here are the thoughts

Ruslan Sirota

New member
here are the thoughts

well, I just wanted to see hat you guys think... you know how alanis' overall immage is .. like.. this spiriual, all-loving, accepting, peace making, smiling young lady.. this immage is vivid in her lyrics,. the whole "indian philosphy" thing that she has... in every interview that she does.. i mean,, you know this thing is SUCH A BIG PART of her message... this ultimate positivity.. I happen to know a few people that worked with her, and some friends that fork with those people today.. what I have heard from them sort of contradicts this immage or at least SEEMS TO CONTRADICT it. Basicaly, they were all bitchn' how like.. she was this nicest chick and really cool and all.. and how over the years..getting well known, she became different in these aspects and her atitude had changed.. I mean, I have defenately seen this little video that was just shot like a year and a half ago, where she hugs with her band 1 minute before the show and being really cool,. really ALANIS... but those people that I know.. I mean ...they probably wouldnt make shit up just for the heck of it,. you know? .. also what they say doesnt have to contradict reality.. she can have many sides and MEAN THEM ALL at the same time.. don't we all?... hehe.. But just out of curiosity.. How true do you guys think she really is?

זה שאלאניס סגורה כלפי אנשים זה לא

ממש חדש זה מה שהופך אותה לכותבת שירים יותר טובה, תראו מה קרה בג'גד אחרי שהיא הדחיקה תחושות כול כך הרבה זמן? וזה לא ממש נכון מה שאמרת רעות בקשר לחתימות, ברור שאלאניס נותנת חתימות ושמעריצים נפגשים איתה היא מאוד נחמדה, ביישנית אבל נחמד! אבל אני חושב שהיא אמרה פעם (לא ממש בטוח) שהיא די פוחדת מהמפגש עם מעריצים בגלל שהם יודעים עליה כול כך הרבה כלומר שאנחנו מפרשים את השירים שלה אנחנו בעצם מגלים דברים חדשים ומעניינים שאלאניס לא אומרת באופן ממש גלוי אלא לפעמים בדרך עקיפה ת'אמת אני לא יודע מה איתכם אבל אני הלכתי לאיבוד... מקווה שהבנתם!

Rוית

New member
אז בא נראה אם הבנתי אותך..

דבר ראשון אתה מכיר אנשים שעובדים עם אלאניס?! אה?!?!??!
פרט, הדגם והבא דוגמאות!
עכשיו, אתה בעצם אומר ככה- אלאניס מאוד ברור במסר שהיא משדרת כלפי חוץ-בחורה רוחנית, מצאה שלווה נפשית, שלמה עם עצמה, עם הסביבה שלה, רוחנית (אוי רשמתי את זה כבר לא?
), רודפת שלום וכו'. ואני אישית מסכימה עם זה, זה בהחלט משהו שניתן לראות אצלה. ואז אמרת שאותם אנשים שעובדים איתה אמרו שכל ההצלחה הזו שינתה אותה? את ההתנהגות שלה? דבר ראשון זה הגיוני שכזה דבר יקרה.. כלומר יש לנו מן דעה מגובשת שכזו על אלאניס (בערך אותם תיאורים פה למעלה) אבל צריך לזכור שהיא אחרי הכל בנאדם כמונו... (אלאניס? לאאא לא יכול להיות
) ואתה בעצם שואל כמה אמיתית היא? WELL, לדעתי גם אם היא תרצה, היא לא תוכל "להתחמק" מאיתנו. מאותם מעריצים אמיתיים שמנתחים כל שיר וכל מילה שהיא מוציאה, אנחנו (לדעתי) מכירים את הפן האמיתי שלה. כמובן שכל זה לא מושווה ללהכיר אותה במציאות.. יכול להיות שהיא מפגינה לפעמים זהות אחרת ממה שהיא מסיבות כאלו או אחרות... יכול להיות שלעולם לא נדע.. ויכול להיות שגם יום אחד תתנפץ לנו בפנים כל הבועה הזו שיצרנו עליה אבל בנתיים נראה לי שהיא אמיתית כלפי המעריצים שלה ובטח שכלפי עצמה.. זו דעתי לפחות...

symptoms

New member
לא יודעת

אם מישהו מכיר את הצד האמיתי שלה, אנחנו מתיימרים להכיר אותה, וחושבים שאנחנו מכירים אותה אבל האמת היא שאנחנו מכירים רק את מה שהיא רוצה לחשוף בשירים שלה ולא את כולה. בקשר לזה שההצלחה שינתה אותה אין לי ספק בכלל, ההצחלה משנה כל אדם (לאו דווקא לרעה), והלו? אפשר לראות את זה מהשירים... בקשר להתנהגות, אלאניס ידועה כאדם די ביישן לא? היא גם לא ממש חותמת למעריצים, אז יכול להיות שלאנשים מסויימים זה נראה כאילו היא השתנתה לרעה בגלל שהיא לא נפתחת אליהם (לעומת זאת לחברי הלהקה שלה אותם היא כן מכירה היא כן נפתחת ומכאן היחסין החמים), אז אלאניס היא לא אדם שפתוח לכולם SO WHAT? יש לה זכות להיות מה שהיא רוצה ואני עדיין מאמינה שהיא רוחנית וללא ספק נחמדה(סרטוני השגרירים מישהו?? יש לי את כולם והיא מקסימה שם...) וכמו שרוית אמרה:אנשים שעובדים עם אלאניס, פרט הסבר והבא דוגמניות (או את אלאניס אם אתה יכול..
)

I Was Hoping

New member
אז בוא נראה...

האמת היא שזאת אחת מההודעות המטרידות ביותר שקראתי בקשר לאלניס... אני מודה שלא קראתי את התגובות של רווית והאחרים, אבל אני בטוחה שהיא אחד מהאנשים הכי אמיתיים שאני מכירה למרות סממני ההתמסחרות וכיו"ב, אני לא חושבת שבן אדם לא אמיתי יכול היה לכתוב אף אחד מהשירים שהיא כתבה [ואני מתכוונת גם ל-URS] ולהשתמש בשפה כל כך אמיתית ולא צבועה או מסוגננת... העובדה שהיא מתוודעת לרעיונות אחרים ומסגלת לעצמה גישות חדשות לחיים, שעד עכשיו הן כולן חיוביות בעיני] רק מעידה בעיני על התפתחות באישיות שלה,שלא חייבת להיות כל כך מגובשת בגילה, אז מותר לה להשתנות, מותר לה לא להיפתח בפני כל אחד, מותר לה לא להיות מחוייכת ומצוייצת כל הזמן, מותר לה להיות בן אדם... גם אם היא אלוהית...

Rוית

New member
"מותר לה להיות בן אדם..

..גם אם היא אלוהית..." חח אהבתי

Ruslan Sirota

New member
I agree

with most of the stuff you guys said. I doesnt nesseserely have to contradict ,.all of these diverse statements about her. I see that we all learned quite alot from Alanis, from your responces. Cudos! I once worked with the sound engener/producer that was doing Supposed Former Infatuation Junkie with Alanis. And many of my friends work with people from her band, in Los Angeles, in studios and different projects. So thats how I got this info.

Rוית

New member
אז תעביר איזה מסר לאלאניס

שיש לה גם פה איזה קהל מעריצים קטן

למעלה