hey! martin help us abaut pouket and this one

sivosh

New member
hey! martin help us abaut pouket and this one

2day we drive to burma because the visa-thing, and we paid 10$ when we'll leave thailand finally - we need to pay again??

Benkok

New member
לא תצטרכו לשלם שוב

ולא בגלל ששילמתם עכשיו ביציאה לבורמה, אלא בגלל שכבר שילמתם את המס הזה כששילמתם על כרטיסי הטיסה שלכם.

lior 30 rg

New member
רגע......מה עם המס למלך?

sailor

New member
מצחיקים אותי אלה שאומרים מס למלך

ובסין זה מס למאו? ובויטנאם להו צ'י מין? בכל מקרה, המס כבר כלול ביום במחיר. כנראה שבתאילנד היעילות ומשך הזמן להגעה לטיסה הפכו חשובים יותר מתעסוקה לעוד אנשים.

זה לא מס למלך זה מס נמל והוא עלה ל-700 באט

מה שקרוי בטעות 'המס למלך' הוא בכלל לא מס למלך אלא מס נמל רגיל בהחלט. את מס הנמל שילמו בנפרד מכרטיס הטיסה והוא לא שולם כמובן במעבר יבשתי מתאילנד למדינה אחרת. אולם מה-1.2.2007 מס הנמל ששולם בנפרד מכרטיס הטיסה, הועלה ל-700 באט והוא נכלל בכרטיס הטיסה. את המהלך החלה וייטנאם, שעד אז גבתה 14 דולר מס נמל בנפרד מכרטיס הטיסה, אולם הם החליטו לשלבו בכרטיס הטיסה כמקובל בעולם וזמן קצר לאחר מכן הצטרפה תאיילנד למהלך. יחד עם זאת, תשלום מס הנמל בנפרד עדיין מקובל בקמבודיה (25 דולר) ובבורמה (10 דולר). זכור לי מקרה מצחיק בו מטייל שהגיע אלי לסוכנות הנסיעות וטען ש-'אני לא יודע כלום' ושבכלל מדובר ב-'מס למלכה' ולא 'מס למלך'... והסיבה שהוא יודע? כי אמרו לו ככה בהרצאה ב-'למטייל'....
לך תבנה מדינה... מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

למעלה