Here I am

Here I am

בוקר טוב, אז זהו, נגמר הקיץ (או לפחות החלק הענייני של הקיץ) וממחר לימודים [וגם זה לא בטוח]. כמו בכל שנה, גם השנה התקיימה בחווה אצלנו מסיבה לנעילת הקיץ, שהשנה בניגוד לשנים קודמות היא כללה תחרויות ולא הופעות. כל קבוצה במשך הקיץ התאמנה על מסלול טרייל קלאס שמתאים לרמה שלה, וביום שישי הם הגיעו להתמודד זה מול זה ובסוף נבחר האלוף. אחרי מקצי הטרייל קלאס התקיימה תחרות פלז´ר של התלמידים הבוגרים יותר, וחלוקת תעודות ומדליות. לפני שנה בדיוק התקיימה מסיבה דומה לנעילת הקיץ הקודם, ואפשר לומר שהשנה הייתה נפילה לעומת שנה שעברה. בקיץ ההוא האנרגיות זרמו באויר וההתרגשות הייתה גדולה, המקום היה מוצף באנשים ואי אפשר היה לשבת לרגע... השנה - פרט למפגש המרגש עם כל החבר´ה שלא ראינו ים זמן - היה די מת. אבל זה לא הפריע לנו להדגיש כמה התגעגענו אחד לשני ולטחון את הסוסים בתמונות קבוצתיות (נראה לי שישבנו על סוס מס´ אנשים שיכולים להרים אותו). אה, ואני גם חתכתי את האבטיח.

yael filan

New member
אני גאה בך

חתכת את האבטיח שזה אומר כמה? כמה אנשים ישבו על הסוס?

נשמע ממש נחמד!

אני אמליץ גם אצלנו באורווה במקום לעשות מופעים לעשות תחרויות. כי המופעים כבר יצאו מכל החורים! מה את התחרת? איך היה? ותביאי תמונות של האנשים על הסוסים!!! ואיך היה עם האבטיח?

M ar y K at e

New member
../images/Emo15.gif נ"ש חשוב(NOT) ../images/Emo15.gif

כולם להכנס לצ´אט היום ב 8 וחצי לציין את האבל הקרב ובא: ה ל י מ ו ד י ם
סתכלו משהו: בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים בטרם עת על פטירתו של אהובנו, ידידנו, אחינו, יקירנו.... החופש הגדול
ההלוויה תתקיים ב-1 לספטמבר בכל מוסדות החינוך בארץ... במידה ותבוא עוזרתו של המשיח-(השביתה!) תידחה ההלוויה עד להודעה חדשה! הביעו את תנחומיכם! העבירו הלאה! שלכם, המשפחה האבלה- תלמידי מוסדות החינוך בכל הארץ

Puff Ball

New member
איך זה שאין לי את האי.סי.קיו של טל?

אני בעד שירשור אי.סי.קיו.....

אבטיח

הי, אני השקעתי בלחתוך. היה אחלה אבטיח. מופע יכול לצאת נפלא, אבל הבעיה היא שברגע שרוכבים מתחילים מופיעים הקהל לא מתרשם ולמרות שהילדים עושים עבודה נהדרת הם לא מקבלים פידבק... הרי אנשים שלא מבינים ברכיבה לא יכולים לדעת שהצעד הזה שהסוס עשה הוא מיוחד, ושעצירה כזאת היא מרשימה. בד"כ מה שמרשים אנשים זה מהירות ולכן בשנה שעברה עשינו מופע שמבוסס על תאוצה (עם הטראק "ריינינג מן"). כואב להיזכר שאת החזרה הגנרלית עשינו לפני הקהל - כל כך הרבה פאשלות, פשוט זנות. באיזשהו שלב עף לי הכובע והבהיל את הסוסה שהייתה מאחור, אחר כך בחורה אחת קפצה כדי להחזיר את הכובע והבהילה את הסוסה שלי כשהיא ניפנפה בכובע מולה. בסוף הכובע חזר למקומו אבל איבדתי את הקבוצה בתרגיל, אז סתם רדפתי אחריהם עד הסוף (בו כולם הניפו את הכובעים באויר ולמרות כל הייסורים שעברו עליי, גם לי היה כובע להניף..). השנה לא השתתפתי באף תחרות כי החלטנו בצוות שאין טעם שנתמודד אחד נגד השני, הרי אנחנו עובדים על הסוסים ביחד. תמונות יגיעו ברגע שאמצא את המצלמה שאבדה לי [נשכחה אי-שם].

