HEPATITIS A Ab TOTAL - positive

blark2

New member
HEPATITIS A Ab TOTAL - positive

קיבלתי את התוצאות הבאות: TREPONEMA SCREEN -Negative HEPATITIS A Ab TOTAL - Positive HEPATITIS Bs Ag - Negative HEPATITIS C Ab - Negative HEPATITIS Bs Ab - >1000.0 HEPATITIS A IgM - Negative VDRL -Negative FTA ABS - Negative מה זה אומר: HEPATITIS A Ab TOTAL - Positive תודה

blark2

New member
גם HERPES HSV1 IgG יצא Positive

יש בדף עוד תוצאות: HERPES HSV1 IgG - Positive HERPES HSV2 IgG - Negative HERPES HSV 1+2 IgM - Negative אבקש לדעת מה זה אומר. תודה

חיובי להפטיטיס A

הפטיטיס A הינה מחלה שכיחה החולפת במרבית המקרים ולא הופכת לכרונית חלק מהחולים אינו מרגיש כל סמפטום ואינו יודע כי חלה עצם הופעת הנוגדנים מלמד כי חלית בעבר או חוסנת בפני המחלה והיום אין לך כל בעיה

blark2

New member
איך אני יודע שאני לא סובל מהמחלה?

הופעת הנוגדנים יכולים ללמד שאני חולה אפילו כרגע, לא? יצא חיובי. אני מרגיש לא טוב והרופא שאלה אותי אם עשיתי חיסון ואומרת שהכל בסדר אבל אני ממשיך לא להרגיש טוב. אפילו אם זה משהו אחר, שאלתי לענין הזה היא אם יוצא חיובי ואומרים שחליתי בעבר וכיום אין בעיה אז איזה תוצאות אומרות שאני חולה בהווה? הרי חיובי זה חיובי, לא יכול להיות שהתוצאת תהיה חיובי חיובי. איזה תוצאה של בדיקה צריכה להיראות כדי שזה יראה שאני חולה בהווה?

למעלה