Hey...

א ל ה 27

New member
Hey... ../images/Emo208.gif

מה זה השקט המופתי הזה? האם זו תענית שלא שמעתי עליה... חשבתי על משהו נחמד, לא יודעת אם עשו זאת בעבר אבל חשבתי לפתוח כאן שירשור הקדשות של שירים של: אמנים/יוצרים/זמרים/משוררים שונים ואחרים לעמיר בניון, כל שיר העולה הרוחכם בין אם להעביר מסר ובין אם לצורך הקדשה כזאת או אחרת.. אפשר לפרט ו.. לפעמים מילים מדברות בעד עצמן.. יאללה, להתעורר...

א ל ה 27

New member
טוב, אני אתחיל..

תפילה/הברירה הטבעית אינני יודע מילים מהן נולדת תפילה כל המילים אבדו בקולי והיו כאלמות אפלה. אך עדיין רואות עיני זוהר עיניו של ילד. ועוד רואות עיני: כוכב אין דומה לו בזוהר ואמהות דאוגות פנים נוהגות אל האור ילדיהן הקטנים. מה יהיה עליהם? מה יהיה? שמעו שמחתם הנושמת כאביב, שנדמה כי לא יחלוף עד עולם. כרוע אכרע לפני דמות אלוהים אף אם מעיני נעלם. אל נא תרע לתמימים. הם אינם יודעים מדוע ברק פוגע בעץ הנושא את פריו לתומו. אל נא תרע לתמימים הם אינם יודעים מדוע אדם מחלל את צלמו אינני יודע מילים מהן נולדת תפילה. כל המילים אבדו בקולי והיו כאלמות אפלה

ו ר ד ב

New member
חס וחלילה תענית...

קצת עסוקים (וזה מבורך
) האמת שלי עלו בראש המון שירים - ברגע שראיתי את ההודעה שלך, אבל החלטתי ללכת על: לתת בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת.

גרציה פ

New member
לדעתי, כל מילה מיותרת....

בסוף העולם ביצוע: נינט טייב מילים: אהוד מנור לחן: קובי אושרת אתה תוכל לשכוח את כל הימים הרעים ובקלות למתוח שעה למיליון רגעים. אתה תוכל לברוח מאביך, מאימך ומשימך אך אפילו בסוף העולם לא תוכל לברוח מעצמך. אתה תוכל לפתוח עוד פרק חדש בחיים אתה תלמד לבטוח באור, בריחות בצבעים. תמיד תוכל לברוח מאביך, מאימך ומשימך אך אפילו בסוף העולם לא תוכל לברוח מעצמך. אז תיקח את עצמך בידיים ואל תעזוב. תיקח את עצמך בידיים חזק וקרוב. ותמצא כמו כולם את הסוף המושלם שנקרא לאהוב בסוף העולם. אתה תתחיל לצמוח על אף צלקות ופצעים. אתה תוכל לצרוח את כל מה שטוב ונעים. אתה תפסיק לברוח מאביך, מאימך ומשימך כי אפילו בסוף העולם לא תוכל לברוח מעצמך. אז תיקח את עצמך בידיים...

עמירם04

New member
אוי כמה שזה כ``כ מתאים...

ואם תוסיפי את ``בורח`` כמענה , זה בכלל מרגש.. לילה מקסים לכולכם.

פזית 1

New member
השיר שלי...

מוקדש לך ורד שלי יפה, בהמון
! אחד השירים האהובים עליי .... על הגשר הישן רמי קלינשטיין מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין שנים שלא שמעתי שום דבר ממנה רק לפעמים ממרחקים דרישת שלום היא עסוקה מאוד והיא איננה ובחיים החדשים שלה אין לי מקום פתאום מכתב, עכשיו היא אמא מסופקת ומגרשת ענפים מתנועעים והיא מוצאת מסדרונות של שקט בעיר שהיא מנזר או בית משוגעים. בנית לך בית וחצבת אותו בנצח אני מכיר אותך מאדאם, לא מאתמול הכל נכון מאוד אבל בעצם יש לך חוזה עם מנהל קרקס גדול ובשבילו את מתאמנת מרוכזת מוכרת שואו מן הדברים הכי הכי כמוסים כי את ליצן את בולעת אש בוערת אשה מגומי שנולדה לקרקסים והם לוקחים את כל הטריקים שהמצאת ואין שום רשת שתציל מי שמעז גם את יודעת מה מחיר הפירואט שאת עושה שם, שמה למעלה בטרפז. לכי חפשי את אלוהים כל סוף שבוע ותתרפקי על קיר מאבן ששומר פתקים בסך הכל את ילד שנשאר פגוע נרגעת רק כשהאורות סביבך דולקים. בנית לך בית וחצבת אותו בנצחƔ אני נשאר פה לא החלפתי כתובת והחיים שלי ראי סדוק ומעושן כשתחפשי מקלט ממה שאת אוהבת אני אהיה כאן על הגשר הישן.