הא...

אני בטוחה שהאבטיח היה טוב! אנחנו תמיד במופעים עושים לפי הרמה הראשונים סתם מוליכים אותם, אחר כך עוברים מעל קוולטים של טרוט אחר כך של קנטר ואז לפי הרמה קופצים, אז הקהל מסתכל על ההתחלה שזה הילדים שמולכים ואז הוא כבר נשאר וזה נעשה מענין ומענין כי מתחילים לקפוץ גבוה ואז יש תחרות בין המדריכים (וזה שעל טאורה תמיד מנצח...) ואחר כך יש אוכל

taz512

New member
אצלנו זה היה אחרת

באירועים כמו ימי הולדת של חברה מהחווה וכל מיני אירועים עם קהל, היינו עושים הופעות של טריק רידינג. עמידה על אוכף, קפיצה מצד לצד, הרמת קובע מהריצפה, ישיבה הפוך תפיסת אדם עם לאסו, עמידה על התחת של הסוס מאחורי רוכב וכו´ וכו´ וכו´. אבל בסוף החופש אחרי כל הקורסים שהיו, יום אחד היה מוקדש לכל המדרכים המדריכות והחברה שעוזרים, ואז ג´ימיקנה. אצלנו בג´ימיקנה, היו דברים בסגנון רודיאו על הפונית וולשית, סטיר ראסלינג עם עגלים מהקרקע, מריוץ שיכוריםועוד כל מיני שטויות כיפיות כאלה ואחרות. בקיצור באלגן שלם. אבל עדיין הגולת כותרת בהחלט תמיד הייתה המירוץ שיכורים, אחד הדברים הטובים ביותר שיש. טאז, השד השיכור

taz512

New member
כמעט שכחתי את הדבר החשוב ביותר

אוכל, אצלנו זה אף פעם לא היה אבטיח, מדליקים את המנגל ומחסלים איזה עדר פרות ממוצע, זאת הדרך לסיים קיץ. טאז, השד הרעב

BeerBozZ

New member
כן.. כי.. ../images/Emo122.gif- טאזי מוסר ד"ש

בטח אתם חווה של מלא בנים.. אני צודקת.... טוב.. נו אין לי פרספקטיבה נכונה.. אצלי בבית אנחנו רקבנות ואבא אחד...

taz512

New member
דווקא לא

לפי ספירה שלי פחות או יותר היחסים היו שווים. מצד הבנים: טאז, ארז, אלדד, גור, איתי, לירון, ברק ותומר. מצד הבנות: טולי, אפרת, ענת, חן, דנה, אלה ונוב. מצד המדריכים הראשים: אלון (זכר), דנה (נקבה), שרון (נקבה) ועוד מדריך שאני לא מצליח להיזכר בשם שלו. ומצד המנהל גדעון. ככה שהמצב היה שווה פחות או יותר לפי הזיכרון שלי. טאז, השד והשוויון

ואצלנו...

3 בנים: שמעון, אורגד, זיו וכל השאר בנות: ירדן, אורן, לימור, חופית, חופית(כן יש שתיים), מירב, יפעת,אור ואני! ובטוח שיש עוד ששכחתי

BeerBozZ

New member
גם אצלינו

זה היה ככה... היו הרבה יותר בנות מבנים.. למרות שלדעתי זה יותר מאים לבנים.. לפחות לנקות את הסוסים אחרי זה והכל *נגעלת* *נסקלת* אתה מכיר את כל מי שבאורווה שלך??? חוץ מזה.. אני מוכנה להתערב.. שהבנות אכלו ממש קצת... ושהבנים חיסלו את הרוב... טוב נו.. אי אפשר להאשים אותם.... ובמקרה של טאז הלא אמיתי הוא ערבי... אז... (טוב נו.. הוא לא בחווה שלך בכל..) ודורון... הנה בזכותך זכרתי לשים פה את חבולי-טאז שלי!

למעלה