help

זיויל'ה

אין לי מושג, מתכון של גיסתי , עשיתי פעם ראשונה ללא מים בתמור, בלי להשאיר בתנור כבוי (לא היה זמן..היה עוד דברים לאפות) עשית את המתכון הזה ויצא סדוק?

היי תודה לך אמאוהבת../images/Emo140.gifחג שמח../images/Emo172.gif

בדיוק את המתכון הזה אבל כי זה ממש בסגנון של דודו רק ללא תחתית ואני עשיתי עם התחתית בדיוק כמו שאת פירורי ביסקוויטים אני חושבת שחום רב ומיים ולהשאיר בתנור סתם ללא סיבה זה מה שנוצר סדק אחד גדול הנה ראי נא לא להבהל מגודל התמונה ומגודל הסדק מזל שתמיד אפשר ציפוי כלשהו

DUKASIT

New member
זיוי הכל עיניין של טעם ../images/Emo13.gif לטעמי העוגת גבינה

עם הסדק נראת טעימה מאוד. אני מוצאת שהסדק בעוגות גבינה, מוסיף. אני לא הייתי מצפה אותה. והחום זה הכי יפה

Y A E L I 37

New member
זיווי העוגה נראת וואהוווווווווו

איזה גובה תפסה לה חחחח. סדק או לא הייתי טורפת אותה איך שהיא. נשיקות ממוש יעלי

למען החיפוש עוגת גבינה אפוייה05/2007-אמאוהבת

שאלה: בקשר לסדק בעוגה? אין לי מושג, מתכון של גיסתי , עשיתי פעם ראשונה ללא מים בתנור, בלי להשאיר בתנור כבוי (לא היה זמן..היה עוד דברים לאפות) תודה יקירותיו א מ א ו ה ב ת ו 15:28 | 22/05/07 המתכונים לכל מי שביקש במסר או פה: עוגת גבינה אפויה (סוף הדרך) לפורר 20 ביסקוויטים ולשטח בתחתית תבנית אפייה (24) למלית: 4 גביעי גבינה לבנה שמנת חמוצה 6 ביצים, (להפריד) כוס סוכר (חצי לקצף וחצי לתערובת הגבינות) קליפת לימון מגוררת כפית ת.וניל 6 כפות קורנפלור ההכנה: להקציף 6 חלבונים+ חצי כוס סוכר לערבב את יתר החומרים בקערה נפרדת ולאחד תערובות. לצקת על הפירורים ולאפות 5 דקות ב-190 מעלות ועוד כשעה ב-160 מעלות. יוצא מדהים

וואי, זיוי תודה על הפינוק עם הכתובת על העוגה

איך את עושה את זה? חוצמזה ,העוגה שלך נראית מצויין והציפוי פותר כל סדק (למרות שיש משהו מאוד ביתי/כפרי בסדקים האלה..) מקווה שהיה חג מוצלח

ETK18

New member
העוגות נראות נפלא ובקשר לסדק אולי יש יותר

מידי קורנפלור. למדתי מאמי שעוגת גבינה נסדקת בגלל כמו הקמח בבלילה. אולי זה עובד אותו הדבר עם קורנפלור........ אתי

pirge

New member
בטוח שהסדק לא גורע../images/Emo3.gif מטעמה הנפלא של העוגה

למעלה