hey everybody

StoneD

New member
hey everybody../images/Emo98.gif

פורום גוד שרלוט?! קלטתי קצת באיחור, אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא. שמחה להצטרף לפמליית המעריצים ללהקה הכי מגניבה בעולם
מקווה שנתבולל בכיף

StoneD

New member
יאנה. 14. באר שבע.

אוהבת לדבר כמו בפרסומות של סלקום.

יו, מגניב. ../images/Emo25.gif

מאחר ויש כאן הרבה אנשים מאזור חיוג 08[אורלע, נדב, אני ועכשיו גם יאנה], אז את המפגש נעשה בב"ש. נלך לתחנה המרכזית ונבהה במכנסי אסקבוי שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו

EleVaTioN

New member
ב"ש?../images/Emo129.gif

מממממ טיפה רחוק אבל יכול להיות נחמדדדדד

hadasrulez

New member
ברוכה הבאהה ../images/Emo13.gif

גם אני חדשה.. הדס, בת 14 מראשון מקווה שתהני פה

StoneD

New member
מתכננים מפגש פורום?

אחלה, באמת רעיון טוב בתחנה. גם צמוד לזה קניון הנגב הענקי, שזה בכלל.. מאיפה אתם בבאר שבע ואיפה לומדים?

אני רק מאזור ב"ש. ../images/Emo25.gif

חח "קניון הנגב הענקי". קניונים בב"ש זה משעשע. קניון הנגב כבר חרוש מכל הכיוונים, ולא הייתי בו יותר מדי.

EleVaTioN

New member
בואו לאשדוד../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

גמככה הילית תהיה פה ומי שיוכל להגיע גם שיגיע!!!!!!!

nobody175

New member
הלוווווווווו וואלקום!

צליל קריית מוצקין אנשים מפגשי הפורום שלכם זה בקיביניבלאט! זה לא כיף! התבוללי התבוללי בפאנן אם אנשים מבקשים ממש יפה אנחנו לפעמים הופכים אותם לערפדים ואנשי זאב

StoneD

New member
אני מעדיפה להישאר כמו שאני.

צ'ינצ'ילה גמדית עם פסי זברה וארטיקים במקום אוזניים.

ולפעמים אנחנו גם ../images/Emo25.gif

רצים עם ניטים ונתקעים באנשים ואם תבקשי ממש ממש יפה אז אולי נצרף אותך לאחד ממסעי אכילת החתולים וציור הניטים שלנו

ולפעמים אנחנו גם ../images/Emo25.gif

רצים עם ניטים ונתקעים באנשים. ואם תבקשי ממש ממש יפה אז אולי נצרף אותך לאחד ממסעי אכילת החתולים וציור הפאנטגראמים שלנו

StoneD

New member
who the fuck is אורלע?!../images/Emo2.gif

תחשבו על שם אחר, כל פעם שאומרים את זה עולה לי תמונה של מוהל מזדקן עם מספריים ביד ומבט תחמני בעיניים, ותינוק קטן שעוד מעט הולך לקבל את הגזיזה של החיים שלו. ברר

למעלה