hey איל...

ישלישם

New member
hey איל...../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

כל הזכויות שמורות... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
אנחנו מתחילים לדבר בקוד קצת דומה...

זה קצת... נו... איך לאמר... לא עד הסוף זורם לי. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
פעם... חבר טוב שלי, סיפר לי...

על תקופה כזו - זה היה ממש מזמן, בכל מקרה, זה היה בשלב שהמילה מדיטציה היתה עוד ממש בחיתולים, אבל דיברו על ימים אחרים וכל זה, וכולם שם דיברו בקודים כאלה... הוא, אגב, התנתק לגמרי מכל הנושא, דווקא בגלל זה (למרות שבאמת יש לו הרבה מה להציע, ככל הנוגע לחיבור שלו אל עצמו, לאהבה, לאור, ובאופן די טבעי). מה שאני מנסה לאמר, הסיבה, בהא הידיעה, שלא רציתי לצאת עם מה שיש לי להגיד החוצה, ולשמור את הדברים די במצומצם היא, שזה מקבל הד, והופך הכל להיות אחד... אז מצד אחד... יש חיבור... מצד שני... פתאום אתה כבר חלק מקבוצה שמדברת אותו דבר... חלק מהשלם... שוב. מצד אחד, יופי... יש אנשים שמדברים דומה... מצד שני... hey... זו אני... נא לא להתבלבל עם הגבולות שלי ולהיות אני גם כן... כי אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני
ואתה? איל? בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
אני+אנחנו, איל, כשאין

לנו את עצמנו. אני שווה חיבור אל האור, האהבה, האינדיוידואל שהננו, ומשם חיבור אל אנחנו, אז האינדיוידואל נשמר, והאנחנו לא מתערבב עם האני, ר ו א י ם זה את זה ר ו א י ם את העצמי יוצרים אבחנה חיובית זה מזה, לא השוואה לא תחרות. הגבולות הופכים ברורים ויפים, היחודיות נראית ונשמעת, באופן הזה, שהאחד הופך לאנחנו... נדבקים, נצמדים ומתערבבים זה עם זה באופן היוצר תחרות שלילית, השוואות והתבדלות לא חיובית זה מזה, מתייחסים אז לסממנים חיצוניים ולא לאהבה שבלב ולמקור ממנה היא נובעת. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
זה יצא + למרות שהתכוונתי ל =

אולי מפני שאני + אתה = אחד, האחד, העצמי הגבוה, האני הנשגב, אהבה, אלוהים. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
זה פחד לאבד משהו..../images/Emo26.gif

לאבד את האינדוידואל שלך ! נסי לשחרר פחד זה ולזרום אל עבר הלא נודע... את יודעת אולי תגלי דווקא שאת לא מאבדת כלום, שלהפך הזרימה הזו והחיבור הזה לא פוגעים בך, תשארי אותה סיגל רק תחברי עוד חלק חשוב. את האנחנו את שוויון הערך. את ההפרדה אנו עושים מעצם היותנו בני אדם בגוף פיזי, מעצם היות האגו כמנגנון מפריד. על הבסיס הזה מומלץ להתחבר ולזרום ואז אני = אנחנו, שאת מסוגלת להכיל עוד... שאינך מבקשת לשמור על עצמך מפחד שתאבדי את עצמך בזרימה.

InnerKid

New member
אתה באמת מאמין שאין לך אינדיבידואל?

אישיות? אני? לא ברמת הנשמה, ברמה הכי ארצית ויומיומית. אתה באמת מסוגל לשהות ביומיום במצב של שכלים מחוברים כל רגע מול העולם?

ישלישם

New member
איל, ../images/Emo140.gif

כשמצאת את האינדיוידואל, אינך יכול לאבד אותו. זה אלף (
לא Alf...). שנית, האינדיוידואל שלי והאינדיוידואל שלך, נפרדים ומחוברים בו-זמנית, הכיצד? כפי שאמרת, אנחנו גם בגוף - שהינו פיזי ושמעצם היותו כזה, יש לו את הגבולות שלו. אני כותבת/אומרת/חושבת מתוך החיבור לאינדיוידואל שהוא אני, אתה יכול לעשות את כל זה, מתוך החיבור לאינדיוידואל שלך. ואתה יכול גם לראות את הכל אחד, כשהגופים של כולנו מחוברים זה לזה, פיזית... קצת קשה לי לדמיין את זה... ואני לא מדברת על... אני מאמינה שיש הפרדה ביני ובינך, שהיא מקודשת. אני מאמינה שככל שאתה מחובר יותר לאינדיוידואל שהינך, ולא הופך יותר מדי, מחובר לאחרים, נטמע בהם או מטמיע אותם בך, אתה באמת מחובר למקור, שהוא מעל ומעבר לנו. כשאתה חושב שאני ואתה חד הם, אתה מתכחש להיותך הינך. אני אכן באה ממקום של שיויון ערך. תוסיף לזה גם כבוד לגבולות ותקבל את השלם. אנחנו גם גוף, ובגוף אנו נפרדים זה מזה. האינדיוידואל שהינו בגוף שלי, הוא לא האינדיוידואל שבגוף שלך (האני העליון). אחרת, העולם היה עשוי גוף אחד... האם זה כך? ... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו והשינוי המתהווה כדי ליצור את זה, סיגל

איל באש

New member
לעזוב הכל ולזרום../images/Emo23.gif

ולתת לדברים להיות בלי הגדרות ובלי הפרדות. לראות איך הכל נהיה מעצמו , מעצם החיים ומעצם הזרימה הטבעית. לשחרר ולזרום משמעו להיות יחד ולחוד בוא זמנית. הדבר היחיד שיכול לעצור את זה הוא פחד. אנחנו מחוברים יחד בכל מקרה ולא משנה כמה ננסה לנתח ולהפריד. אנחנו יחד ולחוד הולכים בדרכים נפרדות ומשותפות, מכלול ופרטים והכל בעת ובעונה אחת. לכל אחד היחוד שלו ולכולנו היחוד המשותף. זה לא משנה אני או את את או אני ממש לא. שתסכימי לשחרר תראי כמה יש לך מזה... המון... לעולם לא תאבדי את היחודיות שבך גם שתהיי מחוברת לכולם .

InnerKid

New member
שאלה על החיבור יחד

איך אתה מחובר עם פלסטיני מדוכא בשטחים שבונה את חומת הגטו שלו מסביב לבית שלו? איך אתה מחובר עם מובטל עם 6 ילדים ? איך אתה מחובר עם אם חד הורית שאין לה במה להאכיל את הילד שלה? איך אתה מחובר עם ההומלס שיושב בכיכר ? איך ? באמת איך?

למעלה