HEROES מול אקסמן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
HEROES מול אקסמן

אחרי צפייה בכל העונה הראשונה של HEROES, אני מקבל את ההרגשה שזה טייק אחר לסיפור של אקסמן. האבולוציה הטבעית גורמת לאנשים להיוולד עם כוחות, הם לא יודעים בהכרח מה לעשות איתם, העולם מפחד מהם, והם כמובן נחלקים לטובים ורעים. בגדול, אהבתי את הרעיון, ואני מחכה לעונה השנייה.

nick fury

New member
לא טייק אחר ולא שיט

RIP OFF מזעזע ואיטי להחריד. עדיפה צפיה של ארבע שעות בשני סרטי אקסמן הראשונים מאשר עונה שלמה של הזבל האמריקאי הזה. לכותבים האלה אין מושג ברעיונות מקוריים. הכל שם חיקוי של דברים אחרים.

Huldra

New member
כן הסידרה באמת איטית מידי!

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים והפסקתי!

DDN

New member
זו סדרה, זה לא סרט

ולדעתי זו סדרה של צפייה רציפה. אני לא יודע אם הייתי שורד בצפייה של פרק בשבוע.

nick fury

New member
מה שכן, היה פוטנציאל שלא ממש מומש

כמו למשל קלייר (שהתחילו איתה ממש טוב והראו בצורה מוחשית מאוד את הבלתי פגיעות שלה), שלאט לאט כבר לא מצאו לה תפקיד (והיא הרי אמורה להיות, לפי טענת המפיקים, הגורם המלכד את הגיבורים save the cheerleader save the world). או כמו למשל פיטר (שרק באמצע העונה גילה את הדברים שהוא מסוגל לעשות (בעזרת הכוכב האורח כריסטופר אקלסון המצוין מ"דוקטור הו"), אבל כבר אז זה היה מעט מדי, מאוחר מדי (הייתי רוצה לראות יותר קרב "קרח נגד אש" בין פיטר לסיילר, למשל. זה מחזיר לי את שיגעון ה"סאב זירו נגד סקורפיון" ממורטל קומבט
). אותה דוגמה לגבי ניקי - פיצול האישיות הזה היה יכול להתפתח יותר כבר בהתחלה מאשר שהיא תגלה רק בסוף שהיא יכולה להיעזר בג'סיקה לתועלתה. וההודי. בשביל אחד שלא עושה הרבה בסדרה עצמה (ולקח לו זמן להאמין בקיומם של הגיבורים) הקריינות ה"ממש חשובה" שלו בתחילת ובסוף כל פרק עיצבנה אותי כל פעם מחדש. ניסו להלביש עליו את תפקיד פרופסור אקסבייר, וזה נראה כל כך תלוש מהמציאות. מה שאולי כן משך אותי זה עלילותיהם של הירו, הקומיקס-גיק האולטימטיבי והנחמד ומאט (עד לקטע שבו הוא עובד בשביל הנשיא, ששם הוא ממש כבר עצבן אותי). ולא לשכוח את זה שבפרק אחד מהיר הם סגרו הרבה קצוות שלקח להם עונה שלמה להתפתח.

DDN

New member
אני אישית לא אהבתי את סרטי האקסמן

הרי בסרטי האקסמן, מראים רק איך רוג גילתה את היכולות שלה. וזה פשוט לא מעניין לדעתי, הרי את זה ראינו גם בסדרה המצויירת. באף מדיה דיגיטלית לא מראים איך סייקלופס, ג'ין או סטורם מגלים את היכולות שלהם. כאן בסדרה, לכל דמות הוקדש מספיק זמן כדי לראות איך היא מקבלת את הכוחות ואיך היא מתמודדת איתה. אני תמיד מעדיף סדרה על סרט. אני מעדיף זמן לפתח את הדמות (בגלל זה אגב, אני מעדיף קומיקסים על סרטי דמויות קומיקס) אני לא יודע כמה הם ניסו ליצור "משהו מקורי", אלא פשוט ליצור משהו "אחרת", וזה הם הצליחו יפה מאוד.

מסכים איתך בהכל!

לי לוקח זמן להתרגל ולאהוב סדרות, אבל עם 'גיבורים' זה היה שונה. זאת סדרה שחושבת על כל הפרטים הקטנים. אם יש משהו שלא נראה הגיוני- ינסו בכל דרך לגרום לו להיות. וחוץ מזה הסדרה בכלל לא איטית. הסדרה נסתה לתת לנו קצת זמן להכיר את הדמויות שזה טוב מאוד.

למעלה