Hey there

Keenan RiP

New member
Hey there

שלום, אני ברק, 15 וחצי מאיפשהו בצפון.. להקות מטאל שאני שומע- Children Of Bodom(ענקיים!) Sonata Arctica(סולן די פאג,אבל להקה טובה) Dream Theater Symphony X Opeth Iron Maiden Static X וקצת קריידל:] מקווה להנות פה..

Keenan RiP

New member
אה כן

וגם Rage Against the machine כמובן! Nirvana,Manowar,Pearl Jam,Alice in Chains ועוד.

McBlack

New member
אה כלי

המשך נחמד+ מה עם מטאליקה? מיוז? טנשיוס די? אייפס גואנו? VWoA? נמממ... RAtM מומלצים? אני פשוט לא מכירה אותם Peace out...war in

מומלצים ביותר

ל ratm יש סגנוןיחודי ומעולה. כמו כן הם מאד לוחמנים במיוחד שני האלבומים הראשונים אבל חבל שהם התחילו להישמע יותר כמו ראפ אבל בכל אופןהם מצוינים

פתאום אתה לא אוהבת את מיוז? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה ברוך הבא... אני נועה כפי שאתה יודע. ובמקומך לא הייתי מלכלכת על טוני. חצי מהפורום הזה מורכב ממעריצים של סונטה.

airgirl

New member
ברוך הבא!

אני אולגה =) השתלבות מהירה =) לסונטה יש סולן די פאג? ^#$%^#$%!

scudnick

New member
הו. לפי הרשימה שלך באתי נורא

לאהוב אותך. אבל אני אאלץ להתנקם בך על הדברים שאמרת על טוני
ספיקינג אוף וויצ', קניתי היום את Scenes from a memory!!

Danihell1

New member
מזל טוב!!

אני גם קיבלתי את המקורי לפני כמה זמן.. טוב, ת'אמת, אחותי קיבלה.. אבל מה זה חשוב, זה גם שלי :]

../images/Emo140.gif

אלבום גדול! תתחדש! לי בינתיים אין אותו מקורי.... רק 2 אלבומים של דרים מקוריים יש לי... awake ו... ACOS. אלבום מדהים סינס פרום א-ממורי...

McBlack

New member
וולקום האג! ../images/Emo24.gif

איזה נחמד... עוד צפוני! (= אנחנו צכים עוד אנשים כמוך בשביל למנוע מפגשים רק במרכז... מאיפה אתה? אחלה של רשימה יש לך שם, ודוגרי כדאי לך להיזהר מהאנשים פה בקשר לטוני (לא הוא פאג... סתם יש לו קול של אחד שמשוטט עם איזה אוגר שנושך אותו במכנסיים...כל הזמן) מאיה, 15 וחצי (מחר! וו-הו! אושר שמחה וכו' וכו'), מכורה למוזיקה וחיבוקים
*הולכת לקרוא את ההודעה ה-2...*

McBlack

New member
חחח וואלה, וולפי...כמעט אותו מקום

כמו פ"ת וכפ"ת, שהמרחק היחיד ביני ובין עידן זה הכ', המרחק היחיד ביני ובינך הוא "הדרום". אולי תקפצי לביקור אם תהיי בסביבה
צפון הדרום זה איזור ב"ש?

למעלה