Hey there

Scorpius

New member
Hey there

אז קודם כל, אהלן :) קוראים לי ניצן, אני חייל משוחרר בן 21. אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון ושתוכלו לעזור לי במקצת :) את עולם הסקס אני מכיר מגיל 17... היו לי הרבה חברות ולא מאט חוויות מיניות מענינות. תמיד ידעתי שמשהו חסר לי... גם אם הפרטנרית שלי היתה מדהימה עדיין הרגשתי מתוסכל מינית (יכול להיות והגזמתי קצת?
). בזמן האחרון דברים מסתדרים לי... אני חושב והבנתי מה ה"בסיס" לפנטזיות המיניות הלא מוגשמות שלי. אני יכול עכשיו לבוא... לראות הודעות אחרות של "אדונים"... אני יכול לקרוא סיפורים של שפחות... אני יכול להבין את המפתח לכל הפנטזיות המיניות שלי ואני יכול לפתוח נושא חדש בפורום "סקס ו BDSM". אין דבר שעושה לי את זה יותר מהשליטה האבסולוטית שאני קראתי בחלק מהסיפורים שפה... הידיעה שבאמת קיימים דברים כאלו. הידיעה שמערכת יחסים שכזאת באמת יכולה להתקיים פשוט מרגשת אותי
היו לי כמה מערכות יחסים שניסיתי להשריש חלק מהפנטסיות שלי... הפידבק הראשוני שהתקבל בדר"כ היה שלילי. תמיד החלטתי שלא להמשיך. פחדתי לצאת מוזר מידי. הדברים היו נישארים כמו שהם ואני המשכתי במחשבות שלי. אני יושב עכשיו, וחושב האם באמת מצאתי איזשהי נישה שאולי תביא אותי למקומות שעד עכשיו רק פינטזתי עליהם. אולי באמת אני שייך לזרם מסויים של אנשים. אבל אני כ"כ סקפטי. אני מרגיש שאני כאילו כמו כל גבר אחר. הרי איזה גבר לא היה רוצה שפחה?!? נראה לי הגיוני שכל אחד רוצה שליטה... במה אני שונה... במה אתם שונים? בזה שאתם עושים את זה? אני מפחד לפגוע. אני כנראה גם מפחד להפגע. עד כמה צעיר ולא מבין עניין אני נראה לכם? יכול להיות שאני סתם עוד ילדון שמתלהב משליטה כמו שהוא ראה בכמה סרטים פורנוגרפיים (למרות שלא ממש ראיתי משהו שדומה לפנטזיות שלי) טוף, הלכתי לאיבוד קצת. אני אשמח לקבל כ-ל תגובה ממכם. גם ביקורות מרושעות על זה שאני מפריע לזרימה של הפורום הזה. הייתי שמח גם לדעת עוד קצת על יחסי אדון שפחה מקובלים. תודה מראש ניצן

זאת

New member
אני

מרשה לעצמי לענות, למרות שאני כאן מהפחות מנוסות ומהיותר חדשות, אבל בכל זאת... פנטזיות של שליטה, כמו פנטזיות של כניעה, הן לגיטימיות ומותרות. ואם אתה שואל אם יש גברים שלא רוצים שפחות, אז התשובה היא שכן, יש, בטח יש. אולי אפילו רובם לא רוצים שפחות. יחסי אדון שפחה הם קודם כל יחסים. וכמו כל יחסים הם מתפתחים ונקבעים על ידי אותו אדון ואותה שפחה, כשכמובן, המסגרת היא יחסי השליטה. התוכן שיוצקים לתוכה כבר מבוסס על המערכת שנבנית בין השניים. יש מי שאוהב להשפיל, יש מי שאוהב להכאיב, יש מי שמעדיף שליטה מנטלית, יש מי שאוהב קשירות... ומהצד השני גם, יש מי שאוהב להיות מושפל, שיכאיבו לו, שישלטו בו בכל פן בחייו, או רק בהיבטים מוסכמים מראש, יש מי שמרגיש הכי חופשי ומשוחרר כשהוא קשור... (אני אישית מאוד אוהבת את זה, למשל). הואריאציות משתנות כמספר האנשים שעוסקים בזה, כל אחד ומה שהוא אוהב ולא אוהב, והחוכמה היא לדעת לעצב את היחסים כך שיתאימו לשני הצדדים, כמו בכל קשר. רק אחרת. :) תישאר, תקרא, תשאל, תביע, תראה מה מתאים לך ומה לא, תתנסה וככה, לאט לאט, תכיר מה אתה מעדיף.

