Hendrix Tribute!

Soup Natzi

New member
Hendrix Tribute!

אחי היה בארה"ב הביא לי טריביוט ענק להנדריקס.. ושתבינו אנחנו באר שבעים ואחי שומע מזרחית כשמשעמם לו.. זאת לא הנקודה.. היה לי משעמם.. והכנתי רקע לשולחן עבודתי.. הא ועוד משהווו!! אני שונא את מונסטר דיסק! תקנו רק בטאור רקורדס! חחח האמת במונסטר יותר זול ונראה לי שיש רק בבאר שבע אבל אני תמיד רב עם המוכר..

rainbowgirl

New member
המונסטר דיסק יש חולצה של הנדריקס!

אבל היא עולה 80 ש"ח!!!!! אני קניתי בלוןנדונ של דורס ב35!

Soup Natzi

New member
אני פאקינג יודע!

היום הייתי שם! בגלל זה רבתי הפעם המאה עם המוכר הזה! חוץ מזה שהוא עישן לי נובלס על הפנים המניאקים האלו לא מחזיקים עוד מידות לחולצה! היא כל-כך קטנההה! ואין שם אף חולצה גדולה.. חוץ מסלייר אבל לא קשורה ומכוערת.. ואולי גם הזפלין אבל ראיתי טובות יותר! הסלאש מגניב!! אבל גם היא קטנה! בקיצור המוכר לא רצה להזמין לי את ההנדריקס מאיפשהו.. ומזה אין לי כוח לעשות טיול לת"א כדי לקנות חולצות כאלו.. למרות שאני גם ככה צריך ללכת לקנות לידידה שלי תקליטים של דיפ פרפל..

rainbowgirl

New member
יש מידות קטנות? ../images/Emo13.gif

טוב...אינ לי כספ לחולצה בשמונימ ש"ח... שאני יסע לתל אביב אני יקנה אחת

ganooov

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אמממ... האמת היא שהפתיחה של וודו צ´יילד נשמעת לי כמו ערבי ששר. ועוד משהו - בלי השמצות בבקשה. ואם כבר, בירושלים אני קונה לרוב בחנות בשם "התו השמיני" שהיא זולה בהרבה מטאוור רקורדס (אם כי בטאוור יש לפעמים דיסקים שאני לא מוצא בשום מקום אחר). שנה טובה!

xflil

New member
לא ערבי שר!

יש לו את זה בהמון שירים, אני מת על זה ואני קורא לזה "החתול הגוסס" אתה יכול להוסיף את זה ללקסיקון תחת "האפקט היחודי והטיפוסי של הנדריקס בשיריו הרבים" (Not) בקיצור שבת שלון וחג שמח!

pinky_unna

New member
שמעתי את הטריביוט הזה

ולדעתי הוא דיי עלוב אף ביצוע שם לא ריגש אותי במיוחד אלעד

למעלה