hey there...

Regina Phalange

New member
בהחלט, יש להם לפעמים הברקות

עם הליהוק, אבל יש גם נפילות. למשל: השחקן של טוני- הראשון היה מבריק, כריזמטי ומקסים, ומי שהחליף אותו... עדיף שייקח כמה שיעורי משחק. ומהר.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ונתחיל מזה שאני מת על הניק שלך!
יש כאן הרבה מכורים ל"חברים" אז את בסביבה טובה
שמח שגילית את הפורום, אפילו אם זה רק עכשיו. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
לגבי מה שביקשת, את יכולה למצוא את סיכום העלילות של השנה האחרונה בנקודות קצרות לגבי כל דמות במאמר של אדר, ואם יש לך שאלות ספציפיות את תמיד מוזמנת לשאול. אני אענה מתישהו לבקשה שעלתה כאן להזכיר את האירועים ששודרו בפרקים לפני שיצאנו לחופשה וגם זה אולי יעשה לך קצת סדר בראש. ו...זהו. תחלצי נעליים ותרגישי בבית!

Regina Phalange

New member
../images/Emo12.gifגם צח"מ וגם חברים?

ג'יזס,באמת חבל שלא מצאתי את המקום הזה מוקדם יותר
ותודה רבה, אני מצפה לכמה שיותר תקצירים והגיגים על הסידרה

taish

New member
ברוכה הבאה ג'ני! ../images/Emo24.gif

גם אני מאוד אוהבת את הכינוי שלך, וזה מזכיר לי שאני צריכה לעשות קצת "השלמת פרקים" של "חברים" (לאחרונה גיליתי שקיימים פרקים שראיתי עשרות פעמים, ואחרים שלא ראיתי ולו פעם אחת (
), אז עכשיו צריך "לאזן" קצת
). וכן, גם לי יש תחושה שתהני בסביבה הזו
.

Regina Phalange

New member
תודה!../images/Emo24.gif

הו, יש לי עונה שלמה שלא ראיתי. האחרונה. כמעט אף פרק שלה
(לעומת שאר העונות, שאני ממש מדקלמת פרקים שלהן...
). איזון הכרחי, בהחלט, אני מחכה שישדרו את זה מסודר באיזשהו ערוץ. וגם לי יש הרגשה שאני אהנה פה
(אגב, השמועה אומרת שבעונה האחרונה יש את הגירסא הצרפתית של רג'ינה פלנג'י! תראי מה אנחנו מחמיצות!!
)

אבל שידרו אותה בערוץ 2

בכל מקרה את יכולה גם להשאיל את העונה מבלוקבסטר או לקנות, זה לא בעיה....

taish

New member
לדעתי שידרו רק חלק מהעונה האחרונה

בערוץ 2. הם התחילו לשדר אותה, ואז הפסיקו באיזשהו שלב מסיבה לא ברורה. ג'ני, גם אני מחכה שישדרו את זה בצורה מסודרת... אני יודעת שכרגע זה נמצא בעונה השניה או השלישית ב-star world, ובערך באותו איזור גם בערוץ "ביפ". אבל אלו בדיוק העונות שכבר חרשתי עליהן את נשמתי, וה"חורים" שיש לי ב"השכלת חברים" שלי נמצאים בעונות מתקדמות יותר (את השמינית לא ראיתי כמעט בכלל, וגם לפניה פספסתי כמה פרקים מעונות 6-7, נראה לי
). בכל מקרה, אם אני אגלה שיש או יהיו שידורים מסודרים של העונות המתקדמות יותר באיזשהו ערוץ, את תהיי הראשונה לדעת
(מקסימום נבוא ונתנחל בבית של צהובון, יש לו את כל עשר העונות ב-DVD
).

הגזמת

בקשר לעונות, לא להתנחלות
יש לי רק את העונה העשירית ב-DVD, וטכנית כרגע יש לי רק את הדיסק האחרון שלו עם פרק הסיום הכפול וכל המאחורי הקלעים, פספוסים וכו' כי את שני הדיסקים האחרים השאלתי ולא החזירו לי עדיין...

taish

New member
באמת?

משום מה נתקע לי בראש שיש לך את כל עשר העונות. Wishful thinking, כנראה
. אבל אל תדאג, אני כבר אמצא תירוץ אחר כדי להתנחל אצלך בבית מתישהו
.

Regina Phalange

New member
תודה לאל על שידורים חוזרים../images/Emo13.gif

וחוזרים וחוזרים וחוזרים.... בסטאר וורלד זה עונות ממש ראשונות, ביפ קצת יותק מתקדמים נראה לי, אני מקווה שהם ימשיכו לשדר עד העונה האחרונה. אם יהיה בערוץ אחר, אני אשמח לדעת (ואם אני אגלה משהו, מובן שאני אפרסם את זה פה
).

pumiki25

New member
מנצל"שת: אורטל'וש! ../images/Emo23.gif

מתוקה שלי - קיבלתי וקראתי את האי-מייל. קודם כל - מועכת אותך בחיבוק. אני רוצה לכתוב לך בראש שקט וצלול כשמגיבה - מאוד מקווה שכבר מחר אוכל לכתוב. את רוב היום ביליתי עם אחותי שחזרה מהבסיס ועם אמא שלי, כך שלא הייתה לי הזדמנות להתארגן נפשית, ולכתוב. אוהבת אותך, אורטל'וש, מתגעגעת וחושבת עלייך ה-מ-ו-ן. איתך, תמיד!

Regina Phalange

New member
../images/Emo12.gifרק עכשיו שמתי לב שרשמתי

"הדוקה" במקום "אדוקה"
יותר מדי חופש, אני משערת

קרובת משפחה שלי הצטרפה...../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
נ.ב. ד"ש חם לקן אדמס
(נראה אם מישהו זוכר)

למעלה