|help|

Paranoid Y

New member
|help|

אז ככה... לפני יומיים קמתי בבוקר ומצאתי חצ'קון קטן על הפנים... העפתי אותו.. אבל לקראת הערב במקום שהיה.. מתחת לעור... נשאר קשיח קצת.. משהו היה שם... ניסיתי לפוצץ.. לא הלך בקלות.. אבל לא התעקשתי.. השארתי.. והלכתי לישון.. ואתמול בבוקר קמתי.. והופה!! הפתעה!! במקום שלו הופיע לי כדור פינג פונג מתחת לעור!! קשה מאד .. וכואב.. לא העזתי לנסות לפוצץ... והיום בבוקר זה התנפח עוד קצת אפילו... לפני כמה דקות בטעות קילפתי את סתם הפצע המקורי שהגליד.. ופתאום התחיל להתפרץ משם המון חומר לבן צהבהב:S:S.. עזרתי לו קצת.. עד שהפסיק.. ועכשיו זה קטן.. אבל יש עוד קצת קשים מאד.. שלא יוצאים.. ועשיו אני מצפה ששוב הפצע יזדהם ושוב יתנפח.. אז עד שאלך לקופת חולים מחר.. מה אני יכול לעשות?!? יש רעיונות!?! זה כואב ומפחיד!!

0 אור 0

New member
חצ'קון

לטיפול בפצע שלא יזדהם כדאי להשתמש בחומר מחטא: אפשרות אחת זה לנקות טוב טוב בצמר גפן טבול באלכוהול ואחר כך לשים מעט משחה אנטיביוטית. אפשרות יותר הוליסטית היא להשתמש בשמן לבנדר ולהרגיע עם אלוורה. -- בהמשך כדאי לטפל בפצעונים בעזרת קוסמטיקאית, ולא לפוצץ אותם באופן עצמאי - זה עלול להשאיר צלקות.

elians

New member
ברגע שאתה מפוצץ עליך לנקות

את הנוזל הצהבהב הזה , שהוא למעשה מעין מוגלה לשטוף טוב טוב את הפנים והאזור בסבון רפואי.

Paranoid Y

New member
תודה....

לצערי זה החמיר מאד... טונות של מוגלה ניפחו לי את כל הפנים... אז הייתי חייב ללכת לבית החולים ושם ניקזו הכל ונתנו לי תרופות ואנטיביוטיקה.. מקווה שזה יעזור... תודה לכם

elians

New member
כן זה הגיוני שיקרה

אם פתחת את המוגלה ואולי גם נגעת במקום אחר בפנים , כל נגיעה עם הנוזל של המוגלה בפנים, יכול לזהם לך בקלות כל מקום בריא אחר.

ננא

New member
אקנה ופצעים בפנים

היי, ישנה תערובת של שמנים ארומטיים אשר גורמים ל"חיסול" הפצעים בפנים בלי להשאיר צלקות. את התערובת ניתן להשיג אצל מטפלים העוסקים בארומתרפייה.

0 אור 0

New member
זה לא קצת גובל בפרסומת?

תראי, אני חושבת שהמהות של הפורום הזה היא לתת עצות שיכולות לעזור בחלק מהמקרים - לא רק לרמוז שיש לך משהו סודי בצנרת. אני מכירה הרבה תערובות של שמנים ארומטיים שמסייעים שלפצעי בגרות - אבל על תערובת אחת שמחסלת את כולם ולתמיד עוד לא שמעתי.

ה מוזה

New member
../images/Emo45.gif אכן

מהות הפורום בדיוק כפי שנכתב בהודעת המנהלת "הפורום הוא המקום לאסוף את העצות ,המידע ולחלוק עם אחרים את תרופות הסבתא שאתם מכירים " דגש על לחלוק ולשתף,באותן עצות ורפואה עממית שאותה כל גולש יוכל למצוא בארון המטבח,בגינה,או במקרר וכו' לאוו דווקא אצל מטפלים ברפואה המשלימה , כבודם במקומו מונח. זו במה שמהותה לחלוק ולשתף בידע שעבר דורות שלמים מפה לאוזן.

למעלה