hey...

MissUnKnown

New member
hey...

אממ אני חדשה פה בפורום..אממ עד עכשיו הייתי ברוק ומטאל... ואחרי שראיתי שנפתח פורום לפרוג אז חשבתי גם להצטרף... חפני שבוע נכנסתי לחנות דיסקים, ושאלתי עם יש להם את island של king crimoson (חשבתי לקנות אותו עד שכול התקךיטים שלי יגיעו... שזה עוד שבועיים) בכול מקרה לא היה להם דיסק אחד של ק"ק בחנות והמוכר עוד לא שמע עליהם,אבל הוא אמר לי שאני יכולה להזמין אחרי שהיה לי עבר רע עםהזמנות של דיסיקם אני לא עושה את זה יותר :) בושה והם קרואים לעצמם חנות דיסקים מובילה בניוזילנד מקווה שתקבלו אותי יפה..וזהו

אכן תמונות קשות...

חנות בלי קרימסון אחד היא דבר נדיר במחוזנו אבל גם זה יש לצערנו, ואם אתה בקטע של ניסיונות תנסה את דיספלין ותחזור אלי עם ביקורת- לפי מה שאני שמעתי ממנו עד עכשיו מדובר בה-סופר גרופ של קרימסון, וקטעים חזקים ביותר- אני רוצה להתרשם לטובה לא רק משמיעה מחופפת אלה גם מביקורת של אנשים. תודה מראש ובהצלחה בתאקלמות!

עמית ע

New member
חנות בניו זילנד?

את מטיילת או גרה שם? תשאלי אם יש להם את האלבומים הראשונים של ספליט אנז - Split Enz. זאת להקה ניו זילנדית שהתחילה את דרכה כלהקת רוק מתקדם (לפני שהפכה להיות להקת הפופ הידועה קראודד האוז - Crowded House). אם אפילו את זה אין להם, הם באמת שווים לתחת.

MissUnKnown

New member
חחח אכן אני תקועה בסוף העולם

ובלי חנויות דיסיקם :( אבל ב10 לספטמבר...יגיעו התקליטים שלי והפאטיפון והוכל יהיה יותר שמחה

למעלה