hey there guys

otollo

New member
ואולי זה בכלל לא הם../images/Emo35.gif

לא יודע , יש לי הרגשה כזאת בגלל ה"קלרקסון"... לפורום קורים קלי קלארקסון... אז ככה שהניק ממנו הם אמורים לכתוב הוא פורום קלי קלארקסון אז אני לא יודע
מוזר בהחלט

סתם אני חושבת על כל האפשרויות:]:]

ולפורום באמת קוראים קלי קלארקסון, אבל את הניק כותבים "קלי קלרקסון" (בלי א') תעשה חיפוש ותראה הודעות קודמות

hilalosh3

New member
ניראה לי שככה קראו לניק הזה גם מקוד

מקודם.....וגם הוא אדום אז..........

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלכולם- הניק האדום זה הם,100%

פשוט הייתה תקופה שהם הורידו את ה-א' מהשם של הפורום, ואז בגלל תחנונים של חברי הפורום החזירו אותו. אבל להאדים ניק רק המנהלים עושים, ומן הסתם הם לא היו מאדימים מישהו מתחזה. ככה שהניק האדום הוא פשוט ניק משותף של אסי והדר, לכל מיני עניינים של הפורום. בדוק.

otollo

New member
אוקיי.

זה לא אומר שזאת קלי, נכון
אני נורא רוצה להאמין, אבל אח"כ נגלה שעבדו עלינו
למרות שקלי מספיק
כדי להכנס לפורומים ולכתוב בהם, אני לא יודע..

נכון מתאים לה להפתיע אותנו ככה:]

אבל הסגנון כתיבה הזה לא נראה לי.. ואיך היא כבר קבעה את כל הדברים האלה על הדיסק החדש? היא בקושי התחילה להקליט אותו..

פנפן007

New member
אסי??... הדר??...

זאת באמת היא??? קשה לי להאמין... אבל עדיין. איפה אתם? באמת ביקשתם ממנה לענות לנו?? ומה הקטע של כל זה?!... כמו שכולם אמרו זה באמת מתחיל להלחיץ!!! איפה אתם נעלמתם בכזה משבר?? (חח... הגזמתי אבל לא נורא...
)

Hi Kelly!../images/Emo13.gif

My god, how are you? We all here bought tickets for your show, and we were so dissapointed to hear that you're not coming. For people who bought tickets from theifs, who sold it to them in an insain price of 100 dollars, OR THOSE who won in the radio contest and meet you, I really feel sorry for. Please, visit us next month. We, I, really do love you.

אה, וכן, יש לה מלא שגיאות כתיב.

ככה שזה כנראה אסי והדר, היו גם כמה בלוח שהם רצו לתת לקלי מתנה כשהיא תגיע.

Blue Aura

New member
If It is u so...

I don't know what to tell you right now. How do I begin to describe the love that I heve for you
all I want you to see the wallpaepers that I made for you, It's alot [LOL] so here is one fo my best works that I think is the most beautiful.

westlife 4ever

New member
חחחח.... אם זאת היתה באמת היא

אז היא לא היתה מבינה עברית ועונה לכם על השאלות! אז את תקחו את זה ברצינות! כי זאת לא היא!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifhi Kelly../images/Emo15.gif

I loveeeee u
I hope u feel better now

Addicted To You

New member
Hi!!

Im very confused right now...LOL dont know what to think....so if its really u i just wanna say i love ya very much! u r the must talented singer i have ever heard! n hope ull come here soon Love Ya!

Addicted To You

New member
Hi Kel!../images/Emo9.gif

Im very confused right now...LOL dont know what to think....so if its really u i just wanna say i love ya very much! u r the must talented singer i have ever heard! n hope ull come here soon Love Ya!

Addicted To You

New member
בעעע מה יש לי?../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

לא סתם כתבתי..חח אני באמת מבולבלת עכשיו!

Twisted Shadows

New member
טוב...

זאת המתיחת אחד באפריל המאחורת שלי
מה אני אעשה שהייתי בבסיס ב1 באפריל?!?!?!?!
בכל מקרה...רוב הטעויות שהיו לי הם בגלל שכתבתי מהר ולא שמתי לב
השאר בגלל שאני 4 יחידות

למעלה