Master Eagle

New member
מהנסיון שלי

אני יכול לציין שבתחילת הדרך כל אחד נפעם מהגילוי של הכוח שבידיים שלו. אבל אם הבדסמ הופך לאורך חיים ולא רק עוד גיוון בסקס, אז לאט לאט האישיות שלך כאדון מקבלת את העיצוב האישי שלה וכל אחד מתפתח בהתאם לנטיות ליבו. זה גם מאד תלוי עם השפחה שלך היא מנוסה ואז אתה בד"כ נחשף קודם לצרכים שלה והיא זאת שבעצם מראה לך את תחילתה של הדרך, או שאתה עם שפחה ללא נסיון ושניכם מגלים כל אחד מה מתאים לו. קורה ויכול לקרות שבמהלך התפתחותך כאדון תשנה את טעמך ואת הצורה שהדברים באים לידי ביטוי ואין בזה כל פסול. זהו תהליך של למידה ושל הבנה אישית שאצל כל אחד מתרחש בצורה שונה, בקצב שונה ובסיטואציות שונות. ככלל, הכח שניתן לך לשלוט אינו אומר שזה נותן לך זכות להשתמש בו לרעה. הדבר שמייחד את האדון מסתם בריון הוא שהאדון משתמש בכח שבידיו אך ורק כשהוא בטוח שהשפחה שלו יכולה ומסוגלת לקבל את זה ובמידה והגבולות נפרצים, תמיד יהיה לו סימן לכך והוא יודע שהוא יכול וחייב להפסיק. הדרך שאני הייתי מציע לך היא להתחיל ולקרוא את שאחרים כותבים על נסיונם האישי ואולי להחליף דעות ורעיונות כאן בפורום או בצורה אישית עם מיש אתה חושב שהוא יכול לתרום לך. ולסיום, קבל את ברכותי להצטרפותך לקהילת הבדסמ.

Pixy led

New member
נעים להכיר, ניצן.../images/Emo39.gif

ברוך-הבא לפורום! דבר ראשון, אתה בהחלט לא מפריע לשום זרימה בפורום - המקום הזה מיועד, בין השאר, גם כדי לספק מידע והדרכה לאנשים בדיוק כמוך (וכמוני), שעומדים על-סף הדלת ומציצים בהססנות אל אורח-החיים של ה-BDSM. אני חושבת שזה מצוין שעם הזמן, הבנת מה מושך אותך, מה אתה חושב שאתה רוצה, מבחינה מינית. ככה, לפחות, נפתרה בעיית התסכול עד למחציתה - הדבר הראשון שכדאי לאדם לעשות כשהוא לא מרוצה ממצב כלשהו, זה לדעת מה הוא רוצה, והנה - אתה יודע! זוהי כבר התחלה מעולה, גם אם היא מלווה בחשש, הססנות ובלבול (ובסופו של דבר, תמיד יש מה ללמוד, אני חושבת...). אל תחשוש מלהיות "מוזר מדי". לכל אחד יש את ה"מוזרות" שלו, ובסך-הכל, קיימים מעט מאד אנשים "נורמלים"... משום-מה, אנשים מרימים גבה כשהמוזרות היא בתחום המין, אבל אני חושבת שלא צריכה להיות לזה לגיטימציה. גם אם הנטיות שלך לא התאימו לבחורות שהיית אתן, ישנן הרבה בחורות אחרות שלהן הן כן תתאמנה. עם הזמן, תוכל גם לפתח גישה שתסייע לך לחלוק את הפנטזיות והרצונות שלך עם בנות-זוג, בצורה שתסלול את הדרך להגשמה. בקשר ללהיות חלק מזרם, או להיות מיוחד... אני חושבת שכולם מיוחדים, ואף-אחד לא. לכל אחד יש את הצדדים הבולטים שלו, וכמו שאתה יכול להפוך את ה-BDSM לדבר שיעשה אותך לאדם מיוחד, אתה יכול גם להתייחס אל כל התחום הזה כאל משהו שאתה אוהב במיטה, ולא קשור אל שאר החיים שלך, ככה שזה לא כזה ייחודי ויוצא-דופן כמאפיין שלך כאדם. אתה יכול להגיד על עצמך, אם אתה רוצה, שאתה שייך למה שנקרא "קהילת ה-BDSM", ואתה יכול להתעלם ממנה כליל. אני לא חושבת שכל גבר רוצה שפחה... נכון, יש את הפנטזיה הגברית של עלי הדפנה והיפהפייה שופעת-החזה שמאכילה אותם בענבים בשלים, אבל נראה לי שהרבה מהגברים האלה לא באמת היו רוצים להכנס לעניין של יחסי-שליטה, להיות מאסטרים וכו'. כמו-כן, ישנם גם גברים שנהנים מלהיות עבדים, כך שההוכחה לפניך...
וגם אם כל הגברים בעולם, משאת-נפשם היחידה היתה להיות אדונים לשפחות, אני חושבת שזה היה בסדר אם גם אתה היית כמותם, נהנה מכך... ככה, לפחות, לא היית מרגיש "מוזר".
לפגוע, להפגע, כל הפחד הזה בסופו של דבר מתפוגג עם הבטחון הנרכש. אני לא יודעת במה אנחנו מיוחדים, אני מניחה שכל אחד ואחת מהכותבים/ות בפורום הזה מיוחדים/ות בגלל דברים שונים. כמו-כן, יש סוגים שונים של אדונים, מלכות, עבדים ושפחות, וכל אחד ואחת מיוחד/ת בדרכו/ה. באמת, גם אם זה נשמע כמו קלישאה... אולי אמרות הופכות לקלישאות כי הן נכונות... לפחות לפעמים. אופס, סטיתי מהנושא... סלח לי.
בכל מקרה, אתה גם לא נדמה לי כ"ילדון שמתלהב משליטה...". דבר ראשון, דווקא הגישה שלך, עם כל הכנות והפתיחות, הרשימה אותי כבוגרת בהחלט. דבר שני, התלהבות היא דלק החיים! להתלהב, ללהוב, לבעור מתשוקות ומנכונות לנסות... למה לא להתלהב, בעצם? נכון שצריך גם להזהר, אבל ההתלהבות היא שמחת-החיים, לעתים. בקצור - ברוך-הבא, שוב, לפורום. אתה מוזמן לקרוא, לכתוב, לחלוק, להגיב, להתעניין, לשאול, לענות, להתלבט, לחשוב, לשקול ולהנות מכל דיון פה. אני לא כותבת פה הרבה זמן, אבל מנסיוני המועט - חברי/ות-הפורום מתאפיינים/ות בקבלת-פנים חמה ומזמינה, ואני בטוחה שתשתלב ותהנה, אם רק תרצה בכך. יום טוב ובהצלחה!

