HEY HEY

HEY HEY

I'M HAYA GUYS and right now i'm talking from London YEAH YEAHא אחי אישתו ואני שם............ אח"כ ניסע לעוד מקומות, נהייה שם בערך חודש.......ו....זהו........ דיי ספיר, אל תבכי.....

sapir aloud555

New member
דייייייייי ../images/Emo7.gif

את תפגשי את לילושי שלי מחרררררררררר וזה כ"כ עצובבבבבבב חודששששששש בלעדייך!!!!!
בא לי להתאבד........

aloudy

New member
כיף לך!!!!

ואו תהני שם!!!!!! אם תראי שם מישהי [
] מסרי לה ד"ש.

aloudy

New member
שמתי לב

מההתלבהות של ספיר ושהיא אמרה 'לילוש' קלטתי... תהני!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי........בוא לא נדבר על ההופעה של Blue כי אח"כ לי ייבכו שנה בפלאפון.....

ממש כייף

אח שלי השכיר ג'יפ.... וטיילנו המון!!!!!!!!!! סיפרתי את זה לספיר...ולפי התגובות שלה במסנג'ר,,,,,, לא כדאי שאסתכן שנית אהמ........

ספיר עוד תחטוף קריזה ותמחוק ת'הודעו

ת שלנו חחחחחחחחחחחחחח ......... אממ....אני עכשיו המלון סיימנו לאכול...אממ.....חחחחחחחחח...... אח שלי השכיר ג'יפ ונסענו..... היינו בכל מיני מקומות ושכחתי ת'שמות שלהם.......אוף.....לא נורא..... היום לא הלכנו הרבה...... כי טסנו אתמול השעה 03.10 והגענו ב07.20 אממ... אז נסענו למלון והלכתי לישון..... עד שעה 10........ אח"כ התחיל היום שלי........ איזה כוסונים יש שם אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין אין........אני רק עם דן שלי...... אחחח.......

sapir aloud555

New member
אני לא אמחוק

למה לי למחוק??? וד"א, אני שמחה בשבילך....אולי טיפה מקנאת בך...

aloudy

New member
יפה יפה

נשמע שאת מאוד נהנת שם, אז מקווה שזה ימשיך ככה
ואו חודש זה המון זמן...בסוף תתרגלי למקום..

אחזור אנגליה כשרה

למהדרין באישור הבג''ץ והמורה החרדית שלי, אוי....דיי........ אנו-ספיר ואני לומדות בכיתה אולפנית, איכס....... לא משנה........ לפעם אחרת נשמור את זה, אוקיי...... ?

לומר ת'אמת........

המקום מדהים הבחורות כוסיות בטירוף--------------->לגמור עלייהם ברח'...חחחחחחחחחחח הגברים-אוייייייייייי מחרמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אויייייייייייש...............התקפת חרמנות כאן...... קיבינימאט!

למעלה