Hey again

shani in china

New member
Hey again

Well, first of all, congratulations are in order I finally found an apartment, and i´m moving this Wednesday the second thing is, I need your help. i want to install Hebrew fonsin my cmputer but i´m unsuccesful. If anyone has a tip for me, i would appeciatre it, cause i wanna start writing Hebrew. Thank you, and havea great weekend.

ליילה

New member
מזל טוב, זה כבר צעד בכיוון הנכון

ולגבי ההתקנה, יש פה כמה אנשים שמבינים בזה יותר ממני, אז אני מפנה להם את הדרך

Guy K

New member
הי שני!

מזל טוב על הדירה! עכשיו איזה ווינדוס יש לך?

billy miligan

New member
תציצי במדריכי הצעדן

והנה הלינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=25&art_id=4

sirpad

New member
מכיוון שיש לך ווינדוז 2000 זה קל

נתחיל בהלהסביר שמאז ווינדוז 2000 שיטת היוניקוד עובדת טוב.שיטת היוניקוד אומרת שבקום עשרות אלפייתקנים לקידוד טקסט יש תקן אחד עם כל האותיות בעולם!?!?!??! לכן מערכת ההפעלה שלך יודעת להציג כעיקרון כל שפה שתחפצי רק את צריכה לתת לה את הכלים וההגדות לכך. נתחיל בללכת לקונטרול פאנל ושם נבחר ב הגדרות אזוריות(רג´יניואל סטינגס). שמה תפגשי במעין טופס עם כמה טאבים.תתחילי בלקבוע את השפה העברית כ "KEYBOARD LAYOUT" לאחר מכן תגדירי (אם כבר לא הוגדר) תמיכה בשפות מימין לשמאל,זה ידרוש התקנה של כמה קבצים ייתכן שתתבקשי למציא את הדיסק של ווינדוז.ואז יש גם הגדרה של "תוכניות שמותקנות בשפות שהן לא אנגלית איזה שפה להעדיף" או משו בסגנון.אני לא יכול לתת לך את המיקומים המדוייקים של העניין כי אני יש לי אקספי וההגדרות מעט שונות פה. אני יכול אמנם לתת לך קווים מנחים,ללחוץ על כל הכפתורים של ADVANCE וDETAILS הקיימים ואחריי כל שינוי שביצעת ללחוץ APPLY. לאחר שתמצי את הכל תעשי ריסטארט ואת אמורה להיות מסוגלת לקריאה וכתיבה והכל בעברית.אם יש לך מסנג´ר תשלחי אותו למסרים וכשייצא מצב ששנינו אונליין אני יכול לתת לך תמיכה יותר ממוקדת.

shani in china

New member
תודה רבה

זה עובד, עכשיו אני רק צריכה לשים מדבקות על האותיות כדי שזה יהיה יותר קל תודה רבה על העזרה. (איזה כיף זה לכתוב בעברית...)

למעלה