הבחירה שלי..

הכל עד לכאן של עמיר בעצמו אולי מכאן תבוא הישועה.. על כל מה שהיה ועל כל מה שעוד יכול להיות.. לחשוב קצת קדימה על העתיד במסך ורוד.

iCp

New member
שיר שאני כתבתי... מרגש ועמוק

עמיר תחזור להופיע להלהלהללהלהלה עמיר תחזור מהר להלהלהלהלהלה עמיר תחזור להופיע להלהלהללהלהלה עמיר תחזור מהר להלהלהלהלהלה ופזמון: עמיר תחזור להופיע להלהלהללהלהלה עמיר תחזור מהר להלהלהלהלהלה

matanza5

New member
איך ראיתי את זה רק עכשיו??

אתה תותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"טוב כמו עכשיו"/ סיני תור

''זה סיפור על ילד - ילד שאותי דבר גדול לימד היו מספר אנשים חכמים שניסו להסביר לי את זה אבל רק איתו זה חדר לי אל תוך חדרי הלב כל העולם, זה מגרש המשחקים הענק שלי מעולם אבל מעולם לא היה כל כך טוב כמו עכשיו כי מעולם, כן מעולם עדיין לא היה עכשיו. מעולם עדיין, בעולם לא היה כזה מצב. מעולם עדיין לא עברו לי כאלה מחשבות בראש. מעולם עדיין, לא ראיתי כזאת תמונה. מעולם עדיין לא הרגשתי ככה. מעולם עדיין לא עמדתי לפניך בצורה כזאת. מעולם עדיין בעולם לא היינו כל כך קרובים. כי מעולם, כן מעולם לא היה עכשיו. מעולם, כן מעולם עדיין לא היה כזה מצב. מעולם, עדיין בעולם לא היה קטע כזה, במחזה. מעולם, עדיין מעולם לא היה עכשיו, לא זה סיפור על ילד - ילד שאותי דבר נשגב, אינסופי לימד. היו מספר אנשים חכמים נורא שלמדו באוניברסיטה שניסו להסביר את זה אבל רק איתו, זה חדר לי לעומק עומק הלב. כל העולם... כל העולם, כל העולם כולו זה מגרש המשחקים המופלא והאינסופי שלי מעולם, אבל מעולם לא היה כל כך טוב כמו עכשיו כל כך טוב כמו עכשיו...'' זה מה שהרגשתי בהופעה הראשונה של בניון.. הלוואי שלא יגמר..

maia r

New member
"בלדה לביישן"/עמיר בניון ואסף אטדגי

זה השיר מבחינתי שמתאים לעמיר- האמירה להתמיד בעקרונותייך ולא להתבייש במי שאתה, עמיר לדעתי הגיע בהחלט לשלב הזה."זה לא בושה להצטרך להזדקק לאל שם למעלה שיעזור לך, אז מה?"- היכולת להבין שאתה לא יחיד בעולם שיש מישהו "מעלייך" (החזרה בתשובה) ולהודות על כך ולכך. כמו כן, "מודה אני" גם בבחירה שלי. זה לא בושה להתרגש ממנגינה כזאת פשוטה זה לא מוזר לראות אדם גדול מחרק בורח, ומפוחד כל כך.. צורח... זה לא בושה בבוץ להחליק אם לא התכוונת זה לא בושה לצעוד קצת מלוכלך את הדרך הבייתה, ושייראו אותך.. אז מה? זה לא בושה לומר סליחה, אני באמת לא יודע זה לא בושה גם לבקש עזרה בזמן שאתה כולך שוקע, וצולל לך לאט... לאט... זה לא בושה לנהוג לאט מעט להתמהמה זה לא בושה לשבת קצת בצד מבלי להתפרע, מבלי שייראו אותך, כל הזמן... זה לא בושה לדעת לנקות קצת אחרייך זה לא בושה עם זר פרחים פתאום להכנס הביתה, אל האישה שלך, אז מה? זה לא בושה להיבהל מרחשים באמצע הלילה זה לא בושה להצטרך להזדקק לאל שם למעלה שיעזור לך, אז מה?

maia r

New member
המשך...

ועמיר שכה צנוע וביישן לטעמי- שיר מדהים שמראה איך להתייחס גם לדברים הפשוטים כביכול בחיים... כלום לא לקחת כמובן מאליו!!!

למעלה