HELP...!

SunShine86

New member
HELP...!

שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום, אבל הוא לא גמר בפנים.. אני לא לוקחת גלולות אבל בדיוק נגמר לי המחזור (לפני יומיים) ועד כמה שהבנתי אי אפשר להכנס להריון בתקופה הזאת. או שכן?!? יש סיכוי שאני אכנס להריון מזה?!?

טושית18

New member
תשובה:

גם אם הוא לא גמר בפנים לפני הגמירה נפלטות "טיפות אהבה" שקופות של זרע שלא ממש מרגישים או רואים...אין תקופה אחידה לכל הנשים שאי אפשר להתכנס להריון. אצל כל אישה הביוץ בזמן אחר...סורי לבאס,אבל אם הייתם בלי שום אמצעי מניעה יש סיכוי להריון,לא ענקי-אבל הוא קיים. אני ממליצה לקנות בדיקה בייתית ולעשות..ליתר בטחון-ובפעמים הבאות לא לוותר על אמצעי מניעה. גם למניעת מחלות. בהריון אפשר לעשות הפלה,אבל איידס לא!

שחכת להגיד

שתמיד תמיד תמיד יש סיכוי להריון. גם עם קונדום, גם עם גלולות. הוא קלוש וממש ממש שואף לאפס, אבל הוא קיים. אני מכירה גם נשים שנכנסו להריון עם התקן תוך רחמי. אין דבר כזה 100%!!! ותחשבו תמיד על זה, שחיתולים עולים הרבה הרבה הרבה יותר כסף מאמצעי מניעה.

ToryMaster

New member
יש סיכוי קלוש

אבל הוא קיים. התחושה שלי, אם הייתי במקומך, לא הייתה שולחת אותי לקחת פוסטינור, אבל כן הייתי עושה בדיקת הריון. ולהבא, אפילו לא טיפת חדירה בלי אמצעי מניעה, זה לא שווה את זה.

ארטימיס

New member
מממ..

לא חכם במיוחד לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה.. נו טוף.. :/ בכל מקרה.. פוסטינור, בדיקת הריון ביתית יעזרו לך :)) בהצלחה מותק!!

SunShine86

New member
תודה רבה לכולכן על התגובות! ו-

בסוף במקרה יצא שהתור לגניקולוגית שלי היה יום אחרי, והיא אמרה לי לקחת פוסטינור. ואחרי שנכנסתי לסרטים מטורפים על כל הנזקים של זה, בסוף לא היו לי שום תופעות לוואי מיוחדות!! מקווה שלא יתחיל מחר! :p בכל מקרה, צודקות ש"לא חכם לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה" אבל הבעיה היא שאני כנראה רגישה לחומר של הקונדום וממש כואב לי אחרי זה, וגלולות אני אוכל להתחיל לקחת רק מהחודש הבא... ומה לעשות, נסחפנו. יש לכן עצה באמת מה אפשר לעשות בנתיים?! הוא הראשון שלי אגב וזאת הייתה הפעם הראשונה שהלכנו ממש עד הסוף (והצלחנו).

ToryMaster

New member
גם אנא לי מאוד לא חכם בלי...

אלא אם התכוונת שבאנאלי היא תוכל לדעתך להשתמש בקונדום, ואז אני לוקחת את דברי בחזרה

גלית35

New member
לבדיקות הריון וHIV יש זמן../images/Emo20.gif

HIV נראה בדם רק אחרי שלושה חודשים מההדבקה. והריון שבוע עד שבועיים.

למעלה