הניבלונגים
New member
הקופה הרושמת
אנדרו לוייד וובר ורייס (במשך שנים הייתי משוכנע שמדובר ב 4 אנשים: אנדרו,לויד,וובר ורייס
) אכן יצרו את ישו כוכב עליון המעולה ואת יוסף הנחמד (שיקי היה מאוד נחמד כלפי הביצוע העברי שלו) אבל קשה לי היום להפריד בין שני אלו (במיוחד JCSP החביב עלי מבינהם) לבין אחריתם בה היה היושר האומנתי של הקופאית עצבנית מהסופר ששואלת אותי כל פעם אם יש לי כרטיס מועדון. אומנם מעולם לא הצלחתי להתיחס לשניים כאל אומנים והפרדתי בינהם לבין JCSP, שאת אהבתי אליו ייחסתי יותר לגיליאן הענק, אבל פתאום חשבתי עכשיו שיש כמה יוצרים שאחריתם מפריע לאהוב את יצירותיהם המוקדמות. בניגוד ליקי או הליידי לא זכיתי להכיר את רוב הדברים בזמן אמת כי אם קצת מאוחר יותר, כשהתחלתי להתעניין בפרוג למשל, מה שהכרתי מהרדיו של yes למשל היה Owner of a Lonely Heart הנוראי, ומה שהכרתי מג'נסיס הייתה קרירת הסולו הנוראית של קולינס, ואת את ABACAB עכשיו ABACAB נחמד בעיני עד היום ויש לו ערך נוסטלגי בעיני, אבל אולי זאת הסיבה שעד היום מבין כל להקות הפרוג הקלאסיות, ג'נסיס ו yes הם אלו שאני הכי פחות אוהב. את הביטלס אהבתי מאז ומתמיד, יחד עם זאת, קרירת הסולו של מקרטאני הייתה תמיד בעיני משהו שנע בין נחמד למביך (כן אני יודע שאני במיעוט זה בסדר), בדיעבד אני שם לב שככל שהשיר יותר מזוהה עם פול (בביטלס) אני פחות אוהב אותו, כנראה בגלל חוסר חיבה שפיתחתי כלפי יצרתו (למרות שבביטלס עצמם כמעט ולא היו לו נפילות). גם את היחס של חלק מהצעירים כאן לסנטנה, שגילו אותו "בזכות" שני אלבומיו האחרונים, ומגלים חוסר סבלנות כלפי יצירתו (המעולה) המוקדמת, אני חושב שאפשר ליחס לאותה בה אתה מגלה את האומן בשלהי הקרירה שלו ומשליך ממנה אחורה, זה קורה גם לכם או שרק אני מוזר?
אנדרו לוייד וובר ורייס (במשך שנים הייתי משוכנע שמדובר ב 4 אנשים: אנדרו,לויד,וובר ורייס