help

• פותח הנושא ettt
  • פורסם בתאריך

ettt

New member
help

אני סטודנטית שנה א´. כל התיכון היו לי ציונים טובים, אבל רק במקצועות ההומנים. עכשיו אני לומדת כלכלה, ואמנם אני מצליחה יחסית בסדר מבחינת הציונים, אבל איפשהו אני יודעת שאני יודעת את החומר יותר טוב ופשוט לא מצליחה לישם אותו. אז אני עוברת את המבחנים, אבל מרגישה שבלי ההתבלבלויות הקטנות שלי הייתי מצליחה הרבה יותר...למשל: אני רואה שכתוב 3 אבל אומרת בקול רם 4 ומחשבת גם 4. במבחן אמריקאי אני רוצה לסתן א ומסמנת ג´, וכו´. אמרו לי שיכול להיות שיש לי אזשהי בעיה אבל בגלל שאני יחסית אינטליגנטית אז אני מצליחה לעקוף את הבעיה "ולצוף" בציונים. אבל זה מתסכל אותי נורא לדעת שבמקום 70 אני יכולה 90!!! וזה לא קורה פעם אחת , מה שהיה אפשר לתרץ כיום רע, אלא זה עקבי... מה דעתכם?

דליה.ד

New member
אכן, נשמע "חשוד" ../images/Emo8.gif

ואני לא מתכוונת לזלזל בקשיים שלך, להיפך! אני סומכת על החושים הםנימיים שלך שאומרים לך ש"משהו לא בסדר". ואני בהחלט מניחה שבלי ה"התבלבלויות הקטנות" היית מצליחה יותר טוב. ההצעה שלי היא: עליך לעבור אבחון מסודר ב"ניצן" או כל מקום אחר שמאבחן מבוגרים. בדרך כלל המלצות שלהם קבילות במכללות ובאוניברסיטאות. הם גם יגידו אם עליך לפנות לנוירולוג, אולי הפתרון הוא רפואי. בהצלחה! ועדכני אותנו! וכמובן: ברוכה הבאה לפורומינו!

למעלה