HELPPPPPPPPP

HELPPPPPPPPP

לפני כחודש הנוירולוג החליף לבני בן ה6.5 לריטלין sr20 הבעיה היא שבניגוד לריטלין הקודם 10 מ"ג ה sr לא משפיע עליו!! הילד עלה לכיתה א' ופשוט רציתי לחזור לנוירולוג אבל יש תור פנוי רק בעוד 4 חודשים!! מה עושים? למי פונים? כל יום המורה מתקשרת, אני אבודה.. בבקשה עזרה..

מלמלה

New member
לבקש תור דחוף

להסביר במזכירות הרופא, לנסות לשוחח איתו בטלפון, לשלוח לו פקס, לערב את רופא הילדים שלכם, לדבר עם המזכירות של המרפאה שלך אחת הדרכים תעזור.....

דליה.ד

New member
לעבור בחזרה לריטלין 10

עד להתייעצות עם הרופא, יש ילדים שהSR משפיע עליהם כמו מים או אפילו לרעה...(כמו בני למשל), אבל הקונצרטה עושה לו (ולנו
) נפלאות!

אבל מי ייתן לו את הכדור?

אני אתן לו את הכדור בשעה 07:30 אבל זה רק עד 11:00, סביר להניח שהוא יצטרך עוד אחד.. מי ייתן לו אותו? ממסד חינוכי רשאי לתת ריטלין? בבקשה תשובות.. אני אבודה

דליה.ד

New member
המחנכת תיתן לו

בני קיבל עד כיתה ו' כדור נוסף בהפסקה הגדולה ב11:00. יש טופס שאת חותמת עליו מי רשאי לתת לו את הריטלין הנוסף (מחנכת, מורה מסויימת או אפילו כל מורה שאחראית באותו יום על הכיתה אם המחנכת חולה או ביום חופשי) - אין בעיה עם זה בדרך כלל כי המורים יודעים עד כמה זה מסייע לילד. אני דאגתי למלאי ריטלין במגירה הנעולה של המחנכת וזה עבד 6 שנים עד לחטיבה אז עברנו לקונסרטה ונגמר הסיפור. אז...לא לדאוג! רק להרים טלפון למורה הוא לא הראשון ובטח לא האחרון שזקוק לתגבור בצהריים.

תודה..

אני כבר ממוטטת.. כבר אין לי דמעות בעיניים מרוב בכי.. ממוטטת נפשית..

דליה.ד

New member
אנחנו כאן כדי

להרים אותך מחדש בכל פעם שתפלי. איני יכולה להבטיח שזו תהיה המלחמה האחרונה אבל אחרי השפל - תמיד! - מגיעה הגאות!

למעלה