HEX תוכנית חדשה בAXN

nick at noon

New member
HEX תוכנית חדשה בAXN

מישהו ראה את התוכנית הזאת או את הפרסומת לה. בפרסומת אומרים "היא לא באפי, גם לא מכושפות". בכל מקרה זאת סדרה שכונתה באפי האנגלית פשוט בגלל כמה נקודות שבה היא דומה לבאפי: נערה בלונדינית עם כוחות על טבעיים בתיכון שמתמודדת עם כוחות רוע ועם מעמדה החברתי בתיכון במקביל. בנוסף החברה הכי טובה שלה היא לסבית ובהמשך יש לה מערכת יחסים עם גבר שמבוגר ממנה בהרבה. למרות כל הדימיון הזה זה ממש לא באפי, המבנה העלילתי בעיקר מאוד שונה, אבל בכל זאת שווה לנסות. לסדרה יש שתי עונות וסה"כ פרקים בערך 20. הפרק הראשון שודר כבר ביום שלישי אבל יש שידורים חוזרים ביום שבת.

שמעתי על זה, וראיתי את הפרסומת..

ראית את הפרק הראשון? מה אתה חושב עליו?

nick at noon

New member
ראיתי יותר מזה

ראיתי את כל העונה הראשונה וחצי מהעונה השניה (לא הצלחתי להוריד את הפרקים באיכות טובה ובשלב מסוים נמאס לי לנסות למצוא אפשרות טובה יותר ואז די שכחתי מזה). אני די נהניתי, אבל לא ברמות גבוהות במיוחד. אבל אני די מצפה לראות את הכל עכשיו מההתחלה כי באמת אפילו כשהצלחתי להוריד באיכות סבירה זה היה די קשה להבין מה הם אומרים בלי תרגום עם המבטא שלהם והנטייה בתוכנית הזאת ללחוש הרבה. במקור הפרק הראשון היה באורך של שני פרקים. מה שAXN שמו כפרק ראשון הוא למעשה רק המחצית הראשונה של הפרק הראשון.לכן נראה לי שכל מי שיראה את הפרק הזה (כלומר החצי פרק) לא יתלהב במיוחד כי הוא לא מגיע לשום דבר ומרגיש חסר. שני הפרקים הראשונים יחד (כלומר הפרק הראשון למעשה) הם טובים והסיום של הפרק הוא מאוד מפתיע.

Elsewhere

New member
18 פרקים. או שזה 19?

לא 20, בכל אופן
. נמ. אחלה סדרה, אם לא משווים אותה לבאפי. ראיתי אותה כששודרה... וואי, אני מתגעגע. חבל שהיא בוטלה
.

nick at noon

New member
מעניין מה המשמעות המילולית של המילה "בערך"

כמובן שזה עניין בעייתי כי כל הזמן ממציאים מילים חדשות כמו למשל המילה "ניטפוק".

למעלה