helppppppppppppppppp

ק מ י

New member
helppppppppppppppppp

מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של תפקידיו השונים של המחשב בעולמנו? אני חייבת את זה דחוף זה לעבודה לבית הספר תודההההה

freak2100

New member
זאת שאלה ק-צ-ת כללית...

כל בן אדם שחיי היום בכדור הארץ אמור לדעת לחשוב בעצמו על דוגמאות, ממש לא חסר... מקסימום חפשי בויקיפדיה את ההגדרה של מחשב ובטח שם יש כמה דוגמאות (אם לא בויקיפדיה בעברית אז בגירסה האנגלית) אין רשימה, היא תהיה אינסופית (טוב, לא אינסופית, כי מספר המחשבים הקיימים הוא סופי, ומספר התפקידים של כל מחשב הוא סופי, ככה שבסופו של דבר התפקידים הם סופיים. אבל רשימה כזאת תהיה מאוד מאוד גדולה)

danby

New member
רשימת תפקידים עיקריים של מחשבים

1) לגנוב - זכויות יוצרים בהקשר של תוכנות, מוזיקה, ספרים, סרטים או כל דבר אחר. 2) פורנו - על כל המשתמע מכך. זהו פחות או יותר. קשה לי לחשוב על שימושים נוספים למחשבים.

אמיתי ר

New member
../images/Emo6.gif אבל מה עם

3) לייצר לחלקינו הרבה כסף כדי שנוכל לפרוש לפנסיה על היאכטה שלנו בגיל 40?

danby

New member
סבורתני שהינך טועה

מחשב אינו יכול לייצר כסף. מדפסת אולי יכולה להדפיס כסף, אבל מחשב לא יכול לייצר כסף. כפי שטען ידידי המלומד, מחשב מטפל בביטים וכסף כידוע מגיע ביחידות של שקלים, דולרים, אירו-ים, ינין יפנים, מארקים גרמניים (כבר לא) וכיו"ב, בכל מקרה, אין מטבע מוכר המכונה "ביט" ברם אבל - אם תפתור בעיה שמטרידה מספיק אנשים אולי תוכל לעשות מליונים....

vinney

Well-known member
לא, זה תפקידי משתמשי המחשב

המחשב עצמו כל מה שהוא עושה בחיים זה מעביר ביטים מייצוג אחד לאחר תוך איזו טרנספורמציה משעממת. נורא מדכא, בחיים לא הייתי רוצה להיות מחשב. אפילו מהפורנו הוא לא נהנה מסכן (עד שנפתח סוף סוף איזה בנדר קטן...
)

למעלה