Hey there

יותר צפוני...

אני גרה על הגבול בין צפון הדרום לשפלה. גרה הנני בעיר ושמה: קריית מלוכלכי (מלאכי למדקדקים) ואכן... אם שמעת עליה מתישהןו משהו.... זה רק דברים רעים.

McBlack

New member
בדוגרי, לא שמעתי עליה כלום

רק שהיא לוס אנג'לס הישראלית (בגלל השם...לא מצחיק...) ואני ממש גרועה בג"ג של הארץ, איפה זה השפלה? י-ם? משו כזה?

Keenan RiP

New member
תודה על הקבלת פנים../images/Emo9.gif

ו-McBlack את מכפר תבור??? אם כן אני גר עשר דקות ממך!
קוראים לך כרמל במקרה?
ונועה, מי אמר שאני לא אוהב מיוז כבר?! מיוז זאת הלהקה הראשונה שנאי אוהב! פשוט לא נראה לי באותו רגע שצריך לרשום אותם בתור מטאל.. הם מטאל בכלל?

McBlack

New member
נראה לי שמיוז נחשבים רוק אלטרנטיבי

אבל הם בטח לא מטאל. כה אני מכפ"ת... אני לא כרמל! אבל אני מכירה אחת
אתה לומד בכדורי? (15.5 זה כיתה י'?) חחחחחחחח!! כדוריסט חייך

אה.. אם ככה אני מצטערת. ../images/Emo13.gif

לא הבנתי אותך נכון, חשבתי שאתה מאלה שמתביישים בלהקות שהם אוהבים ושבגלל זה לא כתבת את מיוז. (וזה עצבן אותי בתור חובבת במיוז כי אין במה להתבייש בכך שאתה שומע אותם הם מעולים!) ולא, הם לא מטאל. רוק אלטרנטיבי/ בריטרוק/אינדי או פשוט מיוז, כי אין עוד אף להקה שעושה מוזיקה שהיא ב-י-ד-י-ו-ק כמוהם.

RoCKeR121

New member
היי גם אני מהצפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מחיפה העיר השולטת בעולם איפה עוד אפשר למצוא הומלסים, ערבים, יהודים, וצפונבונים באותו איזור?(למי שמכיר - מרכז הכרמל)

McBlack

New member
יו! חיפה! אני וטלוב מתכננים לגור שם

מתישהו בסביבות 2011...
ספר קצת על עצמך, אני לא מכירה אותך בכלל! אפילו לא שם! ודווקא יש לך ניק טוב <רוק זה יאמי
>, אז יאללה... |דגש|*שעת סיפור*

RoCKeR121

New member
אוקיי |שעתסיפורחוזרת| אני גיל מחיפה

בן 16.5 כתה י"א מת כל מיני להקות: מטאליקה רפסודי גאנז לד פינק פלויד דייויד בואי ועוד רבים וטובים אחרים אני מנגן על קלאסית(לפחות לבנתיים) ומתכנן על חשמלית בעתיד...(אם רק יהיה לי כסף...:( ) השיר האהוב עלי לנצח הוא דונט קריי המיתולוגי הצבע כחול הקבוצה מכבי חיפה אני בלונדיני עם עניים כחולות(ולא אני לא רוסי, או אשכנזי...) גובה ממוצע דיי רזה אוקי זה הכל האייסי בשרשור אייסי של הפורום אז אם רת רוצה את יכולה ליצור קשר |סשעתסיפורחוזרת|

McBlack

New member
קולולולולולו../images/Emo70.gif

איך אתה לא אשכנזי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! <עזוב את הסימני קריאה ושאלה, התלהבתי שאני עושה שיפט ימני+.(=?) ושיפט שמאלי+1(=!). קיצר עזוב) וללכת עד לשירשור אייסי?! גררררררר רחוק לי נראה לי שהוספתי אותך פעם לרשימה אבל לא אישרת אותי אז מחקתי אחרי כמה זמן
למה לא אישרת אותי, רפש?! יאללה, תבקש יפה סליחה ותוסיף 210142486.

NiKi†a

New member
יש לכם הופעה של אורפנד בפורים!

מניאקים
רחוק לי..אבל כנראה נגיע לשם, כבר כמה אנשים הבטיחו שישמרו עליי :]

NiKi†a

New member
ממ לפי מה שאני הבנתי

ההופעה היא בחיפה במועדון הפיוז'ן..והיא תצא ב-23.3 [אני לא בטוחה לגבי התאריך].

למעלה