help

Crazy Dipsi

New member
help

מה עדיף ללכת למסיבה(מסיבה ממש טובה!!
),או להשאר בבית וללמוד למבחן(שאתם לא מבינים את החומר,ויש לכם הרבה מה ללמוד,והמבחן דיי חשוב)? תגידו מה אתם הייתם עושים. אני באמת בהתלבטות שכזו לגבי הסופ"ש הקרוב..

AnnabeI Lee

New member
WTF?

The party is just a bunch of people getting drunk and grab each other. Tests have consequences.

מסיבות זה החיים...

מה זה מבחן? סתם כמה שאלות על נייר... למי אכפת? הדרך הכי טובה לחיות זה לחיות את הרגע, לא לעבוד בציפייה עיוורת שמתישהו זה ישתלם לנו... חוץ מזה, אני מתאר לעצמי שזה סתם איזה מבחן לתעודה, מי ישמע...

AnnabeI Lee

New member
הבה נשתמש באלגוריה בפשוטה:

קח את עצמך בחזרה בזמן ל29 באוקטובר 1929 והנח לרגע שחיית בארצות הברית. לפני כמה דקות נודע לך ולעוד כמה מליוני אמריקנים ששוק המניות התרסק, שכל הבנקים פשטו רגל ושאתה איבדת את כל ממונך. למזלך אתה וילדיך אכלתם ארוחת צהריים, ואפילו יותר למזלך, מצאת שהשארת שטר של 100 דולרים בכיס (עכשיו הוא שווה בסביבות השבעה דולר, אבל במושגים של ארצות הברית ב1929 זה יכול לקנות אוכל לשבוע). אתה לא רעב, לכן אין סיבה שתקנה אוכל עכשיו, לעומת זאת מאוד בא לך ללכת ללונה פארק. בפארק השעשועים עדיין לא שמעו על הקריסה, לכן המחיר עומד על שבעה דולרים שלמים למבוגר ושני ילדים. אוכל? או לונה פארק? לונה פארק זה החיים... מה זה אוכל? כמה מולקולות פחמן מורכבות על אלמנטים שונים... למי אכפת. הדרך הטובה ביותר היא לחיות את הרגע, לא לעבוד בציפייה עיוורת שמשהו ישתלם לנו... חוץ מזה אני מתארת לעצמי שאחר כך שוב תהיה רעב.. מה זה נתן? ועכשיו ברצינות, העולם שלנו כן סובב סביב השכלה, Like it or not , ותאמין לי שבסופו של דבר, כשהיא תקבל את התעודה ותנסה להתקבל לYale והם יגידו לא "אנחנו מודים לך שבחרת לפנות לייל, אבל הציון שלך במתמטיקה הוא לא הכי משהו (ואנחנו מקווים שנהנית במסיבה)" היא תצטער ותגיד "אוף זה היה טפשי".

I3lackM

New member
ג'יזז קרייסט

את משווה מבחן לאוכל? מה הקשר בכלל... את מגזימה בטירוף

AnnabeI Lee

New member
אוי גיא תרגע, הקטע הוא לא מה הם

הדברים עצמם אלא העיקרון של טווח ארוך לעומת טווח קצר. לחיות את הרגע זה טוב, אבל לפעמים כדי לחיות רגעים אחרים בצורה סבירה צריך לוותר.

AnnabeI Lee

New member
אני לא אומרת לה לא ללכת למסיבות,

אני מציעה לא ללכת למסיבה אם היא באה על חשבון הצלחה במבחן חשוב. כשחושבים על זה בהגיון שוף שבוע זה יומיים, מסיבה כמה שעות (ונגיד האנג אובר בבוקר של היום למחרת?) אם היא תלמד לפני ואחרי היא יכולה לעשות את שניהם. אבל זו לא היתה השאלה שהוצגה.

Crazy Dipsi

New member
המסיבה היא מחר(שישי)

ואם אני הולכת למסיבה..אז אני בטח חוזרת בבוקר,ואז הולכת לישון עד אחרי הצהריים,ואז נותרו לי כמה שעות ללמוד..ויום למחרת אני אמורה לנסוע עם ההורים למשפחה,ולחזור ממש מאוחר כי הם גרים דיי רחוק,ואני לא יכולה לא ללכת.. :|

AnnabeI Lee

New member
אני הייתי לומדת. בייחוד אם זה הרבה

חומר שאת לא מבינה, כי במקרה הזה את לא יכולה לסמוך על זה שתסתדרי גם בלי ללמוד.

d a p h i

New member
אממ...

תלוי כמה חשוב המבחן. אם זה משהו שאת יכולה ללמוד ברגע האחרון אז הייתי הולכת למסיבה. אם זה משהו חשוב, וישפיע הרבה על הציון שלך, הייתי נשארת בבית. תודיעי לנו מה את מחליטה, זה מעניין. בהצלחה

מצטרף אל הNERDS

מסיבות יש כל סוף שבוע =) תחגגי כפליים בשבוע הבא, הרי יהיה לך ציון מצויין כסיבה למסיבה

AngeIDust

New member
מבחן

כי זה חשוב, או שתצאי למסיבה אבל תחזרי מוקדם ותקומי מוקדם למחרת ותלמדי. בכל מקרה מבחן תמיד הכי חשוב.

ציקהלה

New member
תיסתכלי לסיכויי ההצלחה,

אם את חושבת שתוכלי באמת להצליח במיבחן 100% אם תילמדי תוותרי על המסיבה, יש עוד כאלה, אבל אם זה יהיה ציון רע בכל מיקרה, לכי למסיבה, אין כבר מה לעשות

למעלה