Hey there
אז קודם כל, אהלן
קוראים לי ניצן, אני חייל משוחרר בן 21. אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון ושתוכלו לעזור לי במקצת
את עולם הסקס אני מכיר מגיל 17... היו לי הרבה חברות ולא מאט חוויות מיניות מענינות. תמיד ידעתי שמשהו חסר לי... גם אם הפרטנרית שלי היתה מדהימה עדיין הרגשתי מתוסכל מינית (יכול להיות והגזמתי קצת?
). בזמן האחרון דברים מסתדרים לי... אני חושב והבנתי מה ה"בסיס" לפנטזיות המיניות הלא מוגשמות שלי. אני יכול עכשיו לבוא... לראות הודעות אחרות של "אדונים"... אני יכול לקרוא סיפורים של שפחות... אני יכול להבין את המפתח לכל הפנטזיות המיניות שלי ואני יכול לפתוח נושא חדש בפורום "סקס ו BDSM". אין דבר שעושה לי את זה יותר מהשליטה האבסולוטית שאני קראתי בחלק מהסיפורים שפה... הידיעה שבאמת קיימים דברים כאלו. הידיעה שמערכת יחסים שכזאת באמת יכולה להתקיים פשוט מרגשת אותי
היו לי כמה מערכות יחסים שניסיתי להשריש חלק מהפנטסיות שלי... הפידבק הראשוני שהתקבל בדר"כ היה שלילי. תמיד החלטתי שלא להמשיך. פחדתי לצאת מוזר מידי. הדברים היו נישארים כמו שהם ואני המשכתי במחשבות שלי. אני יושב עכשיו, וחושב האם באמת מצאתי איזשהי נישה שאולי תביא אותי למקומות שעד עכשיו רק פינטזתי עליהם. אולי באמת אני שייך לזרם מסויים של אנשים. אבל אני כ"כ סקפטי. אני מרגיש שאני כאילו כמו כל גבר אחר. הרי איזה גבר לא היה רוצה שפחה?!? נראה לי הגיוני שכל אחד רוצה שליטה... במה אני שונה... במה אתם שונים? בזה שאתם עושים את זה? אני מפחד לפגוע. אני כנראה גם מפחד להפגע. עד כמה צעיר ולא מבין עניין אני נראה לכם? יכול להיות שאני סתם עוד ילדון שמתלהב משליטה כמו שהוא ראה בכמה סרטים פורנוגרפיים (למרות שלא ממש ראיתי משהו שדומה לפנטזיות שלי) טוף, הלכתי לאיבוד קצת. אני אשמח לקבל כ-ל תגובה ממכם. גם ביקורות מרושעות על זה שאני מפריע לזרימה של הפורום הזה. הייתי שמח גם לדעת עוד קצת על יחסי אדון שפחה מקובלים. תודה מראש ניצן
אז קודם כל, אהלן