Hey Dudes

• פותח הנושא sbox
  • פורסם בתאריך

sbox

New member
Hey Dudes

שלום, עברתי גהנום על מנת לכוון את המנוע os 91 כהלכה, מחט כיוון המנוע מאוד רגישה הקליק אחד למעלה היא הופכת את המנוע למאוד עשיר וקליק למטה הופכת את המנוע למצב תערובת מאוד עניה, אני חושב שאני קרוב לכיול נכון של המחט אבל אני לא בטוח לגבי הטמפרטורה של המנוע os 91 מה היא צריכה להיות, המנוע ב 77 מעלות צלזיוס מיד לאחר נחיתה מריחוף : שאלות : 1.האם זה בגלל שכיוון הסיכה לא נכון ? 2. האם המחט ב os 91 אמורה להיות כל כך רגישה או שיש לי תקלה המחט. Thanks, s-box Raptor 30, Freya 60, Fury 90! JR 10X

מוזר

יש לי נסיון עם 3 מנועי 90 שהורכבו של פרייה בכל אחד מהמנועים לסיבוב הסיכה כמעט ולא היה משמעות (כאילו הסיכה נועדה לכיוון עדין בלבד) תופעה זו חזרה ב 3 מנועים שונים. ולאחר שיחה עם עוד כמה מומחים בתחום נוכחתי לדעת כי בעיה זו היתה גם אצלם בברכה צחי ניצני

בעיה נפוצה

אני קראתי עליה הרבה בפורומים בחו"ל. ואני מזמין את הבחור ליצור קשר עמי. בברכה, ליאור.

הנה

לא אפרט יותר מדי כי הסיפור ארוך אבל יש בעיה ידועה במנוע הזה שיש לו קומפרסיה מאוד גבוהה , ועם דלק בניטרו גבוה (30%) קורה מה שקרה לבחור. הפתרון הוא או לטוס עם פחות ניטרו או הוספת SHIM מתחת לראש המנוע להורדת הקומפרסיה - וזה על רגל אחת. בברכה, ליאור.

למעלה