Hey guys!!!! It's me!!!

Nushi G

New member
Hey guys!!!! It's me!!!

What's up everybody?!?!?! I miss you all! I'm here in Florida, having lots of fun and doing A LOT of shopping. Hope you are all ok and watching as much JAG as possible couse I can't... :( Anyhow, the day after tommorow I'm flying to Washington DC!!! *Don't worry girls, I hav't forgot about the gold wings* I can see there are a lot of new people here, be nice to them (or not... :)). I thought I was gonna die of loughter with tkose zulu questions!!! Get real!!! That was soooooooo funny!!! Anyway, kisses to you all, and Suz, I'm sorry I opend a new shishur... LOVE YOU GUYS!!!!

איזה קינאה!

איזה כיף לך! תגידי פגשת כבר מישהו מוכר? הקינאה אוכלת אותנו סתם. תעשי חיים מאמי! אבל הכי חשוב תזכרי שאת שליחה שלנו גם!!!!

harmless

New member
נעמה!!!!!!!!!!!

אני מקווה שאת נהנית שם ! תתפסי כמה שיותר שטרודלים והכי חשוב אל תביישי את הכנופיה- עלייך להעצר לפחות פעם אחת על התעללות בשטרודל ואונס של נייבי בוי אמיתי עדיף שהוא יהיה בדרס וויטס וגולד וינגס!! ומתי אנחנו לא נחמדים לאנשים חדשים??????
תהני תעשי חיים, תקחי תמונות, וכמובן לא לשכוח את הגולד ווינגס
כמובן עם זה יכול להגיע עם טייס יחד איתם זה יהיה אפילו עוד יותר טוב!

Nushi G

New member
I'll try, you know you can count on

me!!! And about the new people- I changed my mind... Give them hel!!!! hehehehehe... It's the only way we can see if they are good enough (I should say crazy enough) for our forum now isn't it???

ווווווווואו נעמה!@!@!@!@!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

ווווווווווווווווווואו נעמה!!!!!!!! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!! אני המומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בSHTRODELAND האמיתית!!!!!!!! א-י-ז-ה כ-י-ף ל-ך !!!!!!!!!!!!!@!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווואי נעמונת.... תבלי בובה! תעשי חיים ותבלי כמו שאף פעם לא העזת! ווואי אני ירוקהה מקנאה!
חחחח...אהבת את תרגיל הזולו שלי? אני מבטיחה לך ! תביאי כנפיים אני אעשה לך עוד הרבה תרגילי זולו במיוחד בשבילך! בקיצור, שוב תשמרי על עצמך, אוהבים אותך פה המון , מתגעגעים ותחזרי מהר..או שבעצם לא... אבל בכל זאת תנסי לכתוב לנו הרבה ותספרי חוויות ואפילו תעלי לנו תמונות אם את יכולה! יאאאלי נעמונת... אוהבים מכל הלב....נשיקות!

Nushi G

New member
OH MY GOD!!!! DO YOU KNOW JUST

HOW HAPPY YOU'VE MADE ME NOW?!?!?!?!!? L-O-V-E-D the zulu thing!!!!

נעמה... ווואי אני רואה אותך וחושבת

על זה שאת שם... והפאקינג צבע ירוק לא יורד ממני!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףף גם אני רוצה יו.אס.איי! ועוד דבר... גם אם לא תביאי כנפיים אני עדיין אמשיך לעשות תרגילי זולו רק בשבילך בובה...

Nushi G

New member
It's raining!Fucking hot and rains!

But for real- Florida is for relaxing and Washington for site seeing... There will be more to tell when I'll get there. You know what? My friend and I will have an empty apartment all to our selves in DC!!! All alone!!!

harmless

New member
הו הו את יכולה לעשות מסיבת

שטרודלים!!!!!!!!!!!!!!!! עם נייבי בויס!!!

harmless

New member
סוזי די בסוף היא לא תביא לנו כנפיים

אם תמשיכי לדבר ככה

בשביל להכנס לגבולות הארץ היא תצטרך

להציג בפני אנשי הבידוק הביטחוני שני דברים: 1. את הדרכון האישי שלה 2. את הכנפיים. לא יהיה לה אחד מהם... היא ישר על מטוס לירדן או לבנון או מצריים. ניתן לה את התענוג לבחור.

harmless

New member
שמעתי שבעירק יותר כיף בעונה הזאת

של השנה הייתי אומרת אפגניסטן אבל זה יש מעלה לי אסוציאציות של הארם ומאק מתכרבלים מתחת לכוכבי השמיים! אז נשאר עם עירק!

harmless

New member
you just can't stay away

from the forum can you??? LOL I don't think anyone can! once you're in you can't get out ממש כמו במחלקה פסיכיאטרית!!!!

למעלה