help

• פותח הנושא gay1
  • פורסם בתאריך

gay1

New member
help

שלום לכולם! הצצתי בסתר בסה"כ פעמיים בפורום הזה.אני חושב שיש פה כמה הומואים מנוסים שיכולים ליעץ לי.שימו לב!אני עומד להיפתח מבחינה סנטימנטלית באופן שבחיים לא אוכל להיפתח בפני אף אחד!אני מקווה שתוכל לעוץ לי עצה ברצינות ובכובד ראש ובלי זלזול.אז זהו הסיפור שלי. מגיל מוקדם מאוד בערך 13 הרגשתי שמשהו לא בסדר איתי מבחינת המשיכה המינית.כך הדבר נמשך שנים על גבי שנים ואפילו ביני לבין עצמי לא יכלתי להודות באמת המרה ,שאני שונה מאחרים ושאני………הומו….בינתיים סייימתי תיכון בהצטיינות אח"כ הלכתי לצבא,בחוסר רצון בולט אך בכוונה לרצות את כל החברים ,המשפחה וכולם.שירתתי שנתיים והשתחררתי על אי התאמה (בלי קשר לסיבות נפשיות).עכשיו אני בן 20 ,אין לי חברים אני מתבודד ולעיתים קרובות נכנס לדכאון.כולם סביבי יוצאים בזוגות ורק אני בודד.אני עמוק עמוק בארון ואף אחד לא יודע. כל פעם שאני מסתובב אני מפשיט בעיני כל גבר חמוד שאני רואה ואני מפנטז .בלילה –חלומות רטובים הינם דבר שכיח,ואני שונא את המציאות שלתוכה אני מתעורר אחריהם! אני בסה"כ בן 20 ונראה בסדר גמור.אבל אני ממשפחה אשכנזית שמרנית ואני מפחד לממש את תשוקותיי במידה כזו שאני משחק אותה סטרייט.לפעמים אני אומר לעצמי שעדיין לא עברה דרכי האשה שתוכל להדליק אותי.אני מפנטז לעצמי שאם אפגש עם מישהי מפורסמת כמו מדונה ,מריה קארי,סלין דיון ,בריטני ספירס או שר-כולן נשים לעינין-אז הם יוכלו לעורר אותי מבחינה מינית אבל עמוק בפנים אני יודע שאני משקר לעצמי וכואב לי על כך אבל זה בלתי נמנע. לפעמים אני אומר לעצמי שאני אוכל להתמזמז ולקיים יחסים עם גברים ועדיין להישאר בארון ולחיות חיי שלווה.חשוב לי לעשות אהבה עם גבר לפחות פעם או פעמיים בחודש,לספק את היצרים של בחור צעיר שמשתוללים בתוכי אך אני מוכרח להודות שהדבר היחיד שבולם אותי(חוץ מזה שההורים או החברה ידעו-אבל את זה אפשר לפתור ע"י כך שניתן להסתתר)-אז הדבר היחיד שמונע ממני "להשתולל" זה מחלות המין ובראשם האיידםס שהוא נפוץ בקרב הומואים בארץ.אני יודע שיש כאלה שיגידו שזה דעות קדומות והכול ושגם ביחסים סטרייטים ניתן להידבק אבל יש שתי עובדות,עליהן אין ויכוח: 1.יחסי המין בין ההומואים אגרסיביים מטבעם בהשוואה ליחסים הטרוסקסואליים ויש סבירות לא מבוטלת שהקונדום ייקרע(במיוחד בזמן החדרה) 2.הומואים רבים מחליפים פרטנרים כל שני וחמישי. אז גם אם אני משתוקק לעשות את זה כמו שאני משתוקק בזה הרגע אני מנסה להפעיל היגיון בריא ומחליט לא להסתכן.בשביל כמה רגעי הנאה לא שווה לסבול שנים מאיידס.כאן יש כאלה שיגידו שניתן למות גם מתאונות דרכים או פיגועים-אבל אלה דברים שלא ניתן לשלוט עליהם ,הם לא קשורים עלינו.חוץ מזה מוות פתאומי מפיגוע או תאונה פחות מפחיד אותי מגסיסה ממושכת ממחלה חשוכת מרפא. אז אני לא יודע יש כל כך הרבה בעיות בדרך להפיכה להומו פעיל.בעייה נוספת,אך משנית,ביחס לבריאות, היא העובדה שאני אוהב ילדים ומשתוקק יום אחד שיהיו לי ילדים משלי עם בת זוג והכל ויחסים עם הומו יכולים להביא לי המון דברים וצרות אך ילדים הם לא יביאו בטוח. חוץ מזה,לדעתי ליהות הומו יכול ליהות נחמד כל עוד אתה צעיר אבל כאשר אתה מזדקן אתה הופך לבדיחה מהלכת.אני לא אשכח את ההומואים הזקנים האלה שמתהלכים להם בשנקין,עושים עיניים לצעירים וחושבים שהעולם שייך להם……..וזה ידוע שרב ההומואים מחזרים אחרי הנעורים הנצחיים………. תאמינו לי שיש לי הכול אבל אין לכם מושג מה הייתי נותן בשביל ליהות סטרייט ולהושיב לידי בחורה בלונדינית יפה,להציג אותה בפני הוריי,ביום מן הימים להוליד איתה ילד שיירש את שערי החלק ויהיה לו עיניים כחולות כמו של אימו…….אני רואה את החיים חולפים נגד עיניים….אני רוצה להנות אבל אינני יודע איך ואיזה צורת חיים לבחור….האם לסכן את בריאותי ולקיים יחסים עם גבר ולו פעם אחת בשביל להרגיש מה זה ולהגיד בלב מלא שחוויתי אותם….. מה לעשות?

