hey everybody!!!

einzuc

New member
hey everybody!!!

מה המצב? רק לידע כללי... מדונה היא הזמרת בה` הידיעה!!! אני מעדיפה לשמוע שירים של מדונה מאשר של בריטני ושל כריסטינה שמופיעות חצי ערומות בקליפים שלהן וזאת רוב הסיבה שיש להן מעריצים. אז מה אם מדונה בת 40? יש לה כישרון וזה מה שחשוב!!! היא גם צברה הכי הרבה נסיון וזה משפיע על התוצאות ושומעים את זה גם בשירים שלה... מדונה שולטת.. וזה שהיא לא אחת מהצפונבוניות הצעירות האלו בנות 17-19 שהן חסרות כישרון טואלי (חוץ מכריסטינה... חייבים להודות שיש לה קול...), זה לא אומר שהיא לה המלכה!!!!!

libi k

New member
הינה מישהי עם טעם טוב!!!!!!!!!

או בקיצור :אישה אני מסכימה איתך ב100%

MadonnaFan

New member
כ"כ נכון!

אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת, וגם על כריסטינה אגילרה, הבעיה זה שהיא מבזבזת את הקול היפה שלה על שירים קיטשיים ודפוקים. היא יכלה להיות טובה. מה שהיא צריה זה חוזה ב"מאווריק", החברה של מדונה. @מעין@ אין לי מה להוסיף בחתימה, לשם שינוי

MadonnaFan

New member
דרך אגב!

אני madonnafan מפורום ה"פ @מעין@ סנטנה רוווווולז מריה מריה...

OPERATi0N_iVY

New member
מה כ"כ מיוחד בקול של כריסטינה?

למיליון נערות מתבגרות בגילאי החטיבה והתיכון יש את אותו הקול... היא נשמעת כמו חיקוי מסריח לוויטני יוסטון והיא גם ממש מכוערת (בקליפ של ליידי מארמלד היא נראית כמו עז...)

einzuc

New member
לא... יש לה קול יפה...

היא םשוט לא מנצלת אותו נכון.. ואין מה להשוות את כריסטינה לוויטני! וויטני מלכה (עם מדונה ביחד!) -עינת-

MadonnaFan

New member
הממ... וויטני...

עוד אחת שמבזבזת את הקול היפהפה על שירים לא שווים... אם כי "איי וויל אולוויז לאב יו" מ"שומר הראש" זה שיר מדהים... ולכריסטינה יש קול יפהפה, ממש טוב, וכדאי שתתחיל לנצל אותו ומהר. בליידי מרמלד אני חושבת שהיא נראית טוב, וזה מדליק מה שהיא עתה בשיער. נמאס כבר מזה שכל הזמרות עושות פן חלק. צריך לשבור קצת נורמות! וחוץ מזה ליידי מרמלד הוא שיר מעולה לדעתי! אולי הכי טוב שמסתובב בMTV עכשיו. לא שMTV הוא חממה של שירים טובים במיוחד... @מעין@ איי לאב יו בייבי! אנד איף איטס קוואיט אורייט אי ניד יו בייבי אין מיי לונלי נייטס... (לוריין היל הגדולה, ציטוט לא מדויק במיוחד... זה מהזכרון...)

einzuc

New member
זה של לוריין היל?

הייתי בטוחה שזה שיר ישן, ושהיא פשוט חידשה אותו... ולגבי וויטני יוסטון, יש לה קול מדהים, והשירים מהפס קול של שומר הראש מדהימים (יש לי אותו), אבל חוץ מזה- היא מזבזת את הקול שלה על שירים שלא מתאימים לה. וגם למאריה קארי יש קול מדהים והיא מבזבת אותו על שירים קיצ´יים וחסרי טעם כמו loverboy -עינת-

MadonnaFan

New member
את צודקת,

זה שיר שלוריין חידשה, אבל לדעתי החידוש שלה הרבה יותר יפה מהמקור. אני אוהבת את השירים שלה! שמעתי שבקרוב היא תתחיל להוציא חומר חדש! @מעין@ בויז, יו נואו יו בטר ווץ´ אאוט (עוד ציטוט של לוריין היל. למה אני עושה את זה? למה? למה???)

libi k

New member
אוקיי עינת.....

אבל בכל האמת בואי נודע שבריטני ניא חרא של זמרת! יחי המלכה מדונה!

einzuc

New member
לבריטני יש קול של שטיח

מעופף שנדרס ונרמס בידי 80 פילים... אין אפילו מה להשוות בין בריטני למדונה... -עינת-

OPERATi0N_iVY

New member
לבריטני יש קול מזויף ומגעיל...

כריסטינה "העז" אגילרה פי 23145354 יותר טובה מבריטני... אה כן - גם למדונה פעם היה קול ממש מגעיל ומכוער - הזכיר לי צפצפה

למעלה