Hey

ofrikit

New member
אה ועוד דבר...

יש שיר כזה עם שלוש בנות ששרות על נער שהלך למכור סמים ואמא שלו ביקשה ממנו לא ללכת.. ואז ירו בו..(הם שרות בתוך הים,משו כזה..) השיר הולך בערך ככה... "...dont go jason" זה מה שאני זוכרת מישו יודע של מיזה ומה שם השיר?!?!??

Lorelai

New member
אני חושבת שאת מדברת על TLC

אבל אין לי מושג איך קוראים לשיר או איך הוא הולך..

ofrikit

New member
אההההה נכווןןן

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה :) מלא זמן אני מחפשת אותו ולא מוצאת!!

אנדריאס ג'ונסון ממש טוב....

רק אני לא מבין מה קורה איתו עכשיו ב2002 ככה היה לו את shine ומאז נעלמו עקבותיו...(אני לפחות לא יודע מה איתו...) חבל...

the xecutioner

New member
אני לא עוקב אחרי סינגלים

אבל מה שכן יש לי 2 אלבומים שלו, האחד liebing שממנו יצא glorious המופתיייייי לגמרייייי והשני של deadly happy, שממנו יצא את shine בכל מקרה שני אלבומים מעולים, לא פחות, הוא אומן מצוין שלא זוכה לכבוד שראוי לו..

ofrikit

New member
אוווייי התלבלבתי...

רשמתי מילים שגואות :) חיחיחי dont go chasing waterfalls לזה התכוונתי...

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח זה בסדר.. ../images/Emo88.gif

הרבה עושים ת'טעות הזאת.. גם אני שרתי ככה פעם.

למעלה