Her Name is RIO

SlamminDino

New member
Her Name is RIO ../images/Emo23.gif

איזה קצב היו לשנות השמונים. התקופה שפתחה את ההתקדמות של הפופ האלקטרוני. כנראה שמשהו השתבש והשירים כבר לא יוצאים כמו שהיו פעם. DURAN DURAN פשוט גדולים!! השירים Save a prayer ו Rio הם קלאסיקות ממדרגה ראשונה. תחילת הקריירה של וויטני יוסטון שהקפיצה אותנו לשירים המדליקים שלה. בשנות ה 80 חלה מהפיכה בכל הנוגע למוזיקה. קליפים בטלוויזיה החלו למלות את המסכים ברחביי העולם ואנשים רקדו עכשיו לצליליי הפופ האלקטרוני המתוחכם. מדונה, מייקל ג´קסון, וויטני יוסטון דוראן דוראן ועוד פשוט רכבו על הגל וההצלחה הייתה אדירה. לדעתי הפופ האלקטרוני של שנות ה 80 הוא סוג של מוזיקה טוב מאוד ואני מוצא את עצמי שומע את השירים האלה הרבה יותר מהפופ של היום שהשתנה עם הזמן בשנות ה 90 שהמשיכו להתקדם עם התופעה.... נכון, הקליפים שאנחנו רואים ב VH 1 הם מוזרים כאלה וממש בלי כל הטריקים שיש היום אבל השירים עצמם ממש טובים. הייתי רוצה לסיים עם בקשה שתמליצו לי על שירים טובים משנות ה 80. כל מה שעולה לכם לראש שאהבתם תגידו לי כי אני אוהב את הסגנון. תודה ותמשיכו לנוע לצלילים....

SlamminDino

New member
הרשו לי גם להודיע על פתיחת פורום!!

פורום בייסבול נפתח עתה בתפוס והוא בהנהלתי לכן כולכם מוזמנים לחינגה הגדולה!! גם מי שלא מבין עדיין מה קורה מוזמן להכנס וליהנות כמובן. אני רוצה לראות את כולם שמה. פורום מס´ 616!! תודה לכם, ותמשיכו ליהנות!!
( זה לא משכר, זה כיף! )

turrican

New member
פורום בייסבול???

קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה . דבר שני עם אתה רוצה שירים \ להיטים מה-80 במיוחד בשבילך הכנו רשימות שירים סינטפופ ומצעדים . תסתכל במאמרים למעלה ותהנה. חוצמזה אתה מוזמן לאתר הבית שלנו.

למעלה