Hen Beniamin Party99 - 11.8.2007 - Track List

Hen Beniamin Party99 - 11.8.2007 - Track List

בס"ד שעה ראשונה : 1. Scott Mac - Latex (Mac & Mac Remix 2. Remo Con - Atavism (Mac And Mac Remix 3. Freek Geuze Presents Splitscreen - Boomblasta (Leon Bolier Vs. Joop Remix 4. Richard Durand - Sweep And Repeat (Original Mix 5. K-System - Samba 69 (Original Mix 6. Above And Beyond Presents Tranquility Base - Oceanic (Super8 & Tab Remix 7. George Acosta Feat. Truth - War Of Hearts (George Acosta Dub 8. Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix 9. Masif DJs - Awakening (Steve Hill Vs. Dark By Design Mix 10. Four Elements - I Want You To Hold Me (DJ Merlin Vs. C-Base Remix שעה שניה : 1. D-Devils - The 6th Gate (DJ Coone Remix 2. Maly & Buchman - We Have No Mercy 3. Radium Meets Audio Damage - Honk That Pussy (Sydney's Hooters Girl Mix 4. Tornadozzer - Work Your Body 5. Wild Motherfuckers - Fother Mucker (Original Tat N Zat Remix 6. A-Lusion - Be Yourself 7. Bruno Power - Superbattlerz 8. A-Lusion - Freeek It Up 9. Tornadozzer - Addicted To Hardstyle 10. Warmduscher - Slow It (Blutonium Boy Vs. Thilo Mix 11. Four Navigators Feat. Vorluk - Left And Right (Lukas And Vortex Mix שבוע טוב וחודש טוב, וביאת המשיח ! ! !

sagi6665

New member
תודה חן, מה קורה עם גיא גבר?

אמרת שהוא יחזור ב4.8 והוא לא חזר... וגם השבוע לא :\

לגבי סלמה...

בס"ד לפני כשלושה שבועות התגבשה ההחלטה להחזירו לשידור כרגיל, אך מטעמיי מערכת שונים ביטלו את ההחלטות. המשך שבוע נפלא וחודש טוב !

sagi6665

New member
"מטעמיי מערכת שונים"

אחלה תחנה אתם באמת משהו... :-\ אחלה כלכלה יש על הבוקר (מעניין לי ת***)

sagi6665

New member
אגב חן זוכר שבזמנו אמרת על השינוי של הרדיו

"שחלק יתאכזבו אך יש שישבחו" אתה רואה פה מישהו מהפורום (שזה ה-מאזינים של 99FM) שמח\אוהב את השינוים שנעשים (לרעתינו יש לציין) בכל פעם. כל שינוי מאז החלפת הבעלים הוא רק לא לטובתינו........... אני כותב את מה שאני כותב לא מתוך זילזול העלבה או כל דבר כזה, אלה כי באמת כואב לי על התחנה הזאת! שאנחנו המאזינים הנאמנים שלה , שגם בזכותינו התחנה הזאת כל כך הצליחה ... לי אישית ממש כואב על מה שקרה שם...

יהודים ויהודיות....

בס"ד כפי ששמתם לב, הרדיו עבר שינויים באופן בלתי רגיל... עקב השינויים והכיוון החדש אליו הרדיו הולך... הוחלט נכון לעכשיו, להוריד בשבועות הקרובים את כל שידוריי הדיג'ייז למיניהם של התחנה לאלתר, ויחד עם זאת גם הרצועה הקבועה שלי במוצ"ש יורדת כבר החל משבוע זה... אני רוצה לנצל את המקום, ולהביע את אהבתי הגדולה והמרובה אל כולכם, שתמכתם עקבתם והאזנתם.... נכון לעכשיו ככה הם הדברים, ואני עדיין לא פוסל שיתכנו שינויים בעתיד הקרוב או הרחוק יותר.... (ואם לא כאן, אז בתחנה אחרת). באהבה ואהדה גדולה אל כולכם !!!! שנזכה לביאת המשיח לבניין המקדש והגאולה השלמה בימינו, אמן כן יהי רצון ! ! ! חן בנימין.

Danny Zuko

New member
חן,

תודה לך על לילות של קרחנות
וחבל שהם ממשיכים לעשות טעויות ומטיסים את הדי ג'איים שלהם.. מחכה לשמוע אותך שוב, באחת מהתחנות לפחות..

למעלה