he's gone

he's gone

and it's quiet now
took his suitcase with him
left town
...
it's a compromise
we nurture that part, and he's gone
...
but he's gone
...
it's a compromise
we nurture that part, and he's gone
and it's quiet now
took his suitcase with him
left town

(הביצוע המקורי והמילים המקוריות: http://www.youtube.com/watch?v=SS6qxf3eSNI. חיכינו בגשם ובשלג שעה וחצי כדי להיכנס להופעה שלהם פעם. זה היה ביבשת אחרת, בחיים אחרים כמעט [הוא בדרך עכשיו, אני כאן, הוא ארז את המזוודה, אני לקחתי קלונקס ועוד קלונקס ועוד, כדי שלא יכאב לי כל כך ואוכל לצאת מהחיים עד מחר בלילה, אז צריך לחזור, ביום ראשון עוד ראיון עבודה, ופגישות, ודברים שצריך לטפל בהם, כסף, טיפול, בריאות, נסיעות קרובות, החיים].)

אני כאן אם בא לך להעביר ת'זמן איכשהו.

No longer

New member
כ"כ כואב לי לשמוע.

אני מצטערת, אני בטוחה שזה בלתי נסבל.
תדעי שיש לך אותו גם במרחק יבשת כי האהבה שלכם מגיעה למקומות שלא עברו מעולם, ותדעי שיש לך גם אותנו. והחיים מתסכלים. אבל יש לך.

hory0

New member
יקרה..

מצטערת שזה כל כך מכאיב וקשה ולבד.. כמה מבינה את הקושי שהלבד הזה מותיר אותנו בו, וכמה הוא בלתי נסבל..

מקווה שקצת פחות קשה, ושהעלם כבר חזר, והכל מרגיש יותר טוב ורגוע בתוכך..

חיבוק חזק, חזק!!

את יודעת איפה אפשר למצוא חיבוק כשאת צריכה אותו...
וגם יודעת את שאר הדברים שאני חושבת

[אם הייתי רעה הייתי מצטטת מ"אין מקום שהוא רחוק מדי" הספר של אותו אחד שכתב על השחף, נכון? אבל אני לא רעה, אני חברה טובה טובה
]

simplistic

New member

לא בדיוק מבינה מה קורה, אבל יודעת מנסיון כמה זה קשה...וגם כמה זה קל ליפול בתקופות האלה שאת חייבת להיות בנפרד, ולבד. ואין דרך להקל על הכאב הזה, של געגועים. אולי חוץ מלהבין רציונלית שזה זמני, ולנסות לא להכנס לתוך זה.

Kalphana Vera

New member
אני אוהבת אותך.

ואני איתך. תמיד. גם כשרע וכשקלונקס וכשלא נראה שהחיים האלה אפשריים עוד. ובתקווה, יום אחד, גם כשטוב.
(הלוואי ויהיה טוב)

לב. ואלף חיבוקים.

למעלה