hey do you guys have any idea.....

• פותח הנושא ziek
  • פורסם בתאריך

ziek

New member
hey do you guys have any idea.....

about ROUND THE WORLD TICKETS?? i know i´ve been askin´ that before.. but i´m still not sure...it´s a little bit hard to get details on that on the net, beause most of the webs would tell you or dictate you your departure place...so.. if anyone else has any hamlazot about a trip we can compine with purchasing that ticket and where to purchase it... it would be GREAT! toda merosh ziek.

kogawa

New member
תלוי מאיפה מתחילים, ומה רוצים

אם המטרה להקיף את הציר הצפוני כדי לעשות V חברות כמו SAS יקחו אותך מדנמרק ליפן, ומשם לאלסקה וחזרה לדנמרק (ולארץ) רוב החברות טסות ממרכז אחד לחצי גלובוס, ולכן הצעתי היא לקמבן שתי חברות למסלול מעניין אפשר לבדוק את מסלול הטיסות של החברה הזולה UTA הצרפתית שמרכזה ניומיה - ניו קלדוניה. היא טסה מצרפת דרך אסיה לסינגפור, ומשם דרך אינדונזיה לסידני ולניומיה וממשיכה דרך ניו זילנד לטהיטי וללוס אנגלס משם אפילו לאל על יש טיסות אטרקטיוויות חזרה לארץ. מסלול מעניין נוסף הוא מישראל לכיוון הונג קונג ומארהב לארץ באלעל, ואת צפון הפסיפיק לעבור עם קוריאן אירלין הונגקונג-טאייפה-סאול-טוקיו-הונולולו-לוסאנגלס. השאלה כאמור היא מה רוצים ומאיפה מתחילים.

sela v

New member
אתרים לטיסה מסביב לעולם

מצאתי 3 אתרים שעוסקים בנושא. אף אתר הוא לא ישראלי, ואם כבר האתר יתן לך מחיר, נראה לי שיהיה יותר זול, לקנות כרטיס בסוכנות נסיעות בארץ. תנסה את איסתא, וגם סוכנויות אחרות, ותשמע מה יש להם להציע. נדמה לי שגם הדקה ה-90 מוכרים כרטיסים מסביב לעולם. כרטיס מסביב לעולם מתחיל בקצת יותר מ-2000 דולר. יכול להיות שאם תבחר לטוס קודם לאירופה (למשל לונדון). תוכל למצא משם טיסות מסביב לעולם זולות יותר.

lady_anne

New member
כדי להרכיב כרטיס מסביב לעולם

צריך עזרה מסוכן נסיעות, שכן מדובר על כרטיסים שמשלבים חברות תעופה הפועלות בשיתוף פעולה זו עם זו. רק סוכן יוכל לדעת אילו חברות משתפות פעולה ובאילו יעדים הן נוחתות. כל סוכן יוכל לעזור עם העניין הזה די בקלות.

Eldad H

New member
אל תבני על זה שכל סוכן יודע

מסקרי השוק שעשיתי כאן בארץ גיליתי שאני מבין הרבה יותר מהרבה סוכנים בכל הקשור לאיזו חברת תעופה טסה לאן, שאת זה אין בעיה לברר באינטרנט. אחד הדברים היותר מרגיזים אותי כאן בארץ זה שסוכני הנסיעות מסרבים למכור כרטיסים של חברות שעוברות דרך קואלה לומפור גם למי שיש לו דרכון זר, אלא רק לטיסות שעוצרות שם לתידלוק (למשל אוסטריאן איירליינס).

sela v

New member
לא כל סוכני הנסיעות

לא מוכרים כרטיסים שעוברים בקואלה לומפור למשל. ותתפלא יש מקומות שאפשר לקנות כרטיס אפילו לביירות

Eldad H

New member
אני מניח שדרך רויאל ג'ורדניאן

לא תהיה לך בעיה לקנות כרטיס לביירות אם תפנה ישירות אל הסניף שלהם בת"א, אבל לדעתי עם סוכני נסיעות בד"כ תתקל בבעיה.

ziek

New member
THANKS a lot!for responding BUT...

I FORGOT to "letsayen uvda chashuva" we're currently in NYC and your advice may be relevant to my girlfriend since she's going to visit her family in september, i on the other hand already purchased a ticket to budapest so that's going to be my departure point. she'll leave from tel aviv. NYC as u probably heard is not a great place to buy flight tickets from...:) tov i'll guess we'll figure it out. i was delighted to get all of your respondes! toda raba ziek. p.s- if someone still have any suggestions regarding..well anything..any advice EHATEVER will be accepted "bivracha".. shabbat shalom!

sela v

New member
אחד הקישורים

שהבאתי (איר טרק), הוא של חברה אמריקאית שטוענת שהם יסדרו טיסות מסביב לעולם מכל יעד, למרות ששעשיתי מסלול די סטנדרטי מישראל, קיבלתי הצעות של החל מ-2600 דולר, ואני חושב שאפשר להשיג בפחות טיסה מישראל לבנגקוק משם לאוסטרליה, אח"כ ניו זילנד, משם ללוס אנג'לס, לונדון וחזרה לת"א. מה שאני רוצה להגיד, שהם יכולים למצא לך גם מסלול מבודפשט. יכול להיות שיהיה לך כדאי למצא כרטיסים מסביב לעולם מגרמניה (ברלין למשל) או וינה, שלא רחוקות מבודפסט. מלונדון למשל ראיתי פעם כרטיסים כאלה מ-1600 דולר.

למעלה