אוחח חבל... הייתי דוחפת אותך למזוודה...חחחחחחחחחחח חחח כייף? זו לא מילהההההההההההההה!!!!!!!!
מ מתוקונת123 New member 1/7/04 #41 ../images/Emo9.gif אוחח חבל... הייתי דוחפת אותך למזוודה...חחחחחחחחחחח חחח כייף? זו לא מילהההההההההההההה!!!!!!!!
../images/Emo9.gif אוחח חבל... הייתי דוחפת אותך למזוודה...חחחחחחחחחחח חחח כייף? זו לא מילהההההההההההההה!!!!!!!!
H H E L L O111 New member 1/7/04 #42 ../images/Emo6.gif אני גם רוצה תקני לי כובע וכדורגל מUK! ותשלחי לי אותם עד ירושלים
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 2/7/04 #43 יייייייייייייאאאאאא לונדוןןןןןןןןןן OMGGGGG איזה כיף לךךךךךךךךךךך גמני גמני גמני גמני רוצהההההההה תעשי חיים מותקקקקק
יייייייייייייאאאאאא לונדוןןןןןןןןןן OMGGGGG איזה כיף לךךךךךךךךךךך גמני גמני גמני גמני רוצהההההההה תעשי חיים מותקקקקק
מ מתוקונת123 New member 2/7/04 #45 Umm yeah yeah UK - LONDON! So...ya wanna too.... come here! הטיול הזה הוא בחינם, אישתו של אחי קיבלה את זה מטעם העבודה שלה...והיה עוד כרטיס נוסף...אז נחשי את מי צירפו? SURE.... אותי... if ya have money+card.... אם...לא...לא נורא... אביא לך תצלומים? חחחחחחחחחחחחח ו...תזכירו לי מי זה לונדון? מה זה בכלל UK??!
Umm yeah yeah UK - LONDON! So...ya wanna too.... come here! הטיול הזה הוא בחינם, אישתו של אחי קיבלה את זה מטעם העבודה שלה...והיה עוד כרטיס נוסף...אז נחשי את מי צירפו? SURE.... אותי... if ya have money+card.... אם...לא...לא נורא... אביא לך תצלומים? חחחחחחחחחחחחח ו...תזכירו לי מי זה לונדון? מה זה בכלל UK??!