hey...

I ce Q ueen

New member
hey...

I have problems with my computer so I can't write in Hebrew. I am from Israel and my parents and I want to move to Canada, my perents have allready began the process and the final answer[ if we can move there or not ] will be recived in the begining of the next mounth. I want to know a little bit about the schools there. I am at the 10th grade, in Eilat. [if someone knos]: Does the studying level is more or less high than Israel? and which schools there are the best?[ I mean the high schools' names.] I am sorry if I had misstakes Dina

itsgoodtoBsafe

New member
אני לא בדיוק מקנדה אבל...

פה בקליפורניה הרמה של הבתי ספר הרבה יותר טובה אבל המערכת שונה לגמרי מהארץ.. ככה זה שיש כסף

eietmo

New member
הרמה במתמטיקה קלה בהרבה

באנגלית ומקצועות שדורשים ידע קטדם (כמו היסטוריה)יהיה לך קשה. יש סיכוי שישלחו אותך לESL אם האנגלית שלך לא משהו. וקנדה היא המדינה השניה בגודלה בעולם, יש פה המון בתי ספר. לאיזה מחוז אתם מתכננים לנסוע? לאיזו עיר? אם זה לא לאיזור ויקטוריה\ ונקובר, אין לי מושג.

אני פה רק חודש ננסה לעזור

הגעתי לביצפר נרשמתי והכל בחרתי 8 קורסים(מקצועות) שבהמלך השנה אני לומד רק אותם(ואין מקצועות חובה כמו תנ"ך וכאלה) רק מה שאתה בוחר אז 4 קורסים חצי שנה ראשונה ו4 חצי שנה שניה קצת מבאס ללמוד רק 4 מקצועות (שעה ורבע שיעור) חצי שנה,אבל בסדר סך הכל נחמד.

למעלה