marcelo majlin

New member
שלום gay1

אני חושב שאתה מעלה הרבה שאלות מעוטיות שהרבה הומוסקסואלים מעלים והם השאלות נכונות עובדה אחת היא שאתה נמשך לבנים ולא בחרתה בכך וזה התפתחות שלא היתה לך השפעה אליה (הסיבה המדעית להומוסקסואליות נתון בביכוח לא פשוט בסיפרות המקצועית). בקיצור לא בחרתה להיות הומוסקסואל שנית יש הרבה אנשים המוסקסואלים שיש להם חבר קבוע לאורך שנים וזה מונע מחלות כפי שזה מתריד אותך או אפשר להשתמש באמצעי מניע. שלישית שלאורך הזמן תוכל לבדוק עם עצמך את הרצון להקים משפחה אם זה מתאים לך או לא היה לי פעם מטופל הומוסקסואל כששאלתי אותו איך הוא רואה את עצמו עוד חמש - עשר שנים ענה לי נשוי עם אשה וילדים. שאת אומרת שעם הזמן יהיה לך פרספקטיבה רחבה יותר מה אתה רוצה לעתיד בינתים תעשה משאתה מרגיש ולמי שאתה נמשך לגבי הורים וסביבה הסיפור דורש שתיהיה עם בטחון מספיק להסביר להם יש ארגונים של הומוסקסואלים שעוזרים ותומכים אם תיהיה מעונין תגיד לי בהצלחה מרסלו

גרא.

New member
ההתלבטויות,החששות,הפנטזיות שלך

מלווים כנראה כל נער,או מתבגר החש עצמו נמשך לבני מינו..שואף לממש את נטיותיו,אבל חושש "לצאת מן הארון",לאוו דווקא עקב תגובת הסביבה,אלא כנראה בגלל שזוהי עפ"ר החלטה,או בחירה בלתי הפיכה של אורח חיים,דרכי חשיבה והתנהגות,שלא תמיד מלאים רק חן ויופי..כפי שאתה בעצמך כותב על ההומו הזקן..שעושה עצמו לצחוק ,והופך בהתנהגותו לבדיחה מהלכת..ברוב המקרים הנטייה ההומוסכסואלית,אינה עוברת ,אם אפשר לומר כך באמצעות טיפול, מאחר וכל טיפול בכלל,ובנושא הזה בפרט,תלוי במוטיבציה להשתנות..וזו אינה חזקה אצלך,אלא ובעיקר פחדים וחששות מהמחיר שאתה עלול לשלם עבור בחירתך. אתה כבר בן 20,לא אני,אף לא כל אדם אחר יכול לומר לך במה לבחור..לך עם נטיית לבך,ועם הפנטזיות שלך,לאן שתלך..אבל תמיד זכור כי לכל בחירה יש מחיר,ותוכל להתמיד בה,רק אם תהיה מוכן ומסוגל לשלם אותו...בנוסף,כדאי לך להכנס כאן בתפוז לפורום "גאים גאות"..יתכן שתוכל לקבל עיצה,תמיכה, ואולי גם יותר ממה שתוכל לקבל כאן בפורום..

dgrwkl1

New member
גרא--אני מתפלא עליך...

אתה שולח אותו לפורום "גאים גאות" בכדי לברר את העניין??? ואני אומר לו שלא יעיז להיכנס לשם משום ששם רק "יהפכו" אותו להיות הומו לחלוטין. בדקת מה הם מחפשים שם בדיוק בפורום??? אני ממליץ לו ללכת לטיפול וכמה שיותר מהר!!! זה משהו בילדות שדפק לו את החיים. ניתן לתקן זאת.

גרא.

New member
לצערי,אתה טועה..כפי שציינתי,אפשר

אולי לשנות את כיוון הנטייה המינית,אם ורק אם יש קיימת מוטיבציה,ורצון חזק ביותר להילחם בה,ולהיגמל ממנה..אבל זה כמעט ולא קורה..כדא לשים לב לקונוטציה (למשמעות) המרכזית בדבריו..הוא בעצם מאד רוצה להיות כזה,אבל חושש מהמחיר.כל מה שניסיתי לומר לו הוא,בדיוק את זה.לכל בחירה יש מחיר. יתכן אם יכנס לפורום "גאים גאות",דווקא אולי יוכל להסתכל במציאות בעיניים לא משוחדות,וייקל לו להחליט.זו מכל מקום דעתי,ולך dgrwkl1 ,דעה שונה,ואני כמובן מכבד אותה.

למעלה