heroes - הסדרה

snirk

New member
heroes - הסדרה

מישהו יודע מי השחקנית בסדרה heroes שמשחקת את אשתו של נתן פטרלי?? היא שיחקה באיזו סידרה בעבר, וזה לא יוצא לי מהראש!! בבקשה, מישהו יודע מי היא?

snirk

New member
תודה רבה

וואוו, היא שיחקה בהרבה סדרות שראיתי, אבל היא הכי מוכרת לי מהסדרה "מכושפות". עכשיו אני רק צריך לראות מה היא שיחקה שם...

snirk

New member
אההההה!!!! תודה תודה תודה!!!!!!!!

ספידי, אתה מלך!!!!! מלך!!! כשהתחלתי לחפש כריסטין רוז ראיתי שהיא בכלל האמא, וכל כך התאכזבתי, תבין, יש לי בוחן בביולוגיה ביום שני ורק בזה אני עסוק, לא יוצא לי מהראש!!! איזה מזל שנכנסתי שוב לכאן.... זו ויקי!!! מ"תהרוג אותי וזהו"!! היא הייתה שם איזו חצי עונה ואז עזבה... אני לא יכול לתאר כמה הוקל לי... תודה!!

El ad

New member
דרך אגב, היא יהודיה.

ראיתי אותה לראשונה ב"זיווגים" האמריקאית, שם היא גם שיחקה יהודיה. באחד הפרקים היא מזמינה את החבר שלה לארוחת מוצאי כיפור, והוא לא ידע אם נהוג להביא מתנה בחג הזה. בסוף הוא הביא ואף אחד מהאורחים לא הבין מה הוא רוצה. אחח, האמריקאים והאובססיה שלהם לחנוכה ולשאר חגי ישראל. לא תראה הרבה איזכורים יהודיים בסדרות בריטיות למשל.

Evil Beast

New member
אין איזכורים יהודיים בסדרותבריטיות?

להזכיר לך את "שדיים"? או שאתה לא ראית זיווגים הבריטית?

El ad

New member
הבנת הנקרא:

אמרתי שאין הרבה איזכורים יהודיים בסדרות בריטיות, ולא שאין בכלל, ואת "שדיים" דווקא ראיתי. בזמן האחרון יצא לי לצפות באמת בהרבה סדרות בריטיות (בעיקר ב-YES) והאמת היא שלא עולה בזכרוני אף איזכור יהודי (פרט לשדיים כמובן, וגם שם הבחורה בכלל היתה תיירת ולא אזרחית) ובמיוחד לא חג החנוכה. תשווה את זה לסדרות אמריקאיות כמו למשל חברים, The OC, זיווגים האמריקאית, וויל וגרייס, באפי, הבית הלבן, טירוף בבית, משמר המדף, שלל סדרות מצויירות פארודיות כדוגמת סאות'פארק ו-Drawn Together ועוד ועוד ועוד. לצורך העניין, אפילו ב-Little Britain שהיא תוכנית קומדיה/סאטירה מטורפת לא היה איזכור יהודי אחד. המסקנה שלי היא שיהודים לא ממש בולטים/מעניינים/משפיעים בבריטניה כמו שהם בארה"ב.

Evil Beast

New member
זה נכון...

כי לבריטים לא אכפת
. והאיזכורים היהודיים בדרון טוגדר ענקיים. פאי דלתא גימל~!

El ad

New member
קפטן הירו כנראה יהודי,

אבל אי אפשר לדעת באמת כי אין שם שום המשכיות נורמלית. עם זאת, הוא קורא לאמא שלו IMA (או IMAHOT ברבים), יש לו מטבע ענק של 1 ש"ח במפקדה שלו, בפרק האחרון שראיתי הוא ברך על הדלקת נרות של פסח (??) בעברית ועוד. זה בטח כי הוא מבוסס בין היתר על סופרמן בעל השם הכה יהודי קאל-אל.

למעלה