, ואין לי משהו נורמלי. ואח שלך מתעסק בנושא של סאונד נכון? אז ברור שיש לו ציוד מקצועי. לי אין כסף לכאלה דברים.

FRENZalY

New member
נכון אבל זה לא מה שרציתי להגיד

זה לא משנה באיזה איכות תוריד את זה או עם איזה בוקסה אתה שומע את זה, הכרטיס קול של המחשב דופק את האיכות אחושילינג.

פנטילון

New member
תלוי איזה כרטיס

לי יש כרטיס חרא שבא על הלוח, והלוח זה לוח של ערבים אז גם הכרטיס. וחוץ מזה... הכרטיס קול לא קשור לצריבה, אז אם אתה מוריד שיר באיכות וצורב אותו, הוא עדיין יהייה באיכות

פנטילון

New member
*המשך

אבל יש גם כרטיסים איכותיים והם לא עולים כל כך הרבה (200ג'ובות לערך)

למעלה