Z o d i a c

New member
ברוך הבא ניצן../images/Emo70.gif

אני חושב על איזו שהיא תגובה מעמיקה או שנונה ולמרבה הפליאה אין לי. למה? כי אתה נורא מזכיר לי אותי באותו גיל, אותם לבטים, אותם פחדים לממש את מה שבאמת מרגיש נכון. זה מקסים בעיני! באמת! כל מה שיש לי לומר לך הוא ברוך הבא לפורום, מקווה ומאמין שתרגיש כמו בבית

למה אפליה זוד?

לכל אחד אתה נותן גם תמונה .. גם לניצן מגיע, לא? (אז הנה אני אצרף משהו נחמד שקיבלתי היום) ניצן, ברוך הבא לפורום. אני אקצר כי כולם כבר אמרו את מה שיש להגיד (לפחות ככה את הדברים הראשונים) אני מצרפת את ההודעה לחדשים שכתבנו כאן (
זוד, מה דעתך להוסיף את זה למאמרים? תרצה שנערוך את זה?), ומציעה לך להישאר, לשאול, להביע דעה, לשתף בפנטזיות , בשאלות שעולות, בגיבוש הזהות שלך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחר. אנחנו כאן, מותר לך להשתמש בידע ובניסיון שלנו.

Z o d i a c

New member
לא אפליה..

פשוט לא הספקתי... זה כבר נמצא במאמרי הפורום.

mpanda

New member
WELLCOME../images/Emo24.gif

בהתחשב בעובדה שכל קודמיי כבר את כל מה שעולה בדעתי אז אני לא רואה סיבה לחזור על אותם הדברים אבל.. ברוך הבא אני חייבת לומר ..אז.. ברוך הבא :) ואם כבר מדברים על ההתחלות..אני די בתחילת דרכי יש לי המון שאלות וקיבלתי עליהן פה תשובות אתה יכול לנסות זה מעניין זה מעשיר וגם מסעיר :) (חרוז)

Scorpius

New member
חבר'ה

אתם מדהימים... כל תגובה עשתה לי טוב יותר ויותר. גם ה"מכתב לחדשים" היה מרגש. לפני שאני אעלה שאלות ותהיות אני מרגיש שראוי שאני אקרא את הפורום יותר לעומק. אז בנתיים, באמת תודה על קבלת הפנים. :) ניצן.

למעלה