HeY Ya aLL..

HeY Ya aLL..../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif

ממצב כוסונים כוסיות?!?!?! חח מקווה שהכל טוב. טוב אז אני חדשה בפורום השולט הזה (חנופה לא תביא אותי לשום מקום..
) אממ.. אני חולה בדדדםםם על עברייי
יש לו ת'קול הכי יפה בעולם ואני חולה על השירים שלו במיוחד על: לאונרדו,הכוס הכחולה,אולי ואגדות!! יש משהו שחשוב לי להגיד.. שעברי כותב מילים לשיר הוא פשוט מוציא אותם מהנשמה ונגיד שאני קוראת את המילים של השירים זה פאקינג מציאותי ולא כמו איזה סאבלימינל (סורי למי שאוהב אותו אישית שונאת אותו בדם) שכותב לי על חרא כלא וקולות המלחמה!! חח לא יודעת!! טובבב..זהו בעיקרון!! אה שכחתי להזכיר שקוראים לי פיבי!! בטח שמתם לב לפי הניקקק.. אממ.. אתם יכולים לקרוא לי גם עומר!! אבל אני מעדיפה פיבי אז..רק שתדעו מה אני מעדיפה ו..סורי על ההודעה הארוכה
לאב יא אולללל.. ומקווה להנות פה!

Ez sLeeP

New member
פיבו'ש.. MAY I?

זו הודעה ארוכה? בובה, יש לך הרבה מה ללמוד..
עברי הוא אמן, וכל מה שמשתמע מכך - נכון. הוא יוצר מעצמו. אני עומד לפתח המופיליה או משהו, מהרגשות הדמיים שלך.. :-O או וול, אסיים כעת. ברוכה הבאה! FEEL @T HOME!

אני רוצה להגיד הפעם את המשפט...

אנחנו לא שפויים!!! יש! אמרתי! כל הכבוד לי! נו תחמיאו לי....

../images/Emo6.gif*מחמיאים* חח סתםם פיבי כנסי

ברוכה הבאה!!
קודם כל יש לך שם יפה! את לא ישראלית במקור, נכון
וטוב, אני חייבת לציין בפנייך, מה שכתבת הוא ממש לא ארוך... בהשוואה לחפרנים שיש לנו פה בפורום, זה אפילו קצר
טוב, כמו שנועה (בובה יקרה) כבר אמרה לך, כרגע הגעת לפורום הכי לא שפוי שקיים...!!
כולם פה (בלי יוצא מהכלל) עם בעיות נפשיות ח-מ-ו-ר-ו-ת (
), חולי נפש עם תעודות
את מוזמנת להוכיח כמה את לא שפוייה!8-| אממ אני אחליף את מייקל (מומחה הפורום שלנו..) או שגשג (מנהלנו החביב, שלא נמצא כאן באופן זמני) ואגיד לך לכתוב: גיל, מקום מגורים, שיר אהוב של עברי, אלבום אהוב, ועוד שאלה ממני- מתי התחלת לשמוע את עברי, למה ואיך! תהני פה! מקווה שלא הפחדתי אותך יותר מידי ואת תישארי פה!!!

ברוכה הבאה בלה בלה בלה

אין לי תעודות עדיין. אני צריך לעבור מבחן בשביל התעודות האלה בסוף החופש. ואז אני אתחיל לקחת תרופות. אם אני עובר בהצלחה. אז בינתיים אני משוגע בלי תעודות. ומייקל הוא לא "מומחה הפורום" הוא דה פורום אקספרט! אם את לא מבינה את ההבדל אל תדברי בשמו.
.

טוב חמודים, כמה דברים ../images/Emo42.gif...

כשכתבתי ת'הודעה זתומרת שעדיין לא שלחתי אותה..היא הייתה נראת לי שיא הארוך!! ופתאום שלחתי ת'הודעה (הממ מתחחח) ואז ראיתי שזה בפורום.. זה בכלל לא ארוך וסתם קישקשתי ת'מוח שלכם!! אז אני מבקשת לא להתייחססס.. דבר שנייי..אממ אני כן ישראלית במקור זה שגרתי באמריקה לכמה זמן זה לא קשור!! פשוט אני אוהבת ת'שם ואני שונאת את השם שלי שהוא במקור (בלי שום קשר לציפור יאקייי סאב מדבר עכשיוווו) - עומר!! ואני שונאת את זה כי זה שם מסריח של בנים שהוא מרקיב ביותר! אז כולם קוראים לי פיבי כי אני רוצה וששואלים אותי איך קוראים לי אז אני אומרת פיבי!! ו.. זהו!! פשוט ככה אני יותר אוהבת אז תודה שאמרת שזה שם יפה..((:)נאוו איימ ורי האפי.. אממ..זה בסדר גם אני 100% חירפון ואני מודה כי ככה אני וככה אלוהים ברא אותי!! ולמי שיש בעיה עם מחורפנים יכול לקפוץ לי! הא הא.. ממ.. טוב ועכשיו לשאלות הרבות ששאלת אותי!! תקראו בשיא הרצינות כי אני הולכת להיות רצינית וזה לא טוב..ממ אתם מוכנים? הנה!!
גיל - 14 וחצי
מקום מגורים - כפ"ס (אימפריה)!!!
שיר אהוב של עברי - לא אמרתי כבר?!?! הכוס הכחולה, אגדות, ואולי ולאונראדו!!!!!
אלבום אהוב - אממ כולם (?)
מתי התחלתי? אממ חברה שלי אמרה לי להוריד בתי קפה הורדתי והתאהבתי הורדתי עוד שירים ועוד שירים והתאהבתי בקול הסקסי ביותר בארץ
אחר כך קניתי ת'דיסק.. ועכשיו אני שרופה על הבנאדם..מכורה לו.. אין מה לעשות!! ותודה על ההתייחסות מבטיחה לכתוב פהההה.. ביי ביי ומישהו אמר פה שאתם לא כוסיות וכוסונים אז קבלי ביטול (
) כי אני בטוחה שכולכם פה מושלמים!!! כל אחד הוא פשוט מיוחד.. חחח אני סבתא זקנה.. ויש לי הרגשה שפה אני צריכה לסיים את ההודעה!! סיימתי! ביי

Mייקל

New member
ברוכה הבאה דארלינג

איזה רץ אני כמעט קורה במהירות (מישהו הבין? לא חשוב) ונדב - תודה על התיקון :) אני מייקל, דה פורום אקספרט :)

מייק-אתה יכול להסביר לי בבקשה

בלונד רולססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!

